זנדברג אלמדון וארבייטמן?
זנדברג אלמדון וארבייטמן?
ידיעות הנגב:
בשלב זה יש לאנשי הקבוצה שלושה שמות מרכזיים (אלמדון, זדנברג ואברטיימן) שעלייהם הם רוצים להלחם בעונת המלפפונים הבאה. על פי הכתבה זוהי "רשימת הקניות" הראשונית לעונה הבאה:
- בקבוצה רוצים שדור דוידי ישחק במשחקים האחרונים, במידה והקבוצה תבטיח את עלייתה, אבל בכל זאת רוצים לקנות שוער נוסף. השם של תום אלמדון הוא כרגע הפייבוריט. במידה והעסקה תיפול יחפשו בקבוצה שוער זר.
- קשר בית"ר ירושלים מיכאל זנדברג. בקבוצה עוקבים אחרי "מכירת החיסול" בבית"ר ויודעים שזנבדרג יחוזר ע"י כמה קבוצות ומקווים להציע לו הצעה אטרקטיבית במיוחד.
- חלוץ מכבי חיפה שלומי אברטיימן. עתיד לשחק לצד קדוסי.
- מבחינת הזרים: בלם וקשר אחורי ככל הנראה יגיעו לקבוצה.
- אלונה רוצה שלשחקני הבית יהיה חלק בעונה הבאה ומקווה לראות את שילובם של דוידי, אסולין, אלקיים, עמוס, אלירן אמזלג וגם צחי מחלוף שעתיד לעלות מהבוגרים.
- בנוסף, לאלונה הוצעו גם השמות של יחיאל צגאי, שכבר הביע עניין לחזור לבאר שבע, ושל אלמוג כהן. כרטיסי השחקן שלהם שייכים למכבי נתניה.
עוד בעיתון מתפרסמת כתבה עם אבי שכטר ובה הוא אומר שהאצטדיון חייב לעבור שיפוצון לקראת העונה הבאה וזה כולל מתקני שירותים, מים זורמים, תאורת חירום ומדרגות. בנוסף, לשכטר "יש חלום" שבווסרמיל יוקם יציע מיוחד לאב ובנו שיהיה יציע "משפחתי" והוא ייעוד רק לאבות שרוצים להביא את בנייהם למשחק, ורוצים להמנע כמה שיותר מ"הצד הרע של הכדורגל". ועוד רעיון מהכתבה: למכור כרטיסים ומנויים על פי שערים, והמחירים בין השערים ישתנו. למשל, ליציע מאחורי השער יהיה מחיר יותר נמוך-כך גם אוהדים בעלי מעמד כלכלי לא גבוה במיוחד יוכלו להרשות לעצמם להגיע לוסרמיל.
תודה ל- nave מהקאמלס.
בשלב זה יש לאנשי הקבוצה שלושה שמות מרכזיים (אלמדון, זדנברג ואברטיימן) שעלייהם הם רוצים להלחם בעונת המלפפונים הבאה. על פי הכתבה זוהי "רשימת הקניות" הראשונית לעונה הבאה:
- בקבוצה רוצים שדור דוידי ישחק במשחקים האחרונים, במידה והקבוצה תבטיח את עלייתה, אבל בכל זאת רוצים לקנות שוער נוסף. השם של תום אלמדון הוא כרגע הפייבוריט. במידה והעסקה תיפול יחפשו בקבוצה שוער זר.
- קשר בית"ר ירושלים מיכאל זנדברג. בקבוצה עוקבים אחרי "מכירת החיסול" בבית"ר ויודעים שזנבדרג יחוזר ע"י כמה קבוצות ומקווים להציע לו הצעה אטרקטיבית במיוחד.
- חלוץ מכבי חיפה שלומי אברטיימן. עתיד לשחק לצד קדוסי.
- מבחינת הזרים: בלם וקשר אחורי ככל הנראה יגיעו לקבוצה.
- אלונה רוצה שלשחקני הבית יהיה חלק בעונה הבאה ומקווה לראות את שילובם של דוידי, אסולין, אלקיים, עמוס, אלירן אמזלג וגם צחי מחלוף שעתיד לעלות מהבוגרים.
- בנוסף, לאלונה הוצעו גם השמות של יחיאל צגאי, שכבר הביע עניין לחזור לבאר שבע, ושל אלמוג כהן. כרטיסי השחקן שלהם שייכים למכבי נתניה.
