שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!

שליחה על ידי ns75 »

הפועלעולה כתב:איזה שמועות? בווצאפ? באתר כלשהו?
תציינו על מה מדובר.

דודו מספר לגולו

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

dodo130 כתב:יש שמועות שהמועדון רוצה את ברק יצחקי
יצחקי זה נושא מעניין האמת. עזבו שזה שמועות, ברק יצחקי הוא לדעתי השחקן המוכשר בארץ או בטופ 5 לפחות אבל הוא בעצמו זה מכת פציעות יותר ממליקסון ופאיוביץ׳ ביחד. שווה את הסיכון לדעתכם?
לדעתי לא. כי הוא גם לא מה שאנחנו צריכים

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב: יצחקי זה נושא מעניין האמת. עזבו שזה שמועות, ברק יצחקי הוא לדעתי השחקן המוכשר בארץ או בטופ 5 לפחות אבל הוא בעצמו זה מכת פציעות יותר ממליקסון ופאיוביץ׳ ביחד. שווה את הסיכון לדעתכם?
לדעתי לא. כי הוא גם לא מה שאנחנו צריכים
עם מאירי סיני אני לא הייתי מביא אותו בעד שום הון שבעולם...
הבחור פצוע יותר מבוזגלו, מליקסון, פאיוביץ ודובב גבאי ביחד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

shovalb9 כתב:
עזוב את כל אלו. אני מסכים איתך, אבל ביחס למעמד שאנחנו נרצה אותו, לשכר שהוא ידרוש, ורמת המוטיבציה שלו, הוא לא מתאים לנו. עדיף שחקן רענן כמו גורדנה שהעתיד לפניו ויכול להביא גם רווח כספי. ניסיון יש לך מספיק, ברדה,חובאן,סוארס ואגידה הם העוגנים.

אגב דר, די מעציב אותי החשיבה של האלטרנטיבות כאשר כמות השחקנים שיעדיפו ללכת לביתר או חיפה או אפילו קש מאשר לנו. צאו מהסרט, יותר מ4 שחקנים לסגל הנוכחי זה בזבוז.צריך איכות נכונה בכל עמדה שלוקה בכך.

החוד צריך חיזוק, מגן שמאלי צריך חיזוק, בלם צריך להחליף את פאיו,קשר 50-50/שחקן עם אורינטציה התקפית שיכול לשחק בקישור/בקו.

מבחינתי, זה גל שיש,שיר צדק,זר לחוד, ושחקן לבחירתו של המאמן המיוחל. פחות מזה זה להתפשר. צאו מהסרט שאנחנו לא יכולים לנצח בקרבות על שחקנים עם חיפה וקש. יש לנו אצטדיון חדש,אירופה,בצמרת הגבוהה וונאבקים על אליפות שנה שלישית, גם אנחנו יכולים לייחל לשינוי תפיסה.
אם נלך עם הראש שלך אנחנו נהיה עם קשר אחורי אחד, עם שני קשרים התקפיים כי נסאר ומלול יעזבו.ממש סגל בריא.
במידה ונסאר מלול, אג'ידה וגבאי נשארים אז צריך קשר אחורי לרוטציה, חלוץ גולר, מגן שמאלי ובלם במקום פאיוביץ.
במידה ו4 השחקנים שציינתי עוזבים ולא מחזירים את סוויסה צריכים שני קשרים או קשר ומגן ימני , שוער במקום אג'ידה, קשר אחורי מחליף, מגן שמאלי ושני חלוצים.

אתה לא יכול לשחרר 6 שחקנים ולא להביא במקומם שחקנים על אותה עמדה בנוסף לעיבוי של הסגל...
הסגל שלנו גם ככה קצר עכשיו והוא צריך להיות ארוך יותר.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:אם נלך עם הראש שלך אנחנו נהיה עם קשר אחורי אחד, עם שני קשרים התקפיים כי נסאר ומלול יעזבו.ממש סגל בריא.
במידה ונסאר מלול, אג'ידה וגבאי נשארים אז צריך קשר אחורי לרוטציה, חלוץ גולר, מגן שמאלי ובלם במקום פאיוביץ.
במידה ו4 השחקנים שציינתי עוזבים ולא מחזירים את סוויסה צריכים שני קשרים או קשר ומגן ימני , שוער במקום אג'ידה, קשר אחורי מחליף, מגן שמאלי ושני חלוצים.

