אלישע לא ממשיך!?
Re: אלישע לא ממשיך!?
תפסיקו להגיב לו, חרם...כמו בכיתה ד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לצערי ככה זה בחיים, חרא צף, כולנו יודעים שלאלונה לא הייתה כוונה לפגוע לא בקבוצה ולא באלישע.
אלונה תצא מזה מחוזקת תלמד עוד שיעור על הלך הדברים בכדורגל השיראלי ועל הרמה הנמוכה של האנשים כאן בארץ (התקשורת, הסוכנים, הקהל וגם חלק מהקולגות על המגרש ומסביב לו).
ועכשיו לדבר שבאמת מעניין: איפה זה עומד? עדיין משא ומתן? מחכים לפיסת מידע...

אלונה תצא מזה מחוזקת תלמד עוד שיעור על הלך הדברים בכדורגל השיראלי ועל הרמה הנמוכה של האנשים כאן בארץ (התקשורת, הסוכנים, הקהל וגם חלק מהקולגות על המגרש ומסביב לו).
ועכשיו לדבר שבאמת מעניין: איפה זה עומד? עדיין משא ומתן? מחכים לפיסת מידע...

חטאתי וקראתי בפורום של מכבי חיפה, זו התגובה האמיתית והנכונה לסיטואציה:
צבא העיתונאים של אלישע יוצא להגנתו.
"אלונה עשתה את טעות חייה"...
אלונה עשתה את ההחלטה הכי חכמה שהיא קיבלה כבר שנים. מאמן פי מיליון יותר מוכשר מהפטריה מבית שאן.
שנה הבאה ב"ש יהיו יותר טובים.
בכלל ההתנהלות של אלונה מפתיעה לטובה. כבר לא פראיירית ונאיבית כמו בהתחלה.
צבא העיתונאים של אלישע יוצא להגנתו.
"אלונה עשתה את טעות חייה"...
אלונה עשתה את ההחלטה הכי חכמה שהיא קיבלה כבר שנים. מאמן פי מיליון יותר מוכשר מהפטריה מבית שאן.
שנה הבאה ב"ש יהיו יותר טובים.
בכלל ההתנהלות של אלונה מפתיעה לטובה. כבר לא פראיירית ונאיבית כמו בהתחלה.
המקרה הזה למי שקצת זוכר את ההיסטוריה מזכיר את מה שעשו מכבי עם רב"ש.
אותה קש אותו שרצקי,באז מטורף 10,000 מנויים וההמשך ידוע...
לכן יש כאן מבחן אמיתי גם לקהל שלנו,ברק בכר שיבוא,יבוא לטווח ארוך אסור יהיה לנו לשפוט אותו עפי המחזורים הראשונים.
אני כאוהד ייתן לו את כל הגיבוי האפשרי ואבחן אותו עפי מבחן התוצאה.
ברגע שהוא יוכרז כאן כמאמן אנחנו כקהל צריכים לתת לו את כל הגיבוי האפשרי,גם אם לא יילך קצת בהתחלה,כי הוא באמת מאמן טוב.
אותה קש אותו שרצקי,באז מטורף 10,000 מנויים וההמשך ידוע...
לכן יש כאן מבחן אמיתי גם לקהל שלנו,ברק בכר שיבוא,יבוא לטווח ארוך אסור יהיה לנו לשפוט אותו עפי המחזורים הראשונים.
אני כאוהד ייתן לו את כל הגיבוי האפשרי ואבחן אותו עפי מבחן התוצאה.
ברגע שהוא יוכרז כאן כמאמן אנחנו כקהל צריכים לתת לו את כל הגיבוי האפשרי,גם אם לא יילך קצת בהתחלה,כי הוא באמת מאמן טוב.
לא מבין מה מעניין אתכם מה הכתבים אומרים? הם כמו שאמר אדום זקן בהלם מזה שהידיעה ברחה להם מתחת לאף.
ההתנהלות של אלונה ראויה, מכובדת ומכבדת לכל הצדדים.
מהחצי גמר לפני שכל התהליך התבשל הודיעו שיישבו עם אלישע עוד לפניי הגמר וזה בדיוק מה שהיא עשתה.
דווקא בדרך ההתנהלות שלה היא הראתה שהיא לא מקשיבה לכל העלק פרשים בחצי שקל בארץ שחלקם לא יכולים לנהל קיוסק וחלקם השני נגוע באינטרסים.
אלונה הוכיחה שהיא לא שופטת את אלישע לפי משחק אחד בודד(גמר הגביע) אלא לפי תהליך של עונה שלמה שבה כמו כולנו היא לא הייתה מרוצה.
האישה הזו ענקית, האישה הזו כבר לא פראיירית, האישה הזו יודעת לנשוך כשצריך והאישה הזו זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות להפועל באר שבע איי פעם.
בעבר חששנו שאחריי 8 שנים היא תעזוב, בהרגשה שלי היא תיהיה שחר של באר שבע, החיבור הריגשי שלה ושל המשפחה שלה לקבוצה הזו והרצון להצליח פה גורמים לכך שהדאגות האלה הם כבר לא מנת חלקנו.
ההתנהלות של אלונה ראויה, מכובדת ומכבדת לכל הצדדים.
מהחצי גמר לפני שכל התהליך התבשל הודיעו שיישבו עם אלישע עוד לפניי הגמר וזה בדיוק מה שהיא עשתה.
דווקא בדרך ההתנהלות שלה היא הראתה שהיא לא מקשיבה לכל העלק פרשים בחצי שקל בארץ שחלקם לא יכולים לנהל קיוסק וחלקם השני נגוע באינטרסים.
אלונה הוכיחה שהיא לא שופטת את אלישע לפי משחק אחד בודד(גמר הגביע) אלא לפי תהליך של עונה שלמה שבה כמו כולנו היא לא הייתה מרוצה.
האישה הזו ענקית, האישה הזו כבר לא פראיירית, האישה הזו יודעת לנשוך כשצריך והאישה הזו זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות להפועל באר שבע איי פעם.
בעבר חששנו שאחריי 8 שנים היא תעזוב, בהרגשה שלי היא תיהיה שחר של באר שבע, החיבור הריגשי שלה ושל המשפחה שלה לקבוצה הזו והרצון להצליח פה גורמים לכך שהדאגות האלה הם כבר לא מנת חלקנו.
לא מבין מה רוצים,
אלונה קיבלה הצעה מדודו דהאן שברק יבוא, מה הבעיה בזה ?
לאלונה לא צריך להיות אכפת מה הוא סגר עם שירצקי.
היא עשתה מעשה מדהים כשפנתה לשירצקי וביקשה ממנו את בכר, מה יותר מזה ?
החוצפן אשכרה אומר לה אני מוציא תהודעה שהוא מפוטר, מי אתה בכלל יחתיכת אפס.