עוד בעיתון מתפרסמת כתבה עם אבי שכטר ובה הוא אומר שהאצטדיון חייב לעבור שיפוצון לקראת העונה הבאה וזה כולל מתקני שירותים, מים זורמים, תאורת חירום ומדרגות. בנוסף, לשכטר "יש חלום" שבווסרמיל יוקם יציע מיוחד לאב ובנו שיהיה יציע "משפחתי" והוא ייעוד רק לאבות שרוצים להביא את בנייהם למשחק, ורוצים להמנע כמה שיותר מ"הצד הרע של הכדורגל". ועוד רעיון מהכתבה: למכור כרטיסים ומנויים על פי שערים, והמחירים בין השערים ישתנו. למשל, ליציע מאחורי השער יהיה מחיר יותר נמוך-כך גם אוהדים בעלי מעמד כלכלי לא גבוה במיוחד יוכלו להרשות לעצמם להגיע לוסרמיל.
תודה ל- nave מהקאמלס.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: זנדברג אלמדון וארבייטמן?
יפה..
ארביטמן-חלוץ גדול שאם הוא יחתום כאן בעזרת השם הוא וקדוסי צמד!!
זנברג-קשר שמאלי טוב הלואי שהוא יחתום כאן
אחנו צריכים את אלמדון אוו ניצן
2 בלמים
קשר אחורי
וחלוץ זר!!
ארביטמן-חלוץ גדול שאם הוא יחתום כאן בעזרת השם הוא וקדוסי צמד!!
זנברג-קשר שמאלי טוב הלואי שהוא יחתום כאן
אחנו צריכים את אלמדון אוו ניצן
2 בלמים
קשר אחורי
וחלוץ זר!!
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
בטוח שהכל ספקולציות בשקל, בערך כמו הדיווחים על עידן סרור בפגרה.
לדעתי אם מחליטים ללכת על דוידי בעתיד אסור להביא לידו עוד שוער צעיר אלא שוער ותיק ומנוסה לקראת סוף הקריירה (מישהו אמר אוהד כהן?) שיודע שהוא מגיע על מנת לחנוך ולגבות, מה שפ"ת עושים עם שביט אלימלך העונה. שני שוערים צעירים סתם יוצרים מצב של מרמור בסגל, מה גם שיכול להיות נפילה עם שניהם.
ואני ממש לא חושב שארבייטמן חלוץ גדול, עוד אחד מהשחקנים הכי אובר-רייטד בכדורגל הישראלי. מצד שני, זה מה שאמרתי בקיץ על מליקסון (למרות שגם לו יש עוד חובת הוכחה בליגת העל).
זנדברג? שחקן מצויין - השאלה אם הוא לא כבר שבע מדי.
לדעתי אם מחליטים ללכת על דוידי בעתיד אסור להביא לידו עוד שוער צעיר אלא שוער ותיק ומנוסה לקראת סוף הקריירה (מישהו אמר אוהד כהן?) שיודע שהוא מגיע על מנת לחנוך ולגבות, מה שפ"ת עושים עם שביט אלימלך העונה. שני שוערים צעירים סתם יוצרים מצב של מרמור בסגל, מה גם שיכול להיות נפילה עם שניהם.
ואני ממש לא חושב שארבייטמן חלוץ גדול, עוד אחד מהשחקנים הכי אובר-רייטד בכדורגל הישראלי. מצד שני, זה מה שאמרתי בקיץ על מליקסון (למרות שגם לו יש עוד חובת הוכחה בליגת העל).
זנדברג? שחקן מצויין - השאלה אם הוא לא כבר שבע מדי.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
על פניו נשמע מפתה ומרגש.
אבל חייבים להתמקד בעניין כרגע, יש לנו משימה וזה לעלות ליגה. דיבורים על העונה הבאה הורסים ומוציאים את השחקנים מריכוז.
נכון להיום עוד 15 נקודות יעשו את העבודה, בוא נאסוף אותם...בבקשה.
אבל חייבים להתמקד בעניין כרגע, יש לנו משימה וזה לעלות ליגה. דיבורים על העונה הבאה הורסים ומוציאים את השחקנים מריכוז.
נכון להיום עוד 15 נקודות יעשו את העבודה, בוא נאסוף אותם...בבקשה.
- אדומה דרומית
באיזה סרט אנשים חיים? ארבייטמן לא יבוא לפה
אם הוא הסכים לשבת שנים על הספסל כדי להשאר בחיפה נראה לכם שהוא יבוא עכשיו לבאר שבע? עם כל הכבוד...
זנברג גם לא יבוא, ושלא יבוא, לא סובלת אותו!
אלמדון אני אשמח לראות פה.
אם הוא הסכים לשבת שנים על הספסל כדי להשאר בחיפה נראה לכם שהוא יבוא עכשיו לבאר שבע? עם כל הכבוד...
