מי אמר שהוא יהיה יקר יותר מבוזגלו? ולמה שלא יהיה רוטציה כבר?ForeverRed כתב: להביא שחקן יותר יקר מבוזגלו כדי שיישב על הספסל?
3 קשרים חזקים כאלה+רועי גורדנה וקשר מהנוער, מה הבעיה?
מי אמר שהוא יהיה יקר יותר מבוזגלו? ולמה שלא יהיה רוטציה כבר?ForeverRed כתב: להביא שחקן יותר יקר מבוזגלו כדי שיישב על הספסל?
מצד אחד אתם מתלוננים שאלישע מקובע מצד שני כבר בדימיון שלכם קשר שלישי יקבל 270 דקות כל העונה אז זה לא שווה אם הוא יקר?ForeverRed כתב: להביא שחקן יותר יקר מבוזגלו כדי שיישב על הספסל?
מה שיותר מוזר שחלק מתלוננים שכתבתי שצריך להשאיר את אראל ולהביא את לירוי צעירי ולדעתם הם גרועים אבל אלמוג כהן זה יותר מדיי.dor69 כתב: מצד אחד אתם מתלוננים שאלישע מקובע מצד שני כבר בדימיון שלכם קשר שלישי יקבל 270 דקות כל העונה אז זה לא שווה אם הוא יקר?
למען האמת אני גם מעדיף את אראל אבל גם בנוסף את צעירי.זה שי ! כתב:אני מעדיף את אראל על צעירי ועל אלמוג כהן ,שתבין מה אני חושב על הרמה של השתיים האחרונים ,זה שי !
אם כבר אז להביא זר אחר במקופ הובאן יחד עם אלמוג כהן.גדי כתב:אלמוג כהן זו לא אופציה רעה - הבן אדם לא רואה דשא. 38 דקות העונה סה"כ. כן הוא היה פצוע אבל במשחקים האחרונים הוא על הספסל בלי דקה.
הוא באר שבעי וזו יכולה להיות אחלה גניבה. הוא מת לחזור לנבחרת ובמצב הנוכחי שלו אין לא שום סיכוי.
הייתי מרחיק לכת ואומר שגם במקום הובאן זו אופציה.
1. לא זכור לי שהתלוננתי.dor69 כתב: מצד אחד אתם מתלוננים שאלישע מקובע מצד שני כבר בדימיון שלכם קשר שלישי יקבל 270 דקות כל העונה אז זה לא שווה אם הוא יקר?
אבל רוב השחקנים שצריכים אותם הם נועדו להרכב השני, חוץ מבלם ואולי שוער וחלוץ...ForeverRed כתב: 1. לא זכור לי שהתלוננתי.
2. אתה שואל ועונה לעצמך. אם אלישע מקובע אז אין צורך בשחקני ספסל כל כך יקרים.
3. אין לנו את התקציב של מכבי. אני מעדיף שישקיעו את הכסף הגדול קודם כל בשחקנים שמיועדים להרכב הראשון.
אם לאחר מכן ישאר כסף לאלמוג כהן, כמובן שלא אסרב.
פשש ריגשת גיא.סוף סוף מדליף אמיןגיא חניה כתב:תקחו סקופ , חבר של אחותי הוא חבר של סהר בנבנישתי..לפי מה שהוא אומר אלונה מעוניינת לרכוש אותו ולהשאיל אותו עונה הבאה
מה עדיף הייתי אומר יש לי פרסום ראשון חחח ?למרות שסהר שחקן מוכשר , מדובר בילד חרא לא קטןTotti כתב: פשש ריגשת גיא.סוף סוף מדליף אמין
ילד חרא לא קטן??גיא חניה כתב: מה עדיף הייתי אומר יש לי פרסום ראשון חחח ?למרות שסהר שחקן מוכשר , מדובר בילד חרא לא קטן
לא רוצה לדבר סתם , אבל הוא מאוד אוהב את החיים הטובים.דר אדום בנשמה כתב:ילד חרא לא קטן??