הרכב לגמר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: הרכב לגמר

שליחה על ידי RedHell »

להעדיף את גבאי על ברדה?
לא מעדיף את גבאי על חנניה, איכס.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

doctorslayer כתב:ההנחה הכללית הזאת שבלי נוסא מרכז השדה של מכבי רך היא כל כך מוטעית.
הרי עונה שעברה בלי נוסא , רק עם מיטרוביץ ראדי ואלברמן לא היינו מנצחים במרכז השדה, אז למה שהפעם זה יצליח? בגלל אוגו?

צריך לשחק חד משמעית לעומק מהאגפים , ההגנה שלהם איטית ומסורבלת בדמותם של עמב"ה (אופיר דוידזאדה הנתנייתי) , זיו המבוגר ומיטרוביץ (WTF).
מליקסון עם כל העונה הקטסטרופלית שלו חייב לפתוח במשחק הזה , לא הגיוני שנבטל את כל ההרמות שלנו מאגף שמאל , כי על דוידזאדה מזמן ויתרנו).
אגף ימין שלנו בנוי להגביהה וכמה שיותר , זה מה שיביא שערים.

אין ספק שצריך לשחק 4 4 2

אגי'דה
דוידזאדה סוארז פאיו ביטון
מליקסון הובאן אוגו בוזי
ברדה
ארבייטמן
אולי רך זו לא המילה המתאימה, אך בהחלט יותר פרוץ.
נוסא הוא השחקן שמרוויח הכי הרבה כדורים במכבי ואולי גם בכלל הליגה.
לא תחזיק בכדור יותר ממכבי לעולם. אין לנו מושג בהנעת כדור ועשיית לחץ, אולי בעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אריק כתב:
עניין של דעה. חלק גדול מהשחקנים שלנו רועדים מפחד במשחקים גדולים ובאופן קבוע מי שמופיע
למשחקים האלה הוא דובב, שכל הרעש והלחץ מסביב עושים לו רק טוב. חושב שאתה מזלזל בו יותר
מדי, אני דווקא די מחזיק ממנו.
מסכים איתך שנדמה שהוא כאילו מגיע למשחקים גדולים , אבל זה רק נדמה.
באמת שהוא לא מתאים לרמות האלה.
אל תיתן לשלושער מ2 פנדלים בבלומפילד , או ממספרת מול עפולה לסנוור אותך.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
idani123

שליחה על ידי idani123 »

doctorslayer כתב:
מסכים איתך שנדמה שהוא כאילו מגיע למשחקים גדולים , אבל זה רק נדמה.
באמת שהוא לא מתאים לרמות האלה.
אל תיתן לשלושער מ2 פנדלים בבלומפילד , או ממספרת מול עפולה לסנוור אותך.
הוא לא מסנוור מדברים כאלה הוא צודק.
תמיד אני אומר שדובב לא מתרגש משום מעמד ויש גם את הגול נגד מכבי לפני שנה שזה גול של חלוץ גדול בשיא הרוגע אני לא יודע כמה חלוצים הין עושים את זה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

idani123 כתב:
הוא לא מסנוור מדברים כאלה הוא צודק.
תמיד אני אומר שדובב לא מתרגש משום מעמד ויש גם את הגול נגד מכבי לפני שנה שזה גול של חלוץ גדול בשיא הרוגע אני לא יודע כמה חלוצים הין עושים את זה.
תשמע , גם אם הגיע למשחק גדול פעם בעונה זה עדיין לא אומר שהוא שחקן.
גם דוידזאדה מדי פעם נותן הגנה נחמדה , זה אומר שהוא מגן טוב?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

