שיר העליה להורדה מרדיו דרום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורן האדום
Title: כן..זה אני!

Re: שיר העליה להורדה מרדיו דרום

שליחה על ידי אורן האדום »

חמש שנים חיכינו בין יאוש לתקוהההה חמש שנים פיללנו והנה זה באאא
צריך לעשות שיר בסגנון הישן ושהשחקנים שרים אותו,יותר מרגש

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

נראה לי שזו סתם מתיחה לפני ה-1 באפריל.

מה הקשר שיר עליה עכשיו? :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
orenhadida1

שליחה על ידי orenhadida1 »

תקשיבו אני אוהד מאשדוד ואוהב את אשדוד ויש לי סימפטיה גדולה לבאר שבע, אז מה אתם פוחדים עליתם ליגה ותתחילו לשמוח עם השיר הזה שנשמע מקפיץ ומלהיב ושוב פעם ברוכים הבאים לליגת על המיגרש האמיתי...... זהו די לימי שישי בערוץ 5 מעכשיו ספורט 1 ספורט 2 ערוץ 10 המשחק המרכזי בהצצצללחחחההה : מזלטוב :

סמל אישי של משתמש
atedgi

שליחה על ידי atedgi »

שיר גרועע, יכולים לכתוב שירים יפיםם יותר בהרבההה
ומה הם ממהרים קודם שנבטיח את ההעלייה יש עוד הרבה זמן
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

טוב הייתי סקרנית והייתי חייבת לשמוע...

קודם כל כן צריך להגיד מילה טובה לבדש וכהן, זה לא פשוט לכתוב, להלחין ולהקליט שיר. זה זמן, כסף (שעות אולפן זה דבר יקר). הכוונה היתה טובה.

עכשיו, אישית מאוד התאכזבתי. קודם כל הזמרים לא ממש.. איך נאמר מדהימים. שנית - הלחן והמילים לא משהו, לא סוחף, לא ממש מרגש, ולצערי לא מעניין. מזה הטראנס הזה? זה שיר עליה של קבוצת כדורגל, ולא של פ"ת, לנו יש אוהדים. מה היתה הבעיה לבוא להקליט סאונד של אוהדים מעודדים ולשלב את זה בשיר? הרי זה מה שהכי מעניין ולא הקולות של הזמרים. זהו שיר לאוהדים והאוהדים רוצים לשמוע בעיקר את עצמם, ככה זה מה לעשות. אפילו יכלו לקחת מהצילומי וידאו שלי או של ערוץ 5 ולקחת את הסאונד של האוהדים שרים. לשים רגעי עידוד יפים שלא חסר כאלו ולשלב עם המילים שלהם, במקום או בנוסף לטראנס. ולא לשים 2 סוגי אפקטים של קהל נייטראלי במהלך השיר, הקטנת ראש מטורפת בעניין הזה לפחות.

בעיה שניה - הלחץ וחוסר היכולת להתאפק להוציא את זה לאור לפני שתמה לה העונה, כשעוד יש סיכוי תיאורטי שבכלל לא נעלה.
מצטערת ח'ברה אבל זו לא אשמתם של רדיו דרום, אלו היוצרים שפנו לכל כלי התקשורת ורצו לחשוף את היצירה שלהם.
רדיו דרום הוא גוף תקשורתי ומה לעשות שכל העניין זה להיות הראשון? חוץ מזה שבערב הם כבר הופיעו עם השיר בערוץ 5 כפי שחלק מכם ראה.

ניר קצת ניסחפת עם החשיבה הזו שמישהו שם רוצה להזיק ולהרע לקבוצה. זה בסך הכל רדיו, גוף תקשורתי.

