מלך

מלך
מתי יהיה אפשר לגשת לשם למשוך כרטיס שהזמנתי באינטרנט?אדום בלב בנשמהההה כתב:חבר בשפע מ7 וחצי . ב10 אמר לי בחצי צחוק שכבר יישאר שם עד 16:00 על מנת לקנות כרטיסים לרכבת. כרגע נראה שהוא צודק.
עכשיו. זה למה כולם שם.dor69 כתב: מתי יהיה אפשר לגשת לשם למשוך כרטיס שהזמנתי באינטרנט?
גדי כתב:
מלך
זמני הסבב שם לטיפול בלקוח לא נורמליים.אדום בלב בנשמהההה כתב:חבר בשפע מ7 וחצי . ב10 אמר לי בחצי צחוק שכבר יישאר שם עד 16:00 על מנת לקנות כרטיסים לרכבת. כרגע נראה שהוא צודק.
אני מדבר מבחינה מעשית, אין לי 8 שעות לבזבז ביוםאדום בלב בנשמהההה כתב: עכשיו. זה למה כולם שם.
הייתי הולך על אחד הצדדים של הדרומי. מחיר טוב, אוירה טובה, רואים הרבה יותר טוב משער שלוש, אין שמש ויש את גדי.Shayke10 כתב:ייעוץ קל -
בדרך כלל יושב בשער 3, איפה כדאי לקנות מנוי אב ובן, בשער שרואים בו טוב, יש אווירה, והמחיר סביר?
טוטי וגדי?
אבל מדובר באב ובנו והמקומות לא מסומנים, אנשים יעמדו ויהיו(בכמות זו או אחרת) דגלים באוויר.אריאל2 כתב: הייתי הולך על אחד הצדדים של הדרומי. מחיר טוב, אוירה טובה, רואים הרבה יותר טוב משער שלוש, אין שמש ויש את גדי.
יש לך שתי אפשרויות :Shayke10 כתב:ייעוץ קל -
בדרך כלל יושב בשער 3, איפה כדאי לקנות מנוי אב ובן, בשער שרואים בו טוב, יש אווירה, והמחיר סביר?
טוטי וגדי?
קשה להגיד. אם היום יש חלוקה גסה אבל מאופיינית של היציעים:Shayke10 כתב:ייעוץ קל -
טוטי וגדי?
אני חושב שהמטרה הייתה למלא קודם את היציע שנראה במצלמהסניור כתב:
אבל מדובר באב ובנו והמקומות לא מסומנים, אנשים יעמדו ויהיו(בכמות זו או אחרת) דגלים באוויר.
לפי המחירים שפורסמו אין לי ספק שהכוונה היא להפוך את היציע המזרחי ליציע המשפחות. וזה מה שאני הייתי ממליץ
עזוב גדי, יש שתי בלונדיניות בגיל העשרה עם אמא איכותית.אריאל2 כתב: הייתי הולך על אחד הצדדים של הדרומי. מחיר טוב, אוירה טובה, רואים הרבה יותר טוב משער שלוש, אין שמש ויש את גדי.
גדי, מאיפה לך שהמקומות בדרומי לא מסומנים ?גדי כתב:
קשה להגיד. אם היום יש חלוקה גסה אבל מאופיינית של היציעים:
שער 2 - יושבים ומקללים (לא כולם כמובן)
שער 3 - זול.
שער 5 - עומדים ומעודדים (שוב לא כולם)
שער 6 - אווירה רגועה יחסית וגם די מבוגר
בחדש אין לדעת איך זה יתפזר. נראה שרק במזרחי יש בכלל הנחה לילדים. הייתי מנחש שהגרעין של שער 2 יהיה שם. שערים 3-4 הם המקומות לעודד כל הזמן אבל זה אחרי השער אז יחסית במקומות הפחות טובים לצפייה (עדיין יותר טוב מכל מקום בוסרמיל) וגם ללא מקומות מסומנים (השערים היחידים) המחיר לאב וילד אמור להיות הזול ביותר שם (אחיד 680 ש"ח)
אני קניתי לי ולילדים בשער 4. אנחנו אוהבים את העידוד בכל המשחק. נקווה שיצדיק את עצמו.
מניח שהמערבי יהיה שער יותר רגוע אולי מקביל לשער 6
וואלה לא חשבתי על זה. כיוון מענייןdor69 כתב: אני חושב שהמטרה הייתה למלא קודם את היציע שנראה במצלמה