ניסיתי לחפש פה ןבאינטרנט תשובה ואני רק רואה בלאגן... צריך שתעשו סדר במה שהולך
אם אני גר במרכז ואני רוצה רק כרטיסים לגמר בלי מנוי.. מה האפשרויות שלי לקנות? איפה באינטרנט אפשא. איפה באזור המרכז אפשר ואם אין אז איפה בבש אפשר לקנות שאני ישלח חבר..
תודה
סדר בבלאגן בבקשה
Re: סדר בבלאגן בבקשה
במהלך השבוע הבא (במדיה וישארו כאלו) יוצאו כול הכרטיסים למכירה לכלל הקהל ולא רק לבעלי מנוי. מני שכשזה יקרה תהיה התנפלות וגם הודעה מראש וכמובן מכירה אינטרנטית (סביר להניח).
נכון לעכשיו אפשרות הרכישה היחידה היא לבעלי מנוי לעונה זו או לרוכשי מנוי לעונה הבאה.
נכון לעכשיו אפשרות הרכישה היחידה היא לבעלי מנוי לעונה זו או לרוכשי מנוי לעונה הבאה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא משוכנע שזה נכון.סניור כתב:במהלך השבוע הבא (במדיה וישארו כאלו) יוצאו כול הכרטיסים למכירה לכלל הקהל ולא רק לבעלי מנוי. מני שכשזה יקרה תהיה התנפלות וגם הודעה מראש וכמובן מכירה אינטרנטית (סביר להניח).
יהיו כמה ימי יתרון לבעלי מנויים לעונה הנוכחית
הימים האלה קורים בזה הרגע.
לפי הפרסום המקורי מדובר בשבוע- כלומר עד חמישי הבא. אולי יחליטו לקצר, אבל בטח שלא להאריך.
לא הבנתי את זה נכון?
לפי הפרסום המקורי מדובר בשבוע- כלומר עד חמישי הבא. אולי יחליטו לקצר, אבל בטח שלא להאריך.
לא הבנתי את זה נכון?
לפי מה שהבנתי יש סוג של מכירה במשרדי ההתאחדות אבל לא חושב שזה ליציע שלנו או שלהם
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בדיוק. עכשיו זה נכון. התשובה הראשונית שלך מבלבלת קצת..אותיסניור כתב:הימים האלה קורים בזה הרגע.
לא הבנתי את זה נכון?

- The red one
בדוק באתר ההתאחדות את יצי המכירה ניב.
אביאל כתב: בדיוק. עכשיו זה נכון. התשובה הראשונית שלך מבלבלת קצת..אותי![]()

תודה.סניור כתב:במהלך השבוע הבא (במדיה וישארו כאלו) יוצאו כול הכרטיסים למכירה לכלל הקהל ולא רק לבעלי מנוי. מני שכשזה יקרה תהיה התנפלות וגם הודעה מראש וכמובן מכירה אינטרנטית (סביר להניח).
מה המצב נכון לעכשיו? אין לי כמעט זמן להתעדכן במה שהולך...
עדיין האפשרות היחידה זה למנויים או שכבר יש לי דרך להשיג כרטיסים?
תודה
- The red one
ההיפך .niv1 כתב: תודה.
מה המצב נכון לעכשיו? אין לי כמעט זמן להתעדכן במה שהולך...
עדיין האפשרות היחידה זה למנויים או שכבר יש לי דרך להשיג כרטיסים?
תודה
כעת מכירה הכרטיסים מוקפאת גם לאנשים שקונים מנוי חדש. במועדון מחכים להקצאה חדשה, שלא בטוח תגיע, וגם אם תגיע - ככל הנראה תהיה זמינה לאנשים שרוכשים מנויי חדשים.
שורה תחתונה - הסיכוי שתפתח מכירה לקהל הרחב הוא נמוך מאוד.