לדעתי עוד לא מאוחר לפנות לאלון דה לוקו או למישהו מקצועי להכין שיר עליה נוסף, אפילו מישהו מכוכב נולד שהוא באר שבעי לחבר מילים יותר טובות ולשלב קטעי עידוד של הקהל שלנו, לא חסרים רגעים יפים. אני יכולה לעזור בזה, משחק בית הבא אני אחבר מיקרופון שטח שיקליט טוב את שער 5 (מקווה שיהיה לי ציוד) ולא חשוב מה אני מצלמת ולאן המצלמה מכוונת, המיקרופון יקליט את הקהל בצורה הטובה ביותר.
לחן זה כבר לא התחום שלי. אבל! לא בקטע של העתקה חלילה, ממליצה לשמוע את שירי האליפות של בית"ר ומכבי חיפה ותל אביב. או השיר שעשו לנמני כשהיה את כל הבלאגן סביבו. תראו איזה יפה משלבים את הקהל בתוך השיר...

לגבי זה שצריך לתת לשחקנים לשיר - ממש לא! זמר מקצועי. אין לך זמן להתחיל ללמד את כל השחקנים את המילים ואיך שרים ושזה ייצא יפה. יהיה מרגש לראות אותם שרים את זה ביחד עם הקהל במהלך החגיגות. זה כן.

שוב, אסיים עם מילה טובה למי שכתב והפיק והלחין ומימן את השיר הזה, יש גם אנשים שיודעים להעריך, למרות הכל. מצטערת שהרצון לא פגש את תוצאה אבל אין מה לעשות. צריך להמשיך הלאה ולהסתכל קדימה.

סמל אישי של משתמש
orenhadida1

שליחה על ידי orenhadida1 »

אדומה דרומית כתב:טוב הייתי סקרנית והייתי חייבת לשמוע...

קודם כל כן צריך להגיד מילה טובה לבדש וכהן, זה לא פשוט לכתוב, להלחין ולהקליט שיר. זה זמן, כסף (שעות אולפן זה דבר יקר). הכוונה היתה טובה.

עכשיו, אישית מאוד התאכזבתי. קודם כל הזמרים לא ממש.. איך נאמר מדהימים. שנית - הלחן והמילים לא משהו, לא סוחף, לא ממש מרגש, ולצערי לא מעניין. מזה הטראנס הזה? זה שיר עליה של קבוצת כדורגל, ולא של פ"ת, לנו יש אוהדים. מה היתה הבעיה לבוא להקליט סאונד של אוהדים מעודדים ולשלב את זה בשיר? הרי זה מה שהכי מעניין ולא הקולות של הזמרים. זהו שיר לאוהדים והאוהדים רוצים לשמוע בעיקר את עצמם, ככה זה מה לעשות. אפילו יכלו לקחת מהצילומי וידאו שלי או של ערוץ 5 ולקחת את הסאונד של האוהדים שרים. לשים רגעי עידוד יפים שלא חסר כאלו ולשלב עם המילים שלהם, במקום או בנוסף לטראנס. ולא לשים 2 סוגי אפקטים של קהל נייטראלי במהלך השיר, הקטנת ראש מטורפת בעניין הזה לפחות.

בעיה שניה - הלחץ וחוסר היכולת להתאפק להוציא את זה לאור לפני שתמה לה העונה, כשעוד יש סיכוי תיאורטי שבכלל לא נעלה.
מצטערת ח'ברה אבל זו לא אשמתם של רדיו דרום, אלו היוצרים שפנו לכל כלי התקשורת ורצו לחשוף את היצירה שלהם.
רדיו דרום הוא גוף תקשורתי ומה לעשות שכל העניין זה להיות הראשון? חוץ מזה שבערב הם כבר הופיעו עם השיר בערוץ 5 כפי שחלק מכם ראה.

ניר קצת ניסחפת עם החשיבה הזו שמישהו שם רוצה להזיק ולהרע לקבוצה. זה בסך הכל רדיו, גוף תקשורתי.

