מנויים לאיצטרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

Re: כרטיסים לגמר ומנויים

שליחה על ידי אביאל »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אני לא מאמין שיש אנשים שבאמת רוצים להעביר את הגמר לרמת גן ;(
גם אם כולם היו רוצים - היום זה מגרש לגידול פטרוזיליה. לא טיפלו בדשא שנה וגם אין אישור עסק למקום. לא רלוונטי

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

בנושא אחר, הקבוצה הודיעה על מינויו של יניב דמרי לתפקיד סמנכ״ל השיווק והמכירות שלה. דמרי אמר: ״אני שמח ומתרגש לעבוד במועדון אותו אני אוהד ואוהב. מקווה שאוכל לתרום מהנסיון הרב אותו אני מביא ושיחד נוכל לעשות צעד קדימה בתחומים אלה״. הבעלים, אלונה ברקת הוסיפה: ״אנו שמחים שיניב הצטרף אלינו. יניב מביא עימו נסיון רב בתחום ואני משוכנעת כי ההצלחה המוכחת בעבר שלו והמוטיבציה שלו יביאו להצלחה גם אצלנו״.

במקביל טירוף המנויים נמשך כשעד עתה נמכרו כבר 7,000 מנויים לעונה הבאה לקראת המעבר לאצטדיון טרנר. כזכור, הקבוצה הודיעה כי רוכשי המנויים יקבלו 50 אחוזי הנחה ברכישת כרטיסים לגמר הגביע נגד מכבי ת"א.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

maor20094 כתב:בנושא אחר, הקבוצה הודיעה על מינויו של יניב דמרי לתפקיד סמנכ״ל השיווק והמכירות שלה. דמרי אמר: ״אני שמח ומתרגש לעבוד במועדון אותו אני אוהד ואוהב. מקווה שאוכל לתרום מהנסיון הרב אותו אני מביא ושיחד נוכל לעשות צעד קדימה בתחומים אלה״. הבעלים, אלונה ברקת הוסיפה: ״אנו שמחים שיניב הצטרף אלינו. יניב מביא עימו נסיון רב בתחום ואני משוכנעת כי ההצלחה המוכחת בעבר שלו והמוטיבציה שלו יביאו להצלחה גם אצלנו״.

במקביל טירוף המנויים נמשך כשעד עתה נמכרו כבר 7,000 מנויים לעונה הבאה לקראת המעבר לאצטדיון טרנר. כזכור, הקבוצה הודיעה כי רוכשי המנויים יקבלו 50 אחוזי הנחה ברכישת כרטיסים לגמר הגביע נגד מכבי ת"א.
מאיפה הפרסום ?

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

זה יותר מעניין
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 72,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

הוא סמנכל שיווק. מי מנכל שיווק

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אפשר רקע על היניב הזה ? מי זה ? מאיפה ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
daneden
Title: אהבה אדומה מילדות

שליחה על ידי daneden »

doctorslayer כתב:זה יותר מעניין
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 72,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כל הכבוד להנהלה שהשכילה להחזיר את הכבוד לקבוצה ולאוהדים
אבל צריך לראות בשביל להאמין

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

OMERREMO33 כתב:הוא סמנכל שיווק. מי מנכל שיווק
אתה באמת שואל?

אין דבר כזה מנכל שיווק, לכל חברה לרוב יש כמה סמנכלים ולרוב אחד מהם היא סמנכ"ל שיווק,
בקבוצה במילים אחרות זה מי שאחראי על השיווק במועדון

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מישהו יכול לעזור לי,שקיבלתם תמייל האם הופיע לכם כמות כרטיסים ?או רק סכום כולל של הכל ביחד ?זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

avivgolan כתב:
אתה באמת שואל?

אין דבר כזה מנכל שיווק, לכל חברה לרוב יש כמה סמנכלים ולרוב אחד מהם היא סמנכ"ל שיווק,
בקבוצה במילים אחרות זה מי שאחראי על השיווק במועדון
לא באמת..

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אתר ברק העובד עם מכבי חיפה מוכר כרטיסים לתא הכסף ותא הזהב וגם גוש 113 שלנו .
אבל למה 280 שקל?!

https://barak-tickets.co.il/he-IL/event ... A8?hallmap" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

זה שי ! כתב:מישהו יכול לעזור לי,שקיבלתם תמייל האם הופיע לכם כמות כרטיסים ?או רק סכום כולל של הכל ביחד ?זה שי !
לא מופיע בדר"כ.
אתה אמור לקבל שם משתמש וסיסמא לאתר של שפע , שם אתה נכנס וכתוב לך כמה כרטיסים בבעלותך
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הראל כתב:אתר ברק העובד עם מכבי חיפה מוכר כרטיסים לתא הכסף ותא הזהב וגם גוש 113 שלנו .
אבל למה 280 שקל?!

https://barak-tickets.co.il/he-IL/event ... A8?hallmap" onclick="window.open(this.href);return false;
כי אפשר...

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

נוצרה לי בעיה קצת מוזרה. חבר הזמין מנוי בכסא 62 וכשרציתי אני לקנות עוד שלושה מנויים לידו התוכנה רשמה שכסא 61 תפוס ולכן קניתי 58,59,60. השאלה היא האם אפשר איכשהו לבדוק מי קנה את אותו כיסא 61 ולהחליף איתו עם 62

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

clark kent כתב:נוצרה לי בעיה קצת מוזרה. חבר הזמין מנוי בכסא 62 וכשרציתי אני לקנות עוד שלושה מנויים לידו התוכנה רשמה שכסא 61 תפוס ולכן קניתי 58,59,60. השאלה היא האם אפשר איכשהו לבדוק מי קנה את אותו כיסא 61 ולהחליף איתו עם 62
נראה שהבחור קנה מנוי בודד ואם הוא לא סתם דפוק ניתן יהיה להחליף איתו מקום לכל העונה כבר במשחק הראשון בטרנר. חבל על האנרגיות עכשיו.

שלח תגובה