עכשיו חזרתי מהאיצטדיון, אחח איזה שיגעון היה
כול הכבוד לקהל המדהים שלנו שידע לדחוף את הקבוצה.
ועוד הפעם, כול הכבוד לשחקנים ששחטו בפעם השלישית העונה את רעננה.
תודה לך !
אין ספק שיש הבדלים עצומיים בין המחציות שלנו כל המשחקים האחרונים ב"ש פשוט משחקת גרוע במחצית הראשונה במחצית השנייה ניראה כאילו מדובר בקבוצת צמרת בליגת העל לחימה הקרבה דבל פס פשוט בכל מקום במגרש יש מישהו
לדעתי כולם ראו בשני המשחקים האחרונים או השלושה אפילו שכאשר אנחנו משחקים עם 2 חלוצים ולפעמיים גם שלוש יש לנו עוד אופציה בהתקפה יש עוד נוכחות ברחבות של היריב
זיו כבדה מתגלה כרכש נהדר
קדוסי מתחיל להבקיע ומקבל ביטחון ואסור לשכוח את מי שלדעתי שינה תמשחק סמיוני !!!בלי הנגיחה שלו לכבדה שבישל תראשון עד עכשיו לא ההינו כובשים !
זה שי !
העיניין הוא שהמחצית הראשונה לא הייתה מאה אחוז רעה כמו השלושים דקות ברעננה, או המחצית הראשונה בשבוע שעבר, עם זאת, היא לא הייתה מדהימה כמו השנייה.
כמה דברים; הייתי בשוק מהחילוף של רפי עמוס אבל הוא הוכיח את עצמו. חבל לי על הילד, נראה לי שהוא היה די מאוכזב, וזה הגיוני אבל לפעמים זה מתבקש. שנית, לצערי אלעד רק מוכיח את עצמו שוב ושוב כפרינססה, לא יורד לכדורים לא שומר בהגנה. מציק, ואם יש משהו שכדאי לטפל בו זה זה. למרות שבאותה נשימה הראה גם כמה מהלכים גדולים.
שמעתי כמה אנשים ממש מתעצבנים על קוסטרוב והתעצבנתי עליהם. הוא ממש נלחם וממש כמו בשבוע שעבר עשה את השינוי.
נרהא לי שגיא, גם כשהוא מחיט על הסגל בוחר לשמור לו כמה שפנים בכובע, אני לא בטוחה אבל נראה לי שהוא חושב שהוא צריך את היכולת לשנות את המשחק וקוסטרוב הוא כזה. סימיוני הוא כזה. פדידה הוא כזה. גיא עשה את המשחק.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
החילופים היו מעולים.
רפי עמוס שיחק כקשר שמאלי, שבתפקידו המקורי עד כמה שאני יודע הוא חלוץ. הוא לא שיחק טוב, הוא לא היה מחובר. הוא לא יודע לשחק כקשר.
אם גיא ניסה לתת לו דקות כדי לצבור נסיון, זה טעות. כי הוא לא צובר נסיון שיועיל לו.
קוסטרוב שינה את הקצב למרות שלפעמים הוא משחק לבד, היה לו משחק טוב מאוד היום.
סמיוני שנכנס במקום אופיר היה מצויין, נלחם והוציא מהלכים מהאמצע(מה שחסר לנו בגלל אלעד).
על החילוף של פדידה אין מה להוסיף.
חילוף מנצח כמו שאומרים, הבקיע צמד, עשה רק דברים טובים, יכול לכבוש עוד איזה אחד לפחות, אבל בואו לא נהיה גרגרנים.
נצחון 3 על הכבשה השחורה, כשלפני המשחק שמעתי אנשים אומרים "אי אפשר לנצח אותה 3 פעמים העונה..." אז - הפועל הוכיחו אחרת !