הפינה האופטימית מחזור 33
הפינה האופטימית מחזור 33
1. הקהל, בניגוד לכל התחזיות, לא שכח שיש היום משחק. כמות מכובדת ואחלה הופעה!
2. אני מקווה שיגמרו את הויכוחים על כסף די מהר, כי נראה שג'ון אוגו רק הולך ומשתבח.
3. שובו של הובאן?
2. אני מקווה שיגמרו את הויכוחים על כסף די מהר, כי נראה שג'ון אוגו רק הולך ומשתבח.
3. שובו של הובאן?
Re: הפינה האופטימית מחזור 33
אוגו מעולה
סוארס כמו תמיד הבלם הכי טוב בליגה
הובאן עם הרבה פחות איבודים
דוידזאדה ממשיך להשתפר
בוזגלו רגוע עם ביטחון
אני נהניתי רק שימשיכו בקו הזהמול חיפה
סוארס כמו תמיד הבלם הכי טוב בליגה
הובאן עם הרבה פחות איבודים
דוידזאדה ממשיך להשתפר
בוזגלו רגוע עם ביטחון
אני נהניתי רק שימשיכו בקו הזהמול חיפה
אופיר היה מצויין מבחחינה הגנתית.
ביטון
בעצם כולם היו טובים חוץ מדובב וארבייטמן. משחק חלש של שניהם
ביטון
בעצם כולם היו טובים חוץ מדובב וארבייטמן. משחק חלש של שניהם
הובאן - גול ראשון!
בן ביטון - הצלה מדהימה ולא קיבל אדום. רק בחייאת תיזהר בשבוע הבא (אולי הייתי נותן למלול לשחק).
סוארס - חילוצי כדור/גליצ'ים של שחקנים מכוכב אחר, ענק.
בוזגלו - עשה דברים יפים במחצית הראשונה ולמרות שלא נכנס לסטט' הראה (שוב) שהסטיגמה של שחקן שעושה במכנסיים במשחקי עונה מאחוריו.
בן ביטון - הצלה מדהימה ולא קיבל אדום. רק בחייאת תיזהר בשבוע הבא (אולי הייתי נותן למלול לשחק).
סוארס - חילוצי כדור/גליצ'ים של שחקנים מכוכב אחר, ענק.
בוזגלו - עשה דברים יפים במחצית הראשונה ולמרות שלא נכנס לסטט' הראה (שוב) שהסטיגמה של שחקן שעושה במכנסיים במשחקי עונה מאחוריו.
בוזגלו היה ענק. עשה להם סחרחורת.
סוארז ואוגו כרגיל באים למשחק גדול, הובאן סוף סוף היה נראה כמו איילה, מהיר ולא מפסיק לרוץ. אפילו הבעיטה המסורתית ליציע הלכה כמו שצריך.
דודזאדה הרג את מרגוליס, גם ביטון במשחק טוב עם הצלה ענקית.
משחק טוב, קצבי ומהיר.
ח״ח לשופט שנתן לשחק כדורגל. כן יירבו.
סוארז ואוגו כרגיל באים למשחק גדול, הובאן סוף סוף היה נראה כמו איילה, מהיר ולא מפסיק לרוץ. אפילו הבעיטה המסורתית ליציע הלכה כמו שצריך.
דודזאדה הרג את מרגוליס, גם ביטון במשחק טוב עם הצלה ענקית.
משחק טוב, קצבי ומהיר.
ח״ח לשופט שנתן לשחק כדורגל. כן יירבו.
הכי אופטימי,דוידזאזה,המשחק הכי טוב שלו.
אוגו הולך ומתברר כשיחוק של הקיץ.
בוזגלו מצויין כהרגלו.
שלומי, מישהו ראה אותו?
אוגו הולך ומתברר כשיחוק של הקיץ.
בוזגלו מצויין כהרגלו.
שלומי, מישהו ראה אותו?
אופיר הגנתית הזכיר את אופיר שכולנו בתגעגענו אליו, התקפית- לא מרים את הראש ורק מחפש להתפטר כמה שיותר מהר מהכדור.
