מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
מחירי מנויים מצויינים לטעמי
למה אי אפשר לקנות מנוי באתר שלהם?
ניתן לקנות מנוי פה : https://ticket4u.co.il/hb7" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב, שער 6 ו 7 עוד מעט בתפוסה מלאה.
אגב, שער 6 ו 7 עוד מעט בתפוסה מלאה.

בדקתי באתר. ביציע הדרומי עדיין יש הרבה מקומות פנויים, ביציע המערבי ובצידי המזרחי עדיין כמעט ריק ופחות מ100 מנויים נשארו למזרחי מרכז
- The red one
זה בסדר לא צריך להיות גאון כדי לקלוט בראש איפה תשב ..הראל כתב:רק אצלנו קונים מנוי למקומות מסומנים לפני שראית איפה תשב בכלל
שוב אני שואל , היציע שאמור להיות עליו שמש במשחקי צהריים זה המזרחי או המערבי ?
השמש שוקעת במערב, מן הסתם היא תאיר את המזרחי. אבל בגדול נראה שהגג או להספיק כיוון שהיציעים קרובים אחד לשני ככה שלא בטוח שהשמש תצליח לחדור מעל המערבי ולהאיר אל תוך המזרחי, לפחות לא במשך זמן ארוך. אל תשכחו גם שהשמש נמצאת תמיד מדרום לנו ככה שהחלק השמאלי של היציע המזרחי (הצד הדרומי שלו) יהנה גם מההצללה של הדרומי. ככה לפחות אני מבין את זה בעזרת הידע הבסיסי שלי בתנועת השמש 

כרטיסים לגמר אפשר לקנות רק באופן פרונטלי ?
ומישהו יודע מתי ניתן לקנות כרטיסים לרכבת ?
- yanivnew91
מזרחיאדום בלב בנשמהההה כתב: זה בסדר לא צריך להיות גאון כדי לקלוט בראש איפה תשב ..
שוב אני שואל , היציע שאמור להיות עליו שמש במשחקי צהריים זה המזרחי או המערבי ?
יוצאים לדרך ואיצטדיון טרנר בפתח.
הארגון יתמקם באצטדיון החדש ביציע העידוד הדרומי כפי שפרסם המועדון היום.
כולם מוזמנים לרכוש מנויים ליציע 3 או 4 בטרנר ולבוא להיות חלק מהטירוף ביציע העידוד הטוב במדינה שנבנה.
מה יהיה?
דגלים, תפאורות, שלטים, שירה ושיגעון פסיכי בטוב וברע כדי לתת תמיד להפועל באר שבע שלנו הרגשה ביתית בדרך לניצחון.
מה לא יהיה?
לא יושבים פה, הדגל לא יורד ולא באנו לראות משחק כדורגל, באנו לעודד.
מי שבא לראות משחק בלי שיסתירו לו ושהדגל בידיוק יפריע בגול-הכל טוב, ממליצים לו לרכוש ליציע אחר.
בית חדש בדרך.
בואו לצבוע אותו באדום.
ULTRASOUTH
הארגון יתמקם באצטדיון החדש ביציע העידוד הדרומי כפי שפרסם המועדון היום.
כולם מוזמנים לרכוש מנויים ליציע 3 או 4 בטרנר ולבוא להיות חלק מהטירוף ביציע העידוד הטוב במדינה שנבנה.
מה יהיה?
דגלים, תפאורות, שלטים, שירה ושיגעון פסיכי בטוב וברע כדי לתת תמיד להפועל באר שבע שלנו הרגשה ביתית בדרך לניצחון.
מה לא יהיה?
לא יושבים פה, הדגל לא יורד ולא באנו לראות משחק כדורגל, באנו לעודד.
מי שבא לראות משחק בלי שיסתירו לו ושהדגל בידיוק יפריע בגול-הכל טוב, ממליצים לו לרכוש ליציע אחר.
בית חדש בדרך.
בואו לצבוע אותו באדום.
ULTRASOUTH

- ForeverRed
מישהו יודע אם יש אפשרות לחלק רכישה אחת של מספר מנויים לכרטיסי אשראי שונים?
- The red one
עד עכשיו חשבתי עוד לא הגיעו כרטיסים לגמר ... אבל אעכשיו אני רואה תמונות של אנשים עם כרטיסים בפייסבוק.Tal_Hbs כתב:כרטיסים לגמר אפשר לקנות רק באופן פרונטלי ?
בכל מקרה כל עוד הזמנת מנוי או כרטיס לגמר בלי המנויים זה יישמר לך אין מה להמחץ בשפע..באמת לא מבין את האנשים..
לגבי רכבת תעקוב אחרי הפרסומים של האולטרה סאות' בפייסבוק .
מישהו יודע לגבי הנחה לועדים ? ראיתי בוואטצאפ תמונה עם מחירי ועדים
אין לי מושג מאיפה זה ואני לא מוצא כלופ באתר של "חבר"
- The red one
אל תחכה לועדים העונה. אין מיחרון כזה, זה כנראה זיוף.Tal_Hbs כתב:מישהו יודע לגבי הנחה לועדים ? ראיתי בוואטצאפ תמונה עם מחירי ועדים
בקבוצה מחכים לראות כמה ירכשו את המנויים במכירה הרגילה כדי לראות אם בכלל שווה להעביר את זה לועדים ולפי איך שזה נראה, הועדים לא יקבלו הרבה כרטיסים אם בכלל ..