לדעתי עוד לא מאוחר לפנות לאלון דה לוקו או למישהו מקצועי להכין שיר עליה נוסף, אפילו מישהו מכוכב נולד שהוא באר שבעי לחבר מילים יותר טובות ולשלב קטעי עידוד של הקהל שלנו, לא חסרים רגעים יפים. אני יכולה לעזור בזה, משחק בית הבא אני אחבר מיקרופון שטח שיקליט טוב את שער 5 (מקווה שיהיה לי ציוד) ולא חשוב מה אני מצלמת ולאן המצלמה מכוונת, המיקרופון יקליט את הקהל בצורה הטובה ביותר.
לחן זה כבר לא התחום שלי. אבל! לא בקטע של העתקה חלילה, ממליצה לשמוע את שירי האליפות של בית"ר ומכבי חיפה ותל אביב. או השיר שעשו לנמני כשהיה את כל הבלאגן סביבו. תראו איזה יפה משלבים את הקהל בתוך השיר...

לגבי זה שצריך לתת לשחקנים לשיר - ממש לא! זמר מקצועי. אין לך זמן להתחיל ללמד את כל השחקנים את המילים ואיך שרים ושזה ייצא יפה. יהיה מרגש לראות אותם שרים את זה ביחד עם הקהל במהלך החגיגות. זה כן.

שוב, אסיים עם מילה טובה למי שכתב והפיק והלחין ומימן את השיר הזה, יש גם אנשים שיודעים להעריך, למרות הכל. מצטערת שהרצון לא פגש את תוצאה אבל אין מה לעשות. צריך להמשיך הלאה ולהסתכל קדימה.
מגילת אסתר זה בפורים אתם תעלו ליגה מה אתם פוחדים??? חוץ מיזה השיר הזה כן יפה וחבל שיש אוהדים כאלה בבאר שבע שלא מפרגנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעודדו ואל תתעסקו בדברים לא לכם כי שיר עלייה? לא שמענו על זה רק בבאר שבע עושים עניין מעלייה.... כי כניראה זה מה שנישאר לכם חחחחח אולי הזמרים האלה מסריחים כמוכם אני מתחיל להבין את גיא לוי ואת כל אלו שלא רוצים לבוא לבאר שבע כי אתם אנשים קטנים אולי אתם המיעוט המעצבן תאמנו תעודדו תכתבו שירים תקליטו תנהלו.... כי אתם הכי חכמים בעולם לאאאאא? תיתביישו לכם אתם מביישים קהל ענק וטוב חבלללל

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

orenhadida1 כתב: מגילת אסתר זה בפורים אתם תעלו ליגה מה אתם פוחדים??? חוץ מיזה השיר הזה כן יפה וחבל שיש אוהדים כאלה בבאר שבע שלא מפרגנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעודדו ואל תתעסקו בדברים לא לכם כי שיר עלייה? לא שמענו על זה רק בבאר שבע עושים עניין מעלייה.... כי כניראה זה מה שנישאר לכם חחחחח אולי הזמרים האלה מסריחים כמוכם אני מתחיל להבין את גיא לוי ואת כל אלו שלא רוצים לבוא לבאר שבע כי אתם אנשים קטנים אולי אתם המיעוט המעצבן תאמנו תעודדו תכתבו שירים תקליטו תנהלו.... כי אתם הכי חכמים בעולם לאאאאא? תיתביישו לכם אתם מביישים קהל ענק וטוב חבלללל
תזכיר לי את מי אתה אוהד?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

שיר באמת חלש, ולא מרגש בכלל ציפיתי להרבה יותר יפה.
שיר עלייה צריך להיות מרגש כמו השיר הקודם שכול פעם ששומעים אותו מתרגשים.
האפקט של הטרנס בכלל לא קשור.
חייב לעשות שיר חדש, לא יתכן שנחגוג עלייה עם שיר כזה !
ולמה להוציא את השיר עכשיו ? מה הבעיה שלהם הייתה לחכות עוד 3-4 מחזורים שנבטיח את העלייה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

גם אני נגד להוציא תשיר עוד לפני סיום העונה,
אבל מי שזוכר העלייה האחרונה של ב"ש לליגת העל בשנת 2000,גם אז 3 מחזורים לפני סיום העונה ב"ש הפיצו את שיר האליפות
"3 שנים חיכנו בין יאוש לתקווה"
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

זה לא מתפקידו של המועדון להפיק שיר עידוד?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

ממש לא

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

התכוונתי שיר עללייה :]
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה