אמרו שיש 10 אחוז עמלת ביטול , לא?ForeverRed כתב:אותי מעניין כמה ביטולים נראה בימים הקרובים.
לא חסרים חכמולוגים שמסוגלים לעשות מנוי רק בשביל הכרטיס לגמר ואז לבטל.
מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
- The red one
אל תגזים אחי. באר שבעים באר שבעיים אבל לשלם 680 שקל בשביל לקבל הנחה של 20 שקל? הגזמת.ForeverRed כתב:אותי מעניין כמה ביטולים נראה בימים הקרובים.
לא חסרים חכמולוגים שמסוגלים לעשות מנוי רק בשביל הכרטיס לגמר ואז לבטל.
את ה"ביטולים" כמו שאתה קורא להם אתה תראה בדמות קרחות ביציעים במקרה ולא יילך לקבוצה.
הרי אתם בעצמכם פה אומרים שאתם מכיריםם אנשים שלא קשורים לכדורגל או לבאר שבע או לא הגיעו שנים למגרשים, אז למה שאתם אנשים ימשיכו להגיע אם הקבוצה לא תצליח ?
יאללה לראות כמה פסימיים יש פה זה מטורף, כולנו בשוק מהקצב מכירה אבל מפה ועד לתת תירוצים שזה בגלל הגמר ויעשו ביטולים,
מה נסגר ?!
מה נסגר ?!

איזה נוראי יהיה שנה הבאה ההגרלות למשחק נגד מכבי חחחחח
יש לי חברים שלא היו שנים במשחקים ועשו השנה מנוי הרבה מאוד אנשים עושים בגלל שסוף סוף יהיה מגרש נורמלי , מאמין גם שאם רכש שתיים טובים יגדל כמות המנויים עוד יותר ,זה שי !

- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אני חושב שזאת גם אחת הסיבות שעובדים על רכש מוקדם כל כך, הייתי רוצה לראות שחקנים מוכרים יותר שימשכו מנויים( נוואקאמה וצדק זה שמות שרק מי שמכיר את הליגה וצופה בה יכיר).זה שי ! כתב:יש לי חברים שלא היו שנים במשחקים ועשו השנה מנוי הרבה מאוד אנשים עושים בגלל שסוף סוף יהיה מגרש נורמלי , מאמין גם שאם רכש שתיים טובים יגדל כמות המנויים עוד יותר ,זה שי !
הבעיה שאין שמות גדולים בשוק.
את מליקסון וברדה כבר הבאנו.
את מליקסון וברדה כבר הבאנו.
את מי תביא ? תומר חמד ? ליאור רפאלוב ? אין שחקן שמשחק בחו'ל וירצה להגיע לפה ולא למקקי.YallaHapoel כתב: אני חושב שזאת גם אחת הסיבות שעובדים על רכש מוקדם כל כך, הייתי רוצה לראות שחקנים מוכרים יותר שימשכו מנויים( נוואקאמה וצדק זה שמות שרק מי שמכיר את הליגה וצופה בה יכיר).

- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
תמוז? אפילו ראדי...maor20094 כתב: את מי תביא ? תומר חמד ? ליאור רפאלוב ? אין שחקן שמשחק בחו'ל וירצה להגיע לפה ולא למקקי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אלמוג כהן עדיף והוא גם בגיל המתאים...YallaHapoel כתב: תמוז? אפילו ראדי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
המסגרת היא יותר מ250.רק השורה הראשונה לאורך הדרומי היא יותר ממאה מושבים. בדרומי לבד שמרו שתי שורות ראשונות ועוד מסגרת לכל גוש.אביאל כתב: 250 זה לא שמור. זו המסגרת. לא חושב שאנשים ביקשו לשמור להם במסגרת - אל תשכח שאלו מקומות מסומנים
אני לא ממש מכיר את התכנון הפנימי אבל אולי לא קדחו חורים למושבים בשורות 1,2 כי לא תכננו להושיב בהן, והמספר 16,000 לא כולל אותן?
אלמוג כהן וראדי לא משחקים באותו תפקיד .
טוב כאחד שגר מול שפע ולפי מה שהולך שם מיום רביעי אני חותם שעוברים את העשר אלף בקלות פשוט מפגר מה שקורה שם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ואנחנו לא צריכים את ראדי אנחנו צריכים קשר אמצע נוסף לרוטציה ואלמוג כהן עדיף לנו.pirlo21 כתב:אלמוג כהן וראדי לא משחקים באותו תפקיד .
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חלאס אל תהפוך גם את הנושא הזה לאכילת ראש על אלמוג כהן/ראדי/אלישע/מאירי סיני/צוות זרדר אדום בנשמה כתב:אלמוג כהן עדיף והוא גם בגיל המתאים...