אתה לא יכול לשחרר 6 שחקנים ולא להביא במקומם שחקנים על אותה עמדה בנוסף לעיבוי של הסגל...
הסגל שלנו גם ככה קצר עכשיו והוא צריך להיות ארוך יותר.

אתה אמיתי?
חובאן,אוגו,גורדנה (שכן תפקד כקשר 50-50 ליד חובאן/אוגו הרבה פעמים) ועוד קשר אחורי (נוער או רכש לפי המאמן).
מאיפה לך שנאסר ומלול יעזבו? תן לי מקור מידע אמין אחד שמאשר זאת, או יותר מזה, איפה קראת למען השם שאמרתי שנאסר ומלול יעזבו?
ואז אתה אומר בהנחה שהם נשארים כולם, אתה אומר בדיוק את 4 העמדות שקראתי לחזק, כולל החלפת פאיו בבלם. אגב זה שאמרת 2 חלוצים ולא אחד, זה אידיוטי, להשאיר שחקן כמו סוויסה/גבאי על הספסל המאוד עמוק/יציע זה מבזבז כסף,פוגע במרקם הקבוצתי והורג את השחקן. צריך שחקן בסגנון של יוסף, רק שיוסף לא לקח את ההזדמנות שלו, וזה לא אמור לגרום לנו לשנות דעה לגבי כך.
זר,ארבייטמן,גבאי/סוויסה/לך תדע,ברדה במקרה הצורך, שחקן נוער מספיק ודי לחוד.

לדעתי? גבאי/נאסר ישחררו, אני בעד שחרור גבאי, והוספת שחקן התקפי נוסף, מישהו אמר מוגרבי מקודם?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

shovalb9 כתב:

אתה אמיתי?
חובאן,אוגו,גורדנה (שכן תפקד כקשר 50-50 ליד חובאן/אוגו הרבה פעמים) ועוד קשר אחורי (נוער או רכש לפי המאמן).
מאיפה לך שנאסר ומלול יעזבו? תן לי מקור מידע אמין אחד שמאשר זאת, או יותר מזה, איפה קראת למען השם שאמרתי שנאסר ומלול יעזבו?
ואז אתה אומר בהנחה שהם נשארים כולם, אתה אומר בדיוק את 4 העמדות שקראתי לחזק, כולל החלפת פאיו בבלם. אגב זה שאמרת 2 חלוצים ולא אחד, זה אידיוטי, להשאיר שחקן כמו סוויסה/גבאי על הספסל המאוד עמוק/יציע זה מבזבז כסף,פוגע במרקם הקבוצתי והורג את השחקן. צריך שחקן בסגנון של יוסף, רק שיוסף לא לקח את ההזדמנות שלו, וזה לא אמור לגרום לנו לשנות דעה לגבי כך.
זר,ארבייטמן,גבאי/סוויסה/לך תדע,ברדה במקרה הצורך, שחקן נוער מספיק ודי לחוד.

לדעתי? גבאי/נאסר ישחררו, אני בעד שחרור גבאי, והוספת שחקן התקפי נוסף, מישהו אמר מוגרבי מקודם?
תתעורר בכל מקום רשום שנסאר יעזוב לחו'ל או לקבוצה אחרת, מלול לא מרוצה מהדקות שקיבל והוא מועמד לעזוב.
נראה לך אני סתם הייתי כותב?
אני מת שנתחזק ב4-5 שחקנים לשם שינוי אבל גם הקיץ הזה נראה שזה לא הולך לקרות...

