אלישע לא ממשיך!?
Re: אלישע לא ממשיך!?
אנשים נראה לי שאתם קצת מתבלבלים
זריהן הוא עיתונאי והתפקיד שלו להביא ידעות מהשטח, אם שחקן (מטומטם) אומר דברים כאלה, זריהן חייב לפרסם, אחרת הוא לא יכול לקרוא לעצמו עיתונאי
אנחנו לא חיים באירן ולא באפגניסטן, וזריהן לא עובד בהפועל באר שבע
לגבי שאר החלאות מהתקשורת, זה כבר משהו אחר, הם מפרסמים מה שנקרא "טורי דעה" (שזה ממש לא ידיעות מהשטח) ושם הם מטנפים ומלכלכים כאוות האינטרס האישי שלהם
ובלי קשר למציאות
זריהן לא באותה הקלחת
זריהן הוא עיתונאי והתפקיד שלו להביא ידעות מהשטח, אם שחקן (מטומטם) אומר דברים כאלה, זריהן חייב לפרסם, אחרת הוא לא יכול לקרוא לעצמו עיתונאי
אנחנו לא חיים באירן ולא באפגניסטן, וזריהן לא עובד בהפועל באר שבע
לגבי שאר החלאות מהתקשורת, זה כבר משהו אחר, הם מפרסמים מה שנקרא "טורי דעה" (שזה ממש לא ידיעות מהשטח) ושם הם מטנפים ומלכלכים כאוות האינטרס האישי שלהם
ובלי קשר למציאות
זריהן לא באותה הקלחת
הבחור מפציץ אותי בהודעות:
"מה לא בסדר במה שכתבתי והיכן כאן הביקורת כנגד המועדון או הנשיאה ?"
"רק אמרתי שהתזמון לא נעים ועלול להשפיע עילנו פסיכולוגית. זה לא אומר שנפסיד למכבי או שלא ניתן את הכל"
"לא אמרתי דבר נגד אף אחד"
"רק אמרתי שזה זמן לא נכון ועלול להשפיע פסיכולוגית"
"אמרתי שזה יכול לקרות רק בישראל בצחוק"
"לא ביקרתי אף אחד, לא את הנשיאה ולא את המועדון"
"כל מה שמעניין אותי עכשיו זה המשחק בשבת. רוצה לנצח"
נשמע שהבחור נסער...
"מה לא בסדר במה שכתבתי והיכן כאן הביקורת כנגד המועדון או הנשיאה ?"
"רק אמרתי שהתזמון לא נעים ועלול להשפיע עילנו פסיכולוגית. זה לא אומר שנפסיד למכבי או שלא ניתן את הכל"
"לא אמרתי דבר נגד אף אחד"
"רק אמרתי שזה זמן לא נכון ועלול להשפיע פסיכולוגית"
"אמרתי שזה יכול לקרות רק בישראל בצחוק"
"לא ביקרתי אף אחד, לא את הנשיאה ולא את המועדון"
"כל מה שמעניין אותי עכשיו זה המשחק בשבת. רוצה לנצח"
נשמע שהבחור נסער...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תגיד לו שיוציא הודעה בטוויטר שדבריו הוצאו מהקשרם
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 14 מאי 2015, 17:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אין לי מושג מה הוא אמר. אני רק מנסה להביא כאן את הצד של הוגו מפיו שלו כי זריהן נתן כותרת מפוצצת (יתכן אגב שזה העורך)אדום בלב בנשמהההה כתב: גדי, אתה אולי יותר מכיר את האנשים (זריהן ואוג), אני ממש לא, אבל בינינו? אני יותר מאמין שאוגו אמר את הדברים כפי שהם וכעת רץ ומכחיש את זה לעבר כל מי ששואל כי זה בטח מה שהמעודון אמר לו לעשות וגם כי הוא מתגונן ..
כמו שכתבתי באשכול על זריהן, אני בטוח שאם אוגו לא אמר את זה או אמר דברים אחרים המועדון כבר היה יוצא בהודעת הכחשה.
לא מאשים את זריהן - הוא לא עובד אצלינו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
זריהן אמר ב'מגרש פתוח' שבחדשות הספורט ישדרו את הווידאו המלא של הדברים שאוגו אמר.
אז נוכל לשפוט אם דברים הוצאו מהקשרם. אם יש ווידאו - כנראה שהם לא.
גם אם אמר את מה שאמר..לא צריך לעשות עכשיו מכל זבוב פיל..אז אמר
חייבים החל ממחר לשים את כל הטירוף הזה בצד ולהתחיל בהכנות לגמר.
חייבים החל ממחר לשים את כל הטירוף הזה בצד ולהתחיל בהכנות לגמר.
יש וידאו - הוגו אמר את רוב הדברים שזריהן כתב. הכותרת המפוצצת לא נאמרה בכלל "זה מטורף, זה ישפיע על הגמר"אדום בלב בנשמהההה כתב:זריהן אמר ב'מגרש פתוח' שבחדשות הספורט ישדרו את הווידאו המלא של הדברים שאוגו אמר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ןאת הכותרת לא כתב זריהן אלא העורך...גדי כתב:
יש וידאו - הוגו אמר את רוב הדברים שזריהן כתב. הכותרת המפוצצת לא נאמרה בכלל "זה מטורף, זה ישפיע על הגמר"
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
https://eyoya.co.il/Articles/53607.html" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אוגו אוגו.. טיפש היית וטיפש נשארת.
לא פחות מהביקורת על המועדון מפריעה לי התגובה שלו לגבי החוזה שיש לו ל-3 שנים נוספות.
אם לא מתאים לך להיות פה, סלאמת!!
לא פחות מהביקורת על המועדון מפריעה לי התגובה שלו לגבי החוזה שיש לו ל-3 שנים נוספות.
אם לא מתאים לך להיות פה, סלאמת!!
- The red one
אגב - קטע מעניין.
בדר"כ יש תיאום מוחלט בין אתר הקבוצה לבין הפייסבוק, ז'תומרת שכל הדברים שמתפרסמים באתר מפורסמים גם בפייסבוק. למרות זאת, את ההודעה על הפסקת העסקתו של אלישע לוי פירסמו רק באתר, שאליו נכנסים הרבה פחות קואים, ולא בעמוד הפייסבוק של הקבוצה.
במקרה זה בטוח לא.
בדר"כ יש תיאום מוחלט בין אתר הקבוצה לבין הפייסבוק, ז'תומרת שכל הדברים שמתפרסמים באתר מפורסמים גם בפייסבוק. למרות זאת, את ההודעה על הפסקת העסקתו של אלישע לוי פירסמו רק באתר, שאליו נכנסים הרבה פחות קואים, ולא בעמוד הפייסבוק של הקבוצה.
במקרה זה בטוח לא.
איזי צריך לכעוס על אלונה ? חחח גדול.
ואוגו זה טיפש בלי הפסקה, גידי תגיד לו שהקהל כועס עליו.. והאמת ? לא מרחם עליו.
ואוגו זה טיפש בלי הפסקה, גידי תגיד לו שהקהל כועס עליו.. והאמת ? לא מרחם עליו.

אוגו התנצל אם זה מעניין מישהו: https://www.israelsport.co.il/showArticle-9286" onclick="window.open(this.href);return false;
בהחלט מענייןהפועלעולה כתב:אוגו התנצל אם זה מעניין מישהו: https://www.israelsport.co.il/showArticle-9286" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוא גם כתב פוסט ארוך באינסטגרם..