מקווה בשבילן, בשבילה ומעל הכול, בשבילך, שהן לא קוראות את זהגדי כתב:
עזוב גדי, יש שתי בלונדיניות בגיל העשרה עם אמא איכותית.

מקווה בשבילן, בשבילה ומעל הכול, בשבילך, שהן לא קוראות את זהגדי כתב:
עזוב גדי, יש שתי בלונדיניות בגיל העשרה עם אמא איכותית.
הוכרז כבר פעמים רבות שבאופן רשמי המקומות מסומנים, אך בפועל ביציע העידוד לא תהיה אכיפה (בדומה למגרשים אחרים בארץ)..גיל שגיב כתב:
גדי, מאיפה לך שהמקומות בדרומי לא מסומנים ?
בתיאוריה הם כן, במציאות לא יאכפו שם בחיים.גיל שגיב כתב:
גדי, מאיפה לך שהמקומות בדרומי לא מסומנים ?
נראה לך שכל הדרומי יעמוד ?RedHell כתב: בתיאוריה הם כן, במציאות לא יאכפו שם בחיים.
זה יציע עידוד אין רצון או דרך לאכוף את זה שם, גם ככה כולם עומדים.
רק צפוני עליוןגיל שגיב כתב:זה נכון שנשארו לגמר כרטיסים רק בצפוני ?
כי קניתי מנוי וקיבלתי כרטיס למזרחי ואני צריך עוד אחד לשם...
אוי ואבוי אם זה מה שאנשים מתכננים.גיל שגיב כתב:
נראה לך שכל הדרומי יעמוד ?
לי נראה יותר שזה יהיה בעיקר הגוש באמצע....
פתחו את הצפוני עליון רק אחרי שנגמר התחתון. גם למזרחי אזלyossi כתב:מתי בכלל נפתח ליציעים האחרים?
אני קניתי לעצמי מנוי בחמישי והיה פתוח הצפוני התחתון בלבד, היום קניתי לאחי והיה פתוח לצפוני העליון בלבד.
אם אתה חושב שלהפועל ב"ש יש גוש מעודד של 3000 איש, כנראה שאתה באמת חי באשליותRedHell כתב:
אוי ואבוי אם זה מה שאנשים מתכננים.
היציע הוא כולו יציע עידוד ועמידה, מי שלא מתכנן לעמוד שלא יגיע, מי שלא מתכנן לעודד שלא יגיע, לא יהיה פה עוד שער 5.
היה פחד לגביי הדגלים והארגון הודיע שהם יהיו כל המשחק רק באזור הגוש, שאר היציע לא יסבול מזה אבל לרגע אחד לא יישבו שם.
אם הרצון הוא לשבת אז אולי כדאי שהדגלים באמת יתפרסו על כל היציע.
אביאל יש לך נתון אולי של כמה מנוים נמכרים בממוצע לשעה?אביאל כתב:בנתיים נראה שעניין הדגלים השפיע - והיציע הדרומי הוא הכי חלש מבחינת תפוסה..חבל מאוד
יש בזה משהו. תלוי בגיל של הילד. אני מניח שבצד לא יהיו דגלים רוב הזמן. רשמית המקומות בדרומי מסומנים, כלומר יש שורה ומושב. בגוש המרכזי בטח לא יקפידו על זה. בקצוות היציע לא בטוח.סניור כתב:
אבל מדובר באב ובנו והמקומות לא מסומנים, אנשים יעמדו ויהיו(בכמות זו או אחרת) דגלים באוויר.
לפי המחירים שפורסמו אין לי ספק שהכוונה היא להפוך את היציע המזרחי ליציע המשפחות. וזה מה שאני הייתי ממליץ
לא.. אבל אפשר לחשב את זה..doctorslayer כתב:
אביאל יש לך נתון אולי של כמה מנוים נמכרים בממוצע לשעה?
בכל האצטדיון ,לא רק בדרומי.
אחי זה כמו אפקט דומינו. מספיק שמישהו לידך או מתחתיך עומד זה מחייב אותך לעמוד בשביל לראות משהו ואז את זה שלידך/מעליך וכן הלאה.doctorslayer כתב:
אם אתה חושב שלהפועל ב"ש יש גוש מעודד של 3000 איש, כנראה שאתה באמת חי באשליות
ברור שיהיו אנשים בשערים 3+4 שישבו לפחות חצי מהמשחק.