כדי שלא ישעמם פה - התחילה זריעת הדשא בטרנר לפני כשעה
כדי שלא ישעמם פה - התחילה זריעת הדשא בטרנר לפני כשעה
אני כל הבוקר עפ אלט טאב על המקלדת שהבוסית שלי לא תראה מה אני עושה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: כדי שלא ישעמם פה - התחילה זריעת הדשא בטרנר לפני כשעה
תאמינו לי זה עוד יתגלה כיום שבו הפועל באר שבע שינתה את פניה, הדשא התחיל להשתל, אלישע הועזב וברק בכר אולי בדרך.
מה הדבר הבא שיקרה ביום הזה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
גדי ממונה למנהלה המקצועי של הפועל באר שבע......
מאיר סיני מתחיל קורס מתקדם במכון ווינגיט ומוכן לאתגר הבאדר אדום בנשמה כתב:תאמינו לי זה עוד יתגלה כיום שבו הפועל באר שבע שינתה את פניה, הדשא התחיל להשתל, אלישע הועזב וברק בכר אולי בדרך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תעתיק אחי חופשי..דר אדום בנשמה כתב:תאמינו לי זה עוד יתגלה כיום שבו הפועל באר שבע שינתה את פניה, הדשא התחיל להשתל, אלישע הועזב וברק בכר אולי בדרך.
מוכן לשלם בשביל זה ולעבוד בשכר של שקל בשנה.הסניגור האדום כתב:גדי ממונה למנהלה המקצועי של הפועל באר שבע......
חלום חיי להיות עובד של הפועל באר שבע. מוכן להחליף את פליקס אמזלג מ"פ הסדרנים או את מסדר התלבושות בחדר הלבשה.
אני אשים אפטרשייב על הבגדים של ברדה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שהם טעו בחישובים ובעצם יש 19,000 מקומות ישיבה באצטדיון.דר אדום בנשמה כתב:תאמינו לי זה עוד יתגלה כיום שבו הפועל באר שבע שינתה את פניה, הדשא התחיל להשתל, אלישע הועזב וברק בכר אולי בדרך.
החלום שלי הוא לקנות את הפועל באר שבע וליישם את כל הרעיונות המשוגעים שיש לי בראש.גדי כתב:
מוכן לשלם בשביל זה ולעבוד בשכר של שקל בשנה.
חלום חיי להיות עובד של הפועל באר שבע. מוכן להחליף את פליקס אמזלג מ"פ הסדרנים או את מסדר התלבושות בחדר הלבשה.
אני אשים אפטרשייב על הבגדים של ברדה
הגשם לא פגע בזרועה?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
משוגעים כבר היו לנו - אתה צריך להמציא את עצמך מחדשzahipan כתב: החלום שלי הוא לקנות את הפועל באר שבע וליישם את כל הרעיונות המשוגעים שיש לי בראש.

נקנה ביחד ואחרי שנה נעשה במבי כמו הראל וטביבzahipan כתב: החלום שלי הוא לקנות את הפועל באר שבע וליישם את כל הרעיונות המשוגעים שיש לי בראש.
שמועה חזקה שמאירי סיני חתם במקיף א' כמורה לספורט החדש של חטיבת הביניים.
במידה ולא יסתדר , הוא קיבל הצעה גם מאצטדיון טרנר לבוא לעזור לפועלים עם הדשא , מרגישים שאין להם כושר לעמוד בלוז של הזריעה.
במידה ולא יסתדר , הוא קיבל הצעה גם מאצטדיון טרנר לבוא לעזור לפועלים עם הדשא , מרגישים שאין להם כושר לעמוד בלוז של הזריעה.
נערך לאחרונה על ידי UncleAD ב 14 מאי 2015, 10:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אביאל: לא, לא, משוגע כמוני עדיין לא היה בב"ש זה בטוח.
גדי: יש לי רעיון יותר טוב: אתה קונה את ב"ש, אני את מכבי, ואחרי 10 אליפויות רצופות והברחת אוהדי מכבי מהמגרשים, אני חוזר לב"ש לעשות את מה שאמרת.
גדי: יש לי רעיון יותר טוב: אתה קונה את ב"ש, אני את מכבי, ואחרי 10 אליפויות רצופות והברחת אוהדי מכבי מהמגרשים, אני חוזר לב"ש לעשות את מה שאמרת.
כל כך מעצבן האקרשטיין סביב הדשא , למה לא להמשיך בדשא