זנברג גם לא יבוא, ושלא יבוא, לא סובלת אותו!
אלמדון אני אשמח לראות פה.
- אדומה דרומית
בקשר לשערים, זה יצור מעמדות בצורה מכוערת. למרות שהדבר עובד בבלומפילד ומה שקרה שפשוט ל2 התל אביביות השערים של הגוש המעודד הם מאחורי השער, כי שם זול. זה גם מה שיקרה בבאר שבע, תוך שנה כולם יעברו למאחורי השער. רק שווסרמיל זה לא בלומפילד...
חברים קחו בעירבון מוגבל כל דבר שכתוב בעיתונות המקומית כי זה ידוע שיותר חשוב להם למלא את דפי העיתון מאשר לכתוב את האמת.
אני סומך על המועדון שידע להפתיע אותנו העונה הבאה כמו בעונה הנוכחית
אני סומך על המועדון שידע להפתיע אותנו העונה הבאה כמו בעונה הנוכחית
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
לא מאמין לאף מילה.גם אם אחת מהעסקאות תתבצע.
מי ידליף ידיעות כאלה לעיתונות ? אלונה? גיא לוי ? אבי שכטר ? אף אחד מהם בטוח שלא .לכן אני כמעט בטוח שאלה המצאות פרי מוחם של עיתונאים מקומיים שחייבים למלא את מדור הספורט.
ד"ש לאריאל המוזהב....
מי ידליף ידיעות כאלה לעיתונות ? אלונה? גיא לוי ? אבי שכטר ? אף אחד מהם בטוח שלא .לכן אני כמעט בטוח שאלה המצאות פרי מוחם של עיתונאים מקומיים שחייבים למלא את מדור הספורט.
ד"ש לאריאל המוזהב....
[align=center]
GIFSoup[/align]

להאמין לנדב דייג? נו באמת...
ארביטמן בהחלט יגיע לפה, ואני לא חושב שיש כמעט שחקן שא יבוא.
יש לנו ניהול ביןהמתקדמים בישראל, משכורות בזמן ומאמן מוכר מאוד שיודעלהשפיע על שחקנים.
אני חושב בניגוד לאחרים פה שפשר להפיק מארביטמן הרבה מאוד ושזה שחקן עם יכולת וצריך רק להכניס לו שכל ואמונה.
זנדברג לדעת ממש לא בא בח-ן השחקן הזה כבר 2-3 שנים מציג יכולת נמוכה מאוד.
יש לנו ניהול ביןהמתקדמים בישראל, משכורות בזמן ומאמן מוכר מאוד שיודעלהשפיע על שחקנים.
אני חושב בניגוד לאחרים פה שפשר להפיק מארביטמן הרבה מאוד ושזה שחקן עם יכולת וצריך רק להכניס לו שכל ואמונה.
זנדברג לדעת ממש לא בא בח-ן השחקן הזה כבר 2-3 שנים מציג יכולת נמוכה מאוד.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
דווקא בהתקפה אני פחות חושבת שצריך חיזוק. אולי אחד מהם לא שניהם. וגם: מה הסיכוי שארבייטמן יבוא לפה? מה אנחנו חיים בסרט, הסיבה שלקבוצה הזו יש מחלקת נוער זה כי שחקנים לא מוכנים לבוא לפה. וגם אני מניחה שמבחינתו לפחות זו ירידה ברמה. לא יודעת
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
גם מבחינתנו זו ירידה ברמה.
אני לא מבין מה מחזיקים פה מארבייטמן. שנה-שנתיים טובות בבית"ר, נהיה כוכב?
אותו דבר אפשר להגיד על הרבה שחקנים.bs war כתב:גם מבחינתנו זו ירידה ברמה.
מליקסון גם כן עשה שנה-שנתיים טובות בבית"ר, אח"כ נתקע על הספסל בחיפה ופציעה בכפ"ס ועכשיו אצלנו הוא פורח.
מאז הפגרה הוא לא כל כך פורח...CrazyRed7 כתב: אותו דבר אפשר להגיד על הרבה שחקנים.
מליקסון גם כן עשה שנה-שנתיים טובות בבית"ר, אח"כ נתקע על הספסל בחיפה ופציעה בכפ"ס ועכשיו אצלנו הוא פורח.
כן, גם מליקסון הוא לא כזה כוכב ענק.
אם שתי החשקנים האלה יבואו באמת לבאר שבע,תוספת של שוער טוב,וחיזוק בהגנה,יש לנו באמת להוכיח מה באר שבע שווה....בצמרת ליגתת העל!!!