ואני בדיוק ההפך.CrazyRed7 כתב:אם אני מאמן הקבוצה ואני צריך לבחור בין אקסברד לדובב כחלוץ שעולה מהספסל, הייתי בוחר באקסברד.
ואני לא משונאי גבאי.
דובב גבאי
Re: דובב גבאי
גם אני זוכר 8
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אקסברד?! אתם באמת אומרים אקסברד??? אתמול כמעט שברתי את המסך מלראות אותו! מ 2012 הבן אדם בנבדל והורס כל התקפה נורמלית. היו לפחות 5 הזדמנויות שאם גבאי היה בנצרת הוא היה מגיע למצבי הבקעה ולא רואה דגל ונשאר לעמוד ליד השוער לקראת ההתקפה והנבדל הבא.
אחד החלוצים הכי חלשים שראיתי בשלושים שנותיי כאוהד הפועל
אף אחד לא אמר להביא אותו גם לא במקום מוסא טראבין לנוער אחי תסדיר נשימהclark kent כתב:אקסברד?! אתם באמת אומרים אקסברד??? אתמול כמעט שברתי את המסך מלראות אותו! מ 2012 הבן אדם בנבדל והורס כל התקפה נורמלית. היו לפחות 5 הזדמנויות שאם גבאי היה בנצרת הוא היה מגיע למצבי הבקעה ולא רואה דגל ונשאר לעמוד ליד השוער לקראת ההתקפה והנבדל הבא.
- The red one
צנציפר מדווח בידיעות שהפועל תל אביב בונה עליו כחלוץ המוביל לעונה הבאה.
זה למשל נשמע כמו ספין רצח, ואם לא אז לבריאות להם. איתו הם לא יתקדמו מדיי.
למה ספין? הוא טוב יותר מכל החלוצים שלהם.. והם מחפשים שחקנים ללא חוזהאדום בלב בנשמהההה כתב:צנציפר מדווח בידיעות שהפועל תל אביב בונה עליו כחלוץ המוביל לעונה הבאה.
- The red one
ספין כדי לבלבל את ראשי הקבוצה שרוצים לסגור איתו על חוזה. הוא יותר טוב מדודו ביטון?? ממש לא חושב.
לא עכשיו אחי, הוא בכושר שיא.גיא חניה כתב:ביי.
ההכרות איתו מלמדת שהוא כובש בצרורות ואז נכנס לבצורת של חצי עונה, תן לו להמשיך המומנטום. אחר כך תבעט בו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוב נו נזרום איתך אחי , שיתן עוד 4 גולים העונה ויאללה נפרד כידידים.Totti כתב: לא עכשיו אחי, הוא בכושר שיא.
ההכרות איתו מלמדת שהוא כובש בצרורות ואז נכנס לבצורת של חצי עונה, תן לו להמשיך המומנטום. אחר כך תבעט בו
דודו ביטון היה מושאל והעלויות שלו גבוהות מדי.אדום בלב בנשמהההה כתב:ספין כדי לבלבל את ראשי הקבוצה שרוצים לסגור איתו על חוזה. הוא יותר טוב מדודו ביטון?? ממש לא חושב.
גבאי בהחלט אופציה טובה. ואני מתערב איתך שהוא יכבוש יותר מכל החלוצים שלהם העונה ביחד (גוזלן, אזולאי, באלדה, ביטון).
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מאוד חלוק לגביי גבאי, לדעתי כחלוץ רביעי הוא מצוין ועדיף מהכלום שיהיה לנו במידה והוא ישתחרר, חייבים להחתים אותו ולהשאיר את רוב הסגל ולחזק רק מה שצריך.
אי אפשר כל שנה להביא מיליון שחקנים במיליון עמדות זה לא בריא לקבוצת כדורגל שרוצה להתחרות בצמרת לאורך זמן...
אי אפשר כל שנה להביא מיליון שחקנים במיליון עמדות זה לא בריא לקבוצת כדורגל שרוצה להתחרות בצמרת לאורך זמן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דובב לא ישאר פה בתור חלוץ רביעי , הבנאדם חי בסרט שהוא אינזאגי.דר אדום בנשמה כתב:אני מאוד חלוק לגביי גבאי, לדעתי כחלוץ רביעי הוא מצוין ועדיף מהכלום שיהיה לנו במידה והוא ישתחרר, חייבים להחתים אותו ולהשאיר את רוב הסגל ולחזק רק מה שצריך.