האמת שלא שמעתי את הקריאות גיא לוי לך הביתה נמאס לנו ממך, רק בשידור החוזר יצא לי לשמוע אז זה כנראה היו ממש בודדים שניצלו כמה שניות של חוסר עידוד כדי שישמעו אותם יותר.
אני ממרומי שער 5 לא שמעתי קריאות לגיא לוי.
העידוד היה ממש סבבה היום כולל שיתוף פעולה נדיר בין שער 5 לשער 2 בשיר כל היציע עכשיו משתולל.
נקווה שהשיתוף פעולה יגלוש גם לשירים אחרים כדי שהעוצמה שלנו בתור קהל תגדל ל 5 אלף מעודדים ולא רק שער 5
יש הרבה דברים טובים שאפשר לקחת מהמשחק הזה כמו שיתוף הפעולה בין היציעים והכדורגל ההתקפי שהקבוצה משחקת בשבועות האחרונים וזה מראה גם על שיטת ה2 חלוצים שדיברתי עליה !!!
ויש גם כמה דברים רעים שאפשר לקחת מהמשחק הזה למרות שלא רציתי להיכנס לזה ..
אבל נכנסתי כבר אז ארשום משו
לגבי החילוף של רפי עמוס לא מובן לי עד עכשיו למה גיא פתח עם רפי
עדין לא וגם עם כבר פתחת איתו תן לו לסיים תמחצית גם אני חשבתי באותם רגעים שעדיף מישהו אחר על המגרש במקום רפי אבל הוא שחקן צעיר וזה יכול לגמור קריירה לשחק למרות שיצא טוב מזה
אותי דווקא מענין דבר אחר למה גיא לוי עושה את הניסויים שלו עם רפי עמוס פעם מגן פעם קשר שמאלי
הרי כל מישהו שמבין בכדורגל יודע שרפי משחק או מתחת לחלוץ או חלוץ !!!
להעביר שחקן עמדות כל שני וחמישי ועוד שחקן צעיר זה לגמור עליו ועוד להוציא אותו זה לא טוב
למרות ששוב התווכחתי עם אנשים בשער 2 שהחילוף הזה טוב לנו ..!!
זה שי !
שי,
לדעתי ואני חושב שגם לדעתך - זה באמת הזמן להחליף את התמונה של גיא עם הכיתוב "פחדן".
אחרי אתמול - כשהחליט לעבור לשחק 4-3-3 כשלמעשה מדקה 60 כשזרקו יצא - היו על המגרש 3 שחקני הגנה מקוריים בלבד (!!!): פדלון, אילוז וקידר - כשזולו, בסוג של הבנת משחק נדירה \ הימור ענק - הועבר לאחור ופדידה הוכנס.
בשביל לעשות דבר כזה ועוד בפיגור - אתה חייב שיהיו לך בייצים של שור!
שום ביצים ושום נעלים !!
חילופים בזמן זה מה שהיה לנו וחילופים נכונים שאני יודע שלא כל מאמן היה עושה אותם אבל אני יודע שעם אני ההיתי על הקווים ההיתי עושה אותו דבר
ראו שרעננה לא מסוגלת לעבור תחצי בחצי השני זה היה מתבקש החילופים של גיא !
למרות הכל ב"ש סוף סוף משחקת עם שתי חלוצים בתחילת משחק ואת זה רואים בכמות השערים שהקבוצה כובשת !
אל תדאג ניר התיכנון הוא לשנות אבל ניראה איך הוא יעלה במשחק חוץ הקשה הבא שלנו בעילוט !!
זה שי !