אם נפסיד אתה יכול להצטרף להתאבדות ההמונית של כל אוהדי באר שבע.גיא חניה כתב:אני אפספס את הגמר בגלל הצבא , להתאבד עכשיו או אח"כ?
מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
- The red one
איך לא התאבדת עד עכשיו? כדאי עכשיו, עוד מעט יתחילו כל הדיבורים וכתבות ויגיע יום המשחק וכל הפייסבוק שלך יהיה מוצף באוהדים ברכבות ורכבים וכותרות בעיתונים ואז המשחק וננצח 0-3 ותראה/לא תראה את ההנפה ו..בקיצור..עזוב, עכשיו אחי ..גיא חניה כתב:אני אפספס את הגמר בגלל הצבא , להתאבד עכשיו או אח"כ?
שאכתוב מכתב למפקד שלך עם חתימה של חבר כנסת למטה?גיא חניה כתב:אני אפספס את הגמר בגלל הצבא , להתאבד עכשיו או אח"כ?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חכה לתוצאה. אם נזכה תתאבד בגלל שפספסת את זה.גיא חניה כתב:אני אפספס את הגמר בגלל הצבא , להתאבד עכשיו או אח"כ?
אם נפסיד נתאבד כולם ביחד.
משתתף בצערך אחי. אני במקומך נפקד לגמר וזהוגיא חניה כתב:אני אפספס את הגמר בגלל הצבא , להתאבד עכשיו או אח"כ?
אם שילם אף אחד לא ימנע ממנו את הכרטיס, השאלה כמה שעות עבודה יפסיד כדי לקבל אותו.אדום בלב בנשמהההה כתב: לא יכול להיות שזה לא יצליח. הוא כבר שילם על הכרטיס, הם לא יכולים לבוא ולהגיד לו "שומע קבל ת'כסף חזרה אנחנו מעבירים את זה למישהו אחר".
- The red one
לאט לאט ההתלהבות הזו תרד. אורי אומר שהוא מתכוון ללכת שבוע הבא. עד שבוע הבא הלחץ ייפחת עד מאוד. יותר מזה - עברתי ליד וסרמיל היום בבוקר ולא היה נראה לי עומס מטורף כמו שהיה בצהריים. גם היו 3 קופות פתוחות ולא אחת כמו בהתחלה ..delta7 כתב: אם שילם אף אחד לא ימנע ממנו את הכרטיס, השאלה כמה שעות עבודה יפסיד כדי לקבל אותו.
הבעיה הגדולה לאנשים שמחכים תהיה אם תתקב הקצאה נוספת, מה שיזרים עוד אלפים לחוצים לקופות, ואז..כבר עדיף לאסוף בסמי עופר אם יתאפשר ..
ומכיון שמן הסתם כנראה תתקבל הקצאה נוספת אז כבר אמרת הכל בסיפא של דבריך.אדום בלב בנשמהההה כתב: לאט לאט ההתלהבות הזו תרד. אורי אומר שהוא מתכוון ללכת שבוע הבא. עד שבוע הבא הלחץ ייפחת עד מאוד. יותר מזה - עברתי ליד וסרמיל היום בבוקר ולא היה נראה לי עומס מטורף כמו שהיה בצהריים. גם היו 3 קופות פתוחות ולא אחת כמו בהתחלה ..
הבעיה הגדולה לאנשים שמחכים תהיה אם תתקב הקצאה נוספת, מה שיזרים עוד אלפים לחוצים לקופות, ואז..כבר עדיף לאסוף בסמי עופר אם יתאפשר ..
איפה אתה משרת ?גיא חניה כתב:אני אפספס את הגמר בגלל הצבא , להתאבד עכשיו או אח"כ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
אתה מנסה להציל אותו גדי ?גדי כתב:
איפה אתה משרת ?
צריך לנסות.אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה מנסה להציל אותו גדי ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
גדי אתה משהו מיוחד, באמת.גדי כתב:
צריך לנסות.
חברים נושא לא פחות חשוב, כמה שכל אחד יכול לתת לתרומות לארגון, יש גביע ופתיחת אצטדיון, כל תפאורה עולה אלפי שקלים 

תודה. נעים לקרואאדום בלב בנשמהההה כתב: גדי אתה משהו מיוחד, באמת.
- The red one
US מפרסם את זמני הרכבות:
רכבת ראשונה ב15:00, שנייה ב16:00.
מה שמעלה את השאלה - האם יהיה פיקוח על העניין? הם כתבו שלא משנה לאיזה רכבת עולים, אבל יכול להיות בתאוריה מצב שבו נמכרו 2000 כרטיסים לשתי הרכבות, ולרכבת אחת יעלו 1500 ולשנייה 500 .. לא ככה ?
רכבת ראשונה ב15:00, שנייה ב16:00.
מה שמעלה את השאלה - האם יהיה פיקוח על העניין? הם כתבו שלא משנה לאיזה רכבת עולים, אבל יכול להיות בתאוריה מצב שבו נמכרו 2000 כרטיסים לשתי הרכבות, ולרכבת אחת יעלו 1500 ולשנייה 500 .. לא ככה ?