מה אתם מתרגשים , הכל חרטא.maor20094 כתב:לא מבין מה רוצים,
במשחק הבית הבא/בגמר כולם להסתכל על אלונה - לעמוד ולמחוא כפיים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
הבעיה השנייה של ברקת הייתה העיתוי. שחקנים בהפועל באר שבע עימם שוחחנו לפני האימון סירבו להאמין. "אתה בטוח? אלישע הולך?", אמר לנו אחד מהם. "לדעתי אלונה עושה את טעות חייה. עכשיו הכול על הראש שלה. אם המאמן הבא לא יביא אליפות, מה אנשים יגידו?". שחקן אחר שמע עוד לפני האימון על המועמדות של בכר, ואמר: "הוא מאמן מוכשר, אין לי ספק שהוא אחד המאמנים הכי טובים בליגה, אבל למה עכשיו? אלונה לא הייתה יכולה לחכות עד גמר הגביע?", אמר והוסיף, ספק בציניות: "יש לי הרגשה שהיא חושבת שעכשיו נשחק בשביל המאמן".

במידה וזה באמת ציטוט , אני ***** אם זה לא גבאי.maor20094 כתב:הבעיה השנייה של ברקת הייתה העיתוי. שחקנים בהפועל באר שבע עימם שוחחנו לפני האימון סירבו להאמין. "אתה בטוח? אלישע הולך?", אמר לנו אחד מהם. "לדעתי אלונה עושה את טעות חייה. עכשיו הכול על הראש שלה. אם המאמן הבא לא יביא אליפות, מה אנשים יגידו?". שחקן אחר שמע עוד לפני האימון על המועמדות של בכר, ואמר: "הוא מאמן מוכשר, אין לי ספק שהוא אחד המאמנים הכי טובים בליגה, אבל למה עכשיו? אלונה לא הייתה יכולה לחכות עד גמר הגביע?", אמר והוסיף, ספק בציניות: "יש לי הרגשה שהיא חושבת שעכשיו נשחק בשביל המאמן".
מה שבטוח הציטוטים לא יצאו מנאסר 

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מזיל ריר על ברק בכר? אני הזלתי ריר על רב"ש ועל קרויף.ns75 כתב:
שמע הפעם באמת כבר הגזמת
חצי שנה אתה מזיל פה ריר על ברק בכר והחילופים המוקדמים שלו
עד שאלונה מביאה לך מה שאתה רוצה, אתה מתחיל לבדוק לה בציציות ולהתלונן?
מותר גם לפרגן לפעמים בנאדם, לא חייב לחפש כל הזמן מה לא בסדר
הנה עוד הוכחה שאתם פשוט לא מבינים כלום.
ולפרגן על מה? על מהלך שכונתי של דודו דהאן ומהלך תמים של אלונה?
אני מפרגן שצריך וקוטל שצריך..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חרם. לא להגיבדר אדום בנשמה כתב: אני מזיל ריר על ברק בכר? אני הזלתי ריר על רב"ש ועל קרויף.
הנה עוד הוכחה שאתם פשוט לא מבינים כלום.
ולפרגן על מה? על מהלך שכונתי של דודו דהאן ומהלך תמים של אלונה?
אני מפרגן שצריך וקוטל שצריך..
90% מהציטוטים הם המצאות. "מקורבים", "גורמים", "אנשים מטעם" אלו מילות קוד לחרטה ברטה שהכתב המציא כדי למלא את הכתבה.doctorslayer כתב:
במידה וזה באמת ציטוט , אני ***** אם זה לא גבאי.
כמו שציינתי , "אם זה באמת ציטוט".הפועלעולה כתב: 90% מהציטוטים הם המצאות. "מקורבים", "גורמים", "אנשים מטעם" אלו מילות קוד לחרטה ברטה שהכתב המציא כדי למלא את הכתבה.
קשה לי להאמין שיש שחקן שיצוטט בעילום שם , ובמקרה וכן הוא נגע רע במועדון אם הוא חותר כנגד מי שמעסיקה אותו.
שלמה שרף ברדיו ספורט 5:
מהלך מצויין של הבעלים של הפועל באר שבע.
מהלך מצויין של הבעלים של הפועל באר שבע.