אומרים שפפ כנראה לא ממשיך בבאיירן , ובכלל יש את קלופ שגם מחכה להצעה מקבוצה גדולהyedidel כתב:
אולי זה מהלך להחליש את היריבה... ובסוף תחתים מישהו אחר
מי אתה ברק בכר?
Re: מי אתה ברק בכר?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אחריי אתמול אנצלוטי חזק בשוק המאמנים.doctorslayer כתב:
אומרים שפפ כנראה לא ממשיך בבאיירן , ובכלל יש את קלופ שגם מחכה להצעה מקבוצה גדולה
לא רוצים לוזרים בהפועלRedHell כתב:
אחריי אתמול אנצלוטי חזק בשוק המאמנים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תצחק, תצחק, זה הדבר העיקרי שמפריע לי במינוי הזה, השתמט. כבר היה לנו דיון על זה בעבר.אדום בלב בנשמהההה כתב:לא עשה צבא?!?!?!?
ברק בכר תתפטר
לא רוצים אותך יותר!!!!
נכון, דיברנו והבענו את דעתנו בנדון והיא היתה נחרצת.delta7 כתב: תצחק, תצחק, זה הדבר העיקרי שמפריע לי במינוי הזה, השתמט. כבר היה לנו דיון על זה בעבר.
עכשיו כשהוא כנראה חתם, עדיף שנצניע את הסיפור לטובת המערכת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
איזה מצחיק לשמוע את כל כתבי הספורט עכשיו.
כשבכר מצליח בק"ש ועושה שני עונות טובות כולם מהללים מהלל גדול , עכשיו מה אומרים ? "מי הוא שהוא עשה ככה לאיזי" , "עכשיו נראה מה הוא שווה" .
כולם אוכלים את הלב שם
כשבכר מצליח בק"ש ועושה שני עונות טובות כולם מהללים מהלל גדול , עכשיו מה אומרים ? "מי הוא שהוא עשה ככה לאיזי" , "עכשיו נראה מה הוא שווה" .
כולם אוכלים את הלב שם
אהבתי את הראיון שלו.
גבר, אמר את האמת ולא סיפר סיפורים.
מת להיות כאן...מת שהוא יצליח, קסם של בחור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תמיד צריך לשמוע גם את הצד השני.Totti כתב:אהבתי את הראיון שלו.
שירצקי אמר שהוא היה קובע הרכבים וגם היה נראה שהוא לא ממש מחזיק מבכר.
בהתחשב בכך שבן שמעוו שעזב שם לא ממש הרשים במכבי ובכך שישנה הודאה מסוימת מצידו של איזי לגבי מי באמת העמיד את הקבוצה, אני מתחיל קצת להילחץ.
מאמן זה לא רק בחירת שחקנים והרכבים. זה בעיקר האימונים, המערכים, השיטה..adomi כתב:
תמיד צריך לשמוע גם את הצד השני.
שירצקי אמר שהוא היה קובע הרכבים וגם היה נראה שהוא לא ממש מחזיק מבכר.
בהתחשב בכך שבן שמעוו שעזב שם לא ממש הרשים במכבי ובכך שישנה הודאה מסוימת מצידו של איזי לגבי מי באמת העמיד את הקבוצה, אני מתחיל קצת להילחץ.
לא נראה לי שאיזי העביר את האימונים.
חחח הורג אותי איך איזי תמיד חייב להגיד את המילה האחרונה, גם אם הוא חוזר על מה שהצד השני אומר כמו שהוא עשה עם אלונה.
מי שמאשים מאמנים שהם רוצים לעזוב את "החממה" שלו הוא הזוי. כל מאמן שמחזיק מעצמו ממש ממש טיפה לא יסכים לעבוד בתנאים האלו עם האיש הזה.
מי שמאשים מאמנים שהם רוצים לעזוב את "החממה" שלו הוא הזוי. כל מאמן שמחזיק מעצמו ממש ממש טיפה לא יסכים לעבוד בתנאים האלו עם האיש הזה.
חביבי זאת הסיבה שאנחנו יושבים כותבים בפורום בזמן שהוא איש עסקים ממולח שעושה מיליונים , רק אלה אומרים את המילה האחרונה .הפועלעולה כתב:חחח הורג אותי איך איזי תמיד חייב להגיד את המילה האחרונה, גם אם הוא חוזר על מה שהצד השני אומר כמו שהוא עשה עם אלונה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
מתחיל להימאס הסיפורים האלה, כמה אפשר למרוח את הנושא
זה מספר, זה מגיב, זה מספר...
זה מספר, זה מגיב, זה מספר...
אין מה לעשות,להיות תחת שרצקי זה כמו להיות בכלוב של זהב.
על אחת כמה כאלו שהוא בנה אותם.
הבן אדם לא יודע לשחרר,שטויות, הסיפור הזה ילך ויידעך,מה שחשוב הוא שבמידה וברק יחתום הוא חייב לשים את המטען הזה מאחוריו ולהתרכז אך ורק איך הוא מרים את בש מדרגה נוספת.
על אחת כמה כאלו שהוא בנה אותם.
הבן אדם לא יודע לשחרר,שטויות, הסיפור הזה ילך ויידעך,מה שחשוב הוא שבמידה וברק יחתום הוא חייב לשים את המטען הזה מאחוריו ולהתרכז אך ורק איך הוא מרים את בש מדרגה נוספת.