מה הבעיה להסיק מסקנות ולשפר תוך כדי תנועה מיום ליום? לפחות חלק מהדברים ניתן לשפר כמעט מעכשיו לעכשיו. במקום זה אנחנו רואים את אותו ברדאק כבר כמה ימים.דר אדום בנשמה כתב:אל תשכחו ששפע הפקות לא רגילים לזה ובניגוד ללונה טורס אני בטוח שהם יפיקו מסקנות.
מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
הגיעו מנויים לעובדי האוניברסיטה
כבר אמרתי רוני, בוא נתחיל בזה שיפתחו שם ב-6:00 בבוקר ויעבדו עד חצות. מה כל כך קשה בזה?delta7 כתב: מה הבעיה להסיק מסקנות ולשפר תוך כדי תנועה מיום ליום? לפחות חלק מהדברים ניתן לשפר כמעט מעכשיו לעכשיו. במקום זה אנחנו רואים את אותו ברדאק כבר כמה ימים.
שבוע קשוח, אבל שירות נוח בשעות גמישות שמאפשר לאנשים להגיע לפני/אחרי עבודה, לבחור את מזג האוויר המתאים להם ואם לחנות או לא לחנות עם פנגו.
שבוע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
יש פרטים (בכלל על וועדים/חבר) כמו כמות,מיקום,מחיר?Tal_Hbs כתב:הגיעו מנויים לעובדי האוניברסיטה
מישהו יודע איך נקבע מקום הישיבה של מי שרוכש מנוי דרך הוועדים ?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בשביל לעשות דבר כזה הן צריכים יותר עובדים מהרגיל וזה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע.Totti כתב: כבר אמרתי רוני, בוא נתחיל בזה שיפתחו שם ב-6:00 בבוקר ויעבדו עד חצות. מה כל כך קשה בזה?
שבוע קשוח, אבל שירות נוח בשעות גמישות שמאפשר לאנשים להגיע לפני/אחרי עבודה, לבחור את מזג האוויר המתאים להם ואם לחנות או לא לחנות עם פנגו.
שבוע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
לדעתי הוועדים קנו כיסאות מראש והעובדים קונים לפי הכיסאות השמורים לוועדים.גיל שגיב כתב:מישהו יודע איך נקבע מקום הישיבה של מי שרוכש מנוי דרך הוועדים ?
אבל אני לא בטוח בזה ומעדיף לא להטעות.
לדעתי באותה השיטה.גיל שגיב כתב:מישהו יודע איך נקבע מקום הישיבה של מי שרוכש מנוי דרך הוועדים ?
רק שהמקומות נבחרו מראש ואתה יכול לבחור מצוך מבחר העומד לרשות אותו הוועד.
ככה לפחות ראיתי במנויים של עובדי חברת החשמל.
סופר פשוט. לא התעסקת בכוח אדם מימך כנראה.דר אדום בנשמה כתב:בשביל לעשות דבר כזה הן צריכים יותר עובדים מהרגיל וזה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע.
מביאים סטודנטים לפי שעות לשבוע, כמו שעושים בקלפיות, כמו שעושים במאות חברות מסחריות שסובלות מלחץ ו-"פיקים" של שעות באופן זמני.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 12 מאי 2015, 12:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתמול היה נוראי מתאר לעצמי שהיום גרוע יותר. קשה לי להבין למה לא פותחים 12 עמדות שם ומקצרים את זמן ההמתנה לרבע מהזמן. נכון שנותנת השירות היא חברת שפע, אבל אנחנו קהל הלקוחות של הפועל באר שבע, האינטרס שלה הוא לגרום לנו להמשיך להגיע וכמה שיותר. שיגיע אסי רחמים בתחפושת וינסה לרכוש כרטיס שמגיע לו, יותר לא נראה את המראות האלה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- דר אדום בנשמה
אתה צודק אבל הם לא ידעו מה יהיה להם אם הם היו יודעים הם היו עובדים בשעות שכתבת ומעסיקים סטודנטים.Totti כתב: סופר פשוט. לא התעסקת בכוח אדם מימך כנראה.
מביאים סטודנטים לפי שעות לשבוע, כמו שעושים בקלפיות, כמו שעושים במאות חברות מסחריות שסובלות מלחץ ו-"פיקים" של שעות באופן זמני.
אי אפשר מהיום להיום זה לא הולך ככה.
צריך לבחור עובדים שמתאימים להם ולסדר משמרות.
אולי שנה הבאה כבר יהיה אינטרנטי וכל הבלאגן לא יתרחש.
צודק, זה אכן חלק מהשיפורים שאליהם התכוונתי כשציינתי שניתן לעשות דברים בתנועה, מהיום למחר.Totti כתב: כבר אמרתי רוני, בוא נתחיל בזה שיפתחו שם ב-6:00 בבוקר ויעבדו עד חצות. מה כל כך קשה בזה?
שבוע.
המשימה לשנה הבאה: כמו בקולנוע - מדפיסים כרטיס עם ברקוד בבית ובאים איתו למגרש!
- OMERREMO33
הכי פשוט להשתמש ב "קונכייה" , צל-יש
חניה-יש
עמדות קופה מסודרות-יש המון.
חניה-יש
עמדות קופה מסודרות-יש המון.
דיברתי עם מהנדס שהינדס מאות פרויקטים והוא אמר לי אין דבר כזה פרוייקט שלא ניתן להרחבה הגדלה ,הכל עניין של כסף ,זה שי !