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:תתעורר בכל מקום רשום שנסאר יעזוב לחו'ל או לקבוצה אחרת, מלול לא מרוצה מהדקות שקיבל והוא מועמד לעזוב.
נראה לך אני סתם הייתי כותב?
אני מת שנתחזק ב4-5 שחקנים לשם שינוי אבל גם הקיץ הזה נראה שזה לא הולך לקרות...
תן מקורות מידע אמינים שאמרו זאת, ולא גול.קום כי הם כבר חושבים שפוגבה הוחתם ע"י ברצלונה,פריז וריאל.
למה לא הולך לקרות? אלונה רוצה מנויים בכמויות לקראת האצטדיון החדש, רכש נוצץ וקמפיין מעמיק יתן לה. היא צריכה סיבה לגרום לאוהדים לבוא עם שינוי, ייתכן ששינוי המאמן יביא זאת, וייתכן שגם תואר יכול ( :גביע: ).
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אני בפלאפון ואין לי איך להעתיק את הקישור אבל על פי וואלה אנחנו התחלנו לנהל משא ומתן עם שירצקי על דמי ההשבחה של שיר צדק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:עם מאירי סיני אני לא הייתי מביא אותו בעד שום הון שבעולם...
הבחור פצוע יותר מבוזגלו, מליקסון, פאיוביץ ודובב גבאי ביחד...
לא מצית מאיר סיני בכל תגובה שנייה?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

https://sports.walla.co.il/item/2850777" onclick="window.open(this.href);return false;
הנה הכתבה לגבי שיר צדק

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

יאללה, אני בעד. אחלה בלם ישראלי ועושה רושם של תוספת נהדרת לחדר הלבשה.
אם כבר ק"ש, עקבתי אחריו יותר בשבועות האחרונים, ואם באמת ירצו חלוץ זר שלא עולה יותר מדי לרוטציה, אז רוג'רס קולה אופציה באמת טובה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

טוב אז חשבתי על זה לעומק ואתם צודקים.
צריך להביא קשר טוב ואלמוג כהן עונה על ההגדרה של קשר אמצע חזק שבדיוק חסר לנו לרוטציה.
חיזוק של 4-8 שחקנים במידה הצורך, במצב שמלול ונסאר נשארים יחד עם גבאי ואג'ידה אז צריך: אלמוג כהן, שיר צדק, שמואל שיימן וגליינור פלט.
זה יהפוך את הסגל שלנו לעמוק ושלם יותר.

ובמידה ומי שכתבתי עוזבים אז צריך:
שוער ישראלי, שני קשרים התקפיים וחלוץ.
סך הכל אפשר להביא במקרה כזה את:
אופיר מרציאנו, אלמוג כהן, שיר צדק, שמואל שיימן, פיראס מוגרבי, סער בנבנשתי/אחר, מוחמד גאדיר או לתת הזדמנות נוספת לתומר סןויסה וכמובן פלט.

לדעתי במצב כזה אנחנו נהיה קבוצה חזקה בכל מקרה אבל עדיף לעשות מאמצים ולהשאיר את רוב הסגל הקיים...

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

למה מנהלים מו"מ על דמי השבחה? דמי השבחה זה לא משהו שאפשר פשוט לבקש מהוועדה למעמד השחקן לקבוע? הרי הוא מסיים חוזה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

nir767676 כתב:למה מנהלים מו"מ על דמי השבחה? דמי השבחה זה לא משהו שאפשר פשוט לבקש מהוועדה למעמד השחקן לקבוע? הרי הוא מסיים חוזה
גם על גל אראל ניהלנו בזמנו מו"מ על דמי ההשבחה...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:טוב אז חשבתי על זה לעומק ואתם צודקים.
צריך להביא קשר טוב ואלמוג כהן עונה על ההגדרה של קשר אמצע חזק שבדיוק חסר לנו לרוטציה.
להביא שחקן יותר יקר מבוזגלו כדי שיישב על הספסל?

שלח תגובה