עם הרבה מוטיבציהאביאל כתב:איך עושים "איויה" עם שלושה יציעים???
מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
ניראה לי כל מה שרשמתם מספרים זה כפול 2, נגיד יש 7000 שנמכרו, התקשורת מפרסמת 3500,
כשאמרו 4 אתמול רשמו רק 2000.
אבל גם 3600 זה מספר יפה מאוד.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אתה קטן אמונה!!maor20094 כתב:ניראה לי כל מה שרשמתם מספרים זה כפול 2, נגיד יש 7000 שנמכרו, התקשורת מפרסמת 3500,

הדרומי עושה כל השאר מחזירים, פשוט מאודאביאל כתב:איך עושים "איויה" עם שלושה יציעים???

חותם עליו.maor20094 כתב: הדרומי עושה כל השאר מחזירים, פשוט מאוד
איך קונים כרטיס לגמר עם המנוי הישן ?
יש אפשרות דרך האתר של שפע ?
מזרחי וחצי דרומי, חצי דרומי ומערבי. רק מלחשוב על האיו יה יש לי צמרמורת.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- The red one
לא.גיל שגיב כתב:איך קונים כרטיס לגמר עם המנוי הישן ?
אך ורק פרונטלית או בשפע או דרך הקופות בוסרמיל שלהבנתי ייפתחו ראשון-חמישי מ9:00 עד 18:00 ובתקווה שהפעם יביאו לשם יותר מקופאי אחד ..
אביאל בערב מצפים ממך לעדכון 

מה זאת השטות עם המכירת כרטיסים הנותרים בר"ג? הם אשכרה רציניים?
אם זה אמיתי אלונה צריכה להגיד להם הקבוצה לא מגיעה לגמר, תדחפו את הגביע לתחת.הפועלעולה כתב:מה זאת השטות עם המכירת כרטיסים הנותרים בר"ג? הם אשכרה רציניים?
כדורגל שייך לכולנו לא רק למדינת תל אביב
- The red one
השאלה באיזה כרטיסים מדובר ובאיזו כמות .. לפי דעתי מדובר במצב שבו רק יישארו כרטיסים ביום ראשון 17.5, מצב שלפי טירוף הכרטיסים בשני הצדדים לא ממש הגיוני.
אם מדובר בX כרטיסים שכבר יושבים במשרדי ההתאחדות ומחכים למכירה זה בהחלט בזיוני ..
אם מדובר בX כרטיסים שכבר יושבים במשרדי ההתאחדות ומחכים למכירה זה בהחלט בזיוני ..
כמה תובנות אחרי ביקור היום באיצטדיון:
חצי באר שבע באה לסיור היכרות היום באיצטדיון החדש.
יש עוד המון עבודה.
בשתי השורות הראשונות בדרומי ובמזרחי לא קדחו חורים למושבים בכלל. אולי לא הספיקו ואולי בכוונה. במערבי לא ראיתי קידוח בכלל. זה אולי מסביר את המסגרת השחורה שרואים באתר המכירה.
בשעה חמש חצי מהיציע המזרחי היה עם שמש ישירה. שאר האיצטדיון היה מוצל.
ביציע המערבי, שורה 7, כסא 58 מישהו כתב בספריי שחור "תזהר ממני" וחתם בראשי התיבות מ.ס.
חצי באר שבע באה לסיור היכרות היום באיצטדיון החדש.
יש עוד המון עבודה.
בשתי השורות הראשונות בדרומי ובמזרחי לא קדחו חורים למושבים בכלל. אולי לא הספיקו ואולי בכוונה. במערבי לא ראיתי קידוח בכלל. זה אולי מסביר את המסגרת השחורה שרואים באתר המכירה.
בשעה חמש חצי מהיציע המזרחי היה עם שמש ישירה. שאר האיצטדיון היה מוצל.
ביציע המערבי, שורה 7, כסא 58 מישהו כתב בספריי שחור "תזהר ממני" וחתם בראשי התיבות מ.ס.
מסכים. באמת שאם זה קורה ירד לי כל החשק מהמשחק. אני פשוט לא מבין איך אפשר להיות כל כך אטומים.RedHell כתב:
אם זה אמיתי אלונה צריכה להגיד להם הקבוצה לא מגיעה לגמר, תדחפו את הגביע לתחת.
כדורגל שייך לכולנו לא רק למדינת תל אביב
ההודעה של וסרמיליה:
החלטה מקוממת של ההתאחדות לכדורגל(#!)
----------
ייתכן שבמשחק גמר גביע המדינה יהיו 20,000 אוהדי מכבי ורק 10,000 לאוהדי ב"ש?
ע"פ החלטת ההתאחדות זה מה שיקרה וזו בושה לכדורגל בישראל.
עד כה גם מכבי ת"א וגם הפועל ב"ש קיבלנו 10,000 כרטיסים למכירה, אממה? הנהלת ההתאחדות לכדורגל החליטה ש-10000 הכרטיסים הנותרים יימכרו בקופות האיצטדיון שבר"ג וכמובן שהמכירה תיהיה פתוחה לאוהדים משני הקבוצות (אתם צוחקים עלינו?!)
כל בר דעת יודע שבתוך שעה אוהדי מכבי יחטפו את אותם עשרת אלף הכרטיסים כי הרי מה זה ת"א - ר"ג ?
החלטה מבישה ומקוממת של ההתאחדות לכדורגל - אסור לתת לזה לקרות!
די למדינת תל אביב !
שתפו שתפו שתפו!!!
שראיתי את ההקצאה הראשונית של היציעים הייתי מופתע אך הנחתי כי הזמנים השתנו מאז 2003 וזה הגיוני שהמקומות הטובים באצטדיון שמורים לכרטיסים יקרים כי ההתאחדות רוצה הכנסות,
אבל אם השמועה נכונה אין ספק בליבי שההתאחדות איבדה את זה לגמרי, גמר הגביע כנראה כבר לא שייך לקבוצות.
אם באמת הרוח נושבת לכיוון 20 אלף צהובים ו10 אדומים אלונה באמת צריכה להגיד להם שילכו לחפש את החברים שלהם.
אבל אם השמועה נכונה אין ספק בליבי שההתאחדות איבדה את זה לגמרי, גמר הגביע כנראה כבר לא שייך לקבוצות.
אם באמת הרוח נושבת לכיוון 20 אלף צהובים ו10 אדומים אלונה באמת צריכה להגיד להם שילכו לחפש את החברים שלהם.