אלישע לא ממשיך!?
Re: אלישע לא ממשיך!?
מעניין אם זה נכון ובכר באמת פה בעונה הבאה,
אם לא,
הוא אכל אותה והוא לא יהיה לא פה ולא פה .
אם לא,

זה כי אתה דוקטורdoctorslayer כתב:למה נראה לכם עשיתי מנוי כזה מהר?
היה לי מידע מבפנים שאלישע לא ממשיך.

21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוני עולה עולהTotti כתב:
GO TONY, GO TONY...וזהו
טוני עולה עולה
אוווו טוני עולה עולה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שטויות, דודו יסדר לו בליאז'maor20094 כתב:מעניין אם זה נכון ובכר באמת פה בעונה הבאה,
אם לא,
שחקנים קיבלו בהלם את הבשורה ואמרו: "אלישע לוי לקח אותנו לשלוש שנים גדולות, עשה מהפכה ורשם הישג בלתי נתפס. פשוט כואב שהוא לא ממשיך".
זה מה שאתם יודעים ישחקני קקה, כל היום לדבר בתקשורת.

בסדר, עוד שעתיים הם פותחים קבוצת וואטספ מחתרתית עם בכר..maor20094 כתב:שחקנים קיבלו בהלם את הבשורה ואמרו: "אלישע לוי לקח אותנו לשלוש שנים גדולות, עשה מהפכה ורשם הישג בלתי נתפס. פשוט כואב שהוא לא ממשיך".
"כפרה עלייך ברק, כמה רצינו מאמן חתיך"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חלש גדי, עדיף כבר:גדי כתב:
טוני עולה עולה
טוני עולה עולה
אוווו טוני עולה עולה
tony the chmpions my friends
tony we wil fight with you till the end, tony the chempion, tony the chempion
tony no loser becuse tony the chempion of be'er sheva
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אז מה אתה רוצה שהם יגידו? "אנחנו שמחים שאלישע הולך"
יש דיבור חזק ששמעון ביטון התפטר .
ביטון בציטוט: "ביקשתי מאלונה פטריה גדולה אחרת להתחבק איתה , היא הפנתה אותי לברדה"
ביטון בציטוט: "ביקשתי מאלונה פטריה גדולה אחרת להתחבק איתה , היא הפנתה אותי לברדה"
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
ומהצד השני.. קרוייף חתם לעוד שנתיים במכבי , עם הבטחה להעלאת התקציב..
מקווה לפחות שנהנה מכדורגל איכותי..
מקווה לפחות שנהנה מכדורגל איכותי..
* championsדר אדום בנשמה כתב:חלש גדי, עדיף כבר:
tony the chmpions my friends
tony we wil fight with you till the end, tony the chempion, tony the chempion
tony no loser becuse tony the chempion of be'er sheva
because *
אתה בן 24 כמו שאני אבא לחמישה.
נערך לאחרונה על ידי maor20094 ב 14 מאי 2015, 09:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם כבר שמעון ביטון שמיועד להמשיך כעוזר מאמן והפעם הוא יחבק מאמן חתיך ולא מקריח ושמנמןTotti כתב: בסדר, עוד שעתיים הם פותחים קבוצת וואטספ מחתרתית עם בכר..
"כפרה עלייך ברק, כמה רצינו מאמן חתיך"

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני מוכר גם סרטים אדומים ושמן הקודש אם אתה מעוניין....Totti כתב: אחשלי, אני נותן לך את הפרטים המלאים שלי בפרטי, זרוק ברכה...
אומנם לא תזה.. אבל העונה הזו כבר גרמה לי לאבד קורס אחד חחחחTotti כתב:בפעם השנייה:
סעמממקקק איך הקבוצה הזו הורסת לי כל יום לימודים פוטנציאלי...
הלווווו יש לי תזה לכתובבבב
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
תגובה רשמית של ק"שלפני כשלושה חודשים (בקירוב), הודיע ברק בכר ליו"ר עירוני איתוראן קריית שמונה, איזי שרצקי, כי הוא מעוניין לעזוב את הקבוצה בעונה הבאה לקבוצה אחרת. בתקופה זו, ניסה ברק בכר יחד עם סוכנו, דודו דהן, לחפש עבורו קבוצה לעונה הבאה. משלא מצא קבוצה שתבטיח לו חוזה באותה התקופה, חזר ברק לאיזי שרצקי, התנצל על כך שביקש לעזוב וביקש לסכם במועדון לעונה נוספת. על אף שלא היה מרוצה ממעשיו של המאמן, קיבל איזי, את התנצלותו של ברק וסיכם איתו כאמור על המשך עבודתו במועדון גם בעונה הבאה.
בתקופה האחרונה החלו השניים לעבוד יחד על העונה הבאה,איזי הודיע לברק, כי לאחר מספר שנים בהן לא עלו מספיק שחקנים מקבוצת הנוער של המועדון לקבוצה הבוגרת, הוא מתכוון לחזור למדיניות המועדון ולצרף בעונה הקרובה כמה שיותר שחקנים מקבוצת הנוער.
ביום שלישי האחרון פנתה אלונה ברקת, לאיזי שרצקי בשאלה: האם היא יכולה לסגור עם ברק בכר לעונה הבאה, זאת לאחר שלטענתה, גורם מטעם המאמן פנה אליה בנושא. מבדיקה נוספת, התברר כי אותו גורם הוא סוכנו של ברק בכר, דודו דהן. משהתבררה עובדה זו, הודיע איזי שרצקי לאלונה, כי אינו יודע אם היא תיקח את ברק בעונה או אם לאו, אך אצלו מאמן שמסכם על חוזה לעונה הבאה ופונה מאחורי גבו לקבוצה אחרת לא יכול לעבוד יותר במועדון.
אי לכך הודיע הבוקר, איזי שרצקי, לברק בכר , כי הוא מפסיק את עבודתו במועדון החל מהיום זאת מכיוון שהתחרות על המקום השני בליגה מול קבוצת הפועל באר שבע (כאמור קבוצתו הבאה של ברק בכר) נמצאת בשיאה, דבר היוצר ניגוד אינטרסים ברור. יחד עם זאת, הוחלט כי מי שיאמן את המועדון בעונה הבאה הוא מאמן קבוצת הנוער, סאלח חסארמה, ששיחק במדי המועדון שנים רבות, שימש כקפטן הקבוצה הבוגרת בעבר ומאמן מזה כשנתיים בהצלחה רבה את קבוצת הנוער של המועדון הנמצאת במקום השלישי בליגת העל ואף הגיעה העונה עד לגמר גביע המדינה לנוער.