בן ביטון-הסיוט של טב"ח, ענק!
ולמען האמת שאר הקבוצה למעט 2 החלוצים שלנו שהיום החליטו שפשוט אין להם חשק לשחק.
בן ביטון-הסיוט של טב"ח, ענק!
ולמען האמת שאר הקבוצה למעט 2 החלוצים שלנו שהיום החליטו שפשוט אין להם חשק לשחק.
האמת טיפה חששתי לרשום את זה מטעמי נאחס אבל נלך על זה:
זהבי, שוב, נותן משחק חלש נגדנו.. זה כבר בנוהל ככה. האם אלישע יודע איך לנטרל אותו? גם עונה קודמת הוא לא בדיוק הצטיין נגדנו למעט משחק האליפות שהגענו גמורים ומותשים מהעונה.
זהבי, שוב, נותן משחק חלש נגדנו.. זה כבר בנוהל ככה. האם אלישע יודע איך לנטרל אותו? גם עונה קודמת הוא לא בדיוק הצטיין נגדנו למעט משחק האליפות שהגענו גמורים ומותשים מהעונה.
בשבועות האחרונים הצוות המקצועי ניהל את נושא הצהובים בצורה כזו שהיום למעשה אף אחד לא היה בסיכון.
אצל מכבי הפוך. נוסא שחקן חשוב מאוד במכבי ואני לא יודע מה מצב הפציעה של גרסיה אבל טוב שפרץ לא יהיה בספסל
אצל מכבי הפוך. נוסא שחקן חשוב מאוד במכבי ואני לא יודע מה מצב הפציעה של גרסיה אבל טוב שפרץ לא יהיה בספסל
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
פרץ קיבל צהוב? מתי? לא שמתי לב
הבקיע צמד משחק קודםהפועלעולה כתב:האמת טיפה חששתי לרשום את זה מטעמי נאחס אבל נלך על זה:
משחק גדול גדול גדול!
הפועל באר שבע באה היום כמו קבוצה גדולה שיודעת מה היא רוצה, הייתה יותר טובה מהיריבה שלה והשיגה כל מה שהיא רצתה מהמשחק.
דגשים ספציפיים:
*אלישע עם ניהול משחק מעולה וחילופים מעולים
*בוזגלו מופיע נגד מכבי בפעם השנייה ברצף ונותן משחק טוב
*משחק הגנה טוב, סוארס והמגנים במשחק גדול
*למעט ייני (שפאקו הפחדן הוציא במחצית והרחתי את החילוף הזה מהדקה ה30) כל מי שצריך הוצהב
*משחק התקפה מצויין
הפועל באר שבע באה היום כמו קבוצה גדולה שיודעת מה היא רוצה, הייתה יותר טובה מהיריבה שלה והשיגה כל מה שהיא רצתה מהמשחק.
דגשים ספציפיים:
*אלישע עם ניהול משחק מעולה וחילופים מעולים
*בוזגלו מופיע נגד מכבי בפעם השנייה ברצף ונותן משחק טוב
*משחק הגנה טוב, סוארס והמגנים במשחק גדול
*למעט ייני (שפאקו הפחדן הוציא במחצית והרחתי את החילוף הזה מהדקה ה30) כל מי שצריך הוצהב
*משחק התקפה מצויין
לשם שינוי במקום שניפול מהרגליים מהדקה ה70 , אנחנו אלה ששיחקנו מהדקה ה70 כמעט עד הסוף .
אוגו וביטון במשחק גדול .
אוגו וביטון במשחק גדול .
נכון, אבל הוא לא היה כל כך טוב. איבד הרבה כדורים ולא היה מרוכז. זה שהוא קילר עם יכולת התמקמות מדהימה שניצל שני טעויות בהגנה זה משהו אחר..yedidel כתב:
הבקיע צמד משחק קודם
המשחק הכי טוב שלו היה משחק האליפות.
המשחק הכי טוב שלנו מול מכבי בעידן אלונה, נקודה.