אלישע לא ממשיך!?
Re: אלישע לא ממשיך!?
בעייני מהשוק הישראלי היחידים שיש בהם משהו ולדעתי אחד מהם יאמן עונה הבאה:
דורה, בלבול, רפי כהן ולחמן.
השמות שהעלת מזעזעים.
לא מאמין שאלונה תביא מאמן ללא שם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי וואלה אלונה מנסה לבצע מהלך שבכר יבוא כי הואנרק סיכם בק"ש ולא חתם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מודה ומתוודה שהם הרע במיעוטו, אבל בכל זאת אני מאמין שזה יהיה אחד מהם.yakar כתב:השמות שהעלת מזעזעים.
נו באמת.talb55 כתב:בעייני מהשוק הישראלי היחידים שיש בהם משהו ולדעתי אחד מהם יאמן עונה הבאה:

רפי כהן? אפילו אני לא מכיר אותו (היה שוער כזה.. אולי התכוונת לאלי כהן מסכנין/הפועל).
ושמות איומים, אין מצב שאלונה תחתים מישהו כזה בעונה הכי גדולה בהיסטוריה שלנו מבחינת הייפ, מנויים, איצטדיון וכו'. לדעתי היא תביא מנהל מקצועי זר (ניס?) שיביא איתו מישהו.
ושמות איומים, אין מצב שאלונה תחתים מישהו כזה בעונה הכי גדולה בהיסטוריה שלנו מבחינת הייפ, מנויים, איצטדיון וכו'. לדעתי היא תביא מנהל מקצועי זר (ניס?) שיביא איתו מישהו.
רבותיי לא יהיה כאן מאמן ישראלי וזה בהנחה שרוני לוי סגר במכבי חיפה.
אלונה לא טיפשה,לא מוציאים הודעה כזאת אם אין לך אלטרנטיבה.
אני מניח שזהות המאמן והצוות הבא יהיה מייד לאחר משחק הגמר.
בכל אופן צריך לכבד את אלישע על 3 שנים של התקדמות אדירה ולתת לו הרבה כבוד במשחק הגמר לא משנה מה תהיה התוצאה.
אלונה לא טיפשה,לא מוציאים הודעה כזאת אם אין לך אלטרנטיבה.
אני מניח שזהות המאמן והצוות הבא יהיה מייד לאחר משחק הגמר.
בכל אופן צריך לכבד את אלישע על 3 שנים של התקדמות אדירה ולתת לו הרבה כבוד במשחק הגמר לא משנה מה תהיה התוצאה.
יש שמועות על אברהם גרנט... מישהו יודע משהו?
היה כתוב איפשהו שאלונה תעלה את התקציב ל 50 מיליון בעונה הבאה (העונה עמד על 38), אולי יש לצוות המקצועי חלק מהתקציב.

הוא לא חתם. רק סיכם.maor20094 כתב:ONE מפרסם - ברק בכר מועמד ל ב"ש.
מישהו לא הודיע להם שהוא חתם לעוד עונה בק"ש.
הוא אבל אמר בעצמו שהוא ימשיך בק"ש, ככה שאולי החתימה לא התפרסמה באינטרנט אבל זה משהו שידוע לו ולשירצקי. נצטרך לשלם פיצויים.
האמת אני לא מתלהב מהאפשרות שיצחק שום נניח (זוכרים שהראו אותו נגד פ"ת?) או כל אדם כזה או אחר ייאמן אצלנו. רוני לוי, זר בתוך מעטפת שלמה או כלום.
האמת אני לא מתלהב מהאפשרות שיצחק שום נניח (זוכרים שהראו אותו נגד פ"ת?) או כל אדם כזה או אחר ייאמן אצלנו. רוני לוי, זר בתוך מעטפת שלמה או כלום.
טרייד נוואקמה אליהם ברק אלינו?CrazyRed7 כתב: הוא לא חתם. רק סיכם.
ויאמר גורדי קרויף אל העם: "באר שבע בדרך להיות קבוצה גדולה, חסר לה משהו קטן"
ותשמע אלונה בקולו ותפנים ותחליט לסיים את ההתקשרות עם אלישע.
העיתוי מושלם. גמר הגביע הוא משחק שאין צורך בהכנה אליו. כולם מכירים את כולם, כולם רוצים לקחת תואר, גם דר יכול לעמוד על הקווים. מה גם שאלישע רוצה ללכת כמנצח.
אז מי באמת יגיע?
כמו שאמרתי פעמים רבות, ההיצע בלתי נגמר, לדעתי מהלך מפתיע כמו שרק אלונה יודעת לספק כבר מתדפק על הדלת.
חודשיים צעקתי כאן ש-"סגור" זה לא חתום. אז בן שמעון ובכר עוד מועמדים ואם לא...מיכאל ניס.
ותשמע אלונה בקולו ותפנים ותחליט לסיים את ההתקשרות עם אלישע.
העיתוי מושלם. גמר הגביע הוא משחק שאין צורך בהכנה אליו. כולם מכירים את כולם, כולם רוצים לקחת תואר, גם דר יכול לעמוד על הקווים. מה גם שאלישע רוצה ללכת כמנצח.
אז מי באמת יגיע?
כמו שאמרתי פעמים רבות, ההיצע בלתי נגמר, לדעתי מהלך מפתיע כמו שרק אלונה יודעת לספק כבר מתדפק על הדלת.
חודשיים צעקתי כאן ש-"סגור" זה לא חתום. אז בן שמעון ובכר עוד מועמדים ואם לא...מיכאל ניס.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סרק חברים, סרק
הכותרת נחרצת אבל התיאור של הכתבה פחות. בכל מקרה אבל בכר מועמד בכיר
הכותרת נחרצת אבל התיאור של הכתבה פחות. בכל מקרה אבל בכר מועמד בכיר
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 14 מאי 2015, 08:56, נערך פעם 1 בסך הכל.