אריק כתב:
בענייני ברדה אתה לא מסוגל להיות ענייני כי אתה מסונוור, אני מסתכל נטו מקצועית ואני באמת לא חושב
שיש לו מקום בהרכב. שלומי לא יכול לייצר לעצמו מצבים, הוא תלוי בשחקנים שלידו. במשחקים כאלה שמגיעים
למספר מצבים מצומצם אתה צריך גולרים ומה לעשות הוא אחד כזה.
כל אחד רואה את המשחק מזוית שונה, יש כאלה שיגידו ששלומי היה גרוע נגד מכבי ואני חושב שהוא היה
טוב, משך אליו את ההגנה, פינה שטח לשחקנים אחרים, סחט לא מעט פאולים ועוד.
אם כבר נגעת בשבת, היה אפשר לעצור את ברדה על שוטטות, הוא סתם התהלך במגרש כדי לא להיפצע
ונגע פעם וחצי בכדור במשך קרוב ל-40 דקות, רק כדי לצבור קצת דקות משחק, אם זה מה שנקבל מחר
אבוי לנו. הלוואי וביום רביעי בלילה תפתחו כאן 200 טופיקים עם גידופים והקנטות לכל מי שהעז לפקפק
בסגן של אלוהים שהניף את הגביע...
אריק, כנראה שאתה ממש טוב בפרשנות, וזהו!
א. אני יתחיל מזה שברדה נכנס בשבת בידיעה שהוא לא ישנה כלום, מה גם שנכנס ב3-0, והכניסה שלו הייתה בעיקר לעשות מה שעשה, להרגיש מגרש, להתעלם מהמתיחה, לצבור ביטחון, ולהיכנס לכושר, מהלך נכון ולא שום שוטטות, נראה אותך מחכה למשחק הכי מרגש של השנה ונפצע בו משחק לפני?
ב. יש פה נטייה לקבוע שהצמד ארבייטמן וגבאי יעיל יותר מאשר ארבייטמן וברדה.
בוא נעשה סדר. ברדה ושלומי חברים הכי טובים במועדון, יכולים להעיד לך אנשים מקושרים יותר כמו גדי ושות.
לא זכור לי שום שער ששלומי או גבאי פרגנו אחד לשני על גבול השער.
לפני בערך 10 מחזורים הושפעתי קלות מחלקכם שאמרו שהצמד ברדה ארבייטמן לא טוב ביחד ושלומי מצליח רק עם גבאי. ישבתי חשבתי ולראייה התשובה: בצורת שערים של הצמד במשך כמעט 7 משחקים למעט המשחק נגד עפולה שגם יוסף אבולאבן היה מקבל חוזה עד סוף ימיו בברסה אם היה משחק.
אז חאלס שטויות, ויאללה לזיין את מכבי.

סמל אישי של משתמש
idani123

שליחה על ידי idani123 »

doctorslayer כתב:
אין בעיה אתה צודק יש גם שחקנים גרועים שנותנים משחק פעם בחיים,יש לך 90 דקות לבחור את ה11 הכי טובים בלי הזדמנות לכפר על זה משחק אחרי וזה וכלום לא יעזור לכל אחד אפשר להוציא אלף יתרונות ואלף חסרונות.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

doctorslayer כתב:
כנראה שלא נסכים, נקווה שדובב יעלה מהספסל ויביא גביע, נרים אותו ביחד.
גם אני אגב מעדיף שזה יהיה ברדה שיכבוש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אפשר להמשיך ולזלזל בדובב גבאי מפה ועד ירושליים,אפשר גם להתעצבן על האנוכיות שלו,האדישות וכו וכו.
אבל אי אפשר לקחת ממנו דבר אחד שכשהוא בכושר הוא לא רואה בעיניים,היכולת שלו להגיע למשחקים החשובים האילו שהוא לא רואה בעיניים כלום,היא יכולת שאין אפילו לבוזגלו.
אז לפני שכולם כאן קופצים עליו כדאי שתזכרו טוב מי השחקן שבדרכ מגיע למעמדים האילו חד כמו תער ב3 שנים האחרונות.
ולגבי ברדה,מאמו שלא מרכיב את ברדה במשחק כזה לא פחות מאדיוט,הלחימה והנחישות שהבחור הזה יביא למשחק שווה עשרות מונים על ציוותים כאילו ואחרים,בדיוק בשביל משחקים כאילו הביאו אותו.
ושלומי,אני באמת מחבב אותו אבל הוא בכושר רע מאוד.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

בינתיים, מי שצפויים לפתוח בהרכב הם ברדה וגורדנה.
מליקסון לא סיים את האימון ונמצא בספק גדול.

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

אריק היקר אני רואה את התגובות שלך לאחרונה בענייני ברדה, אתה ממש נגדו. זה בסדר זו דעתך. אך די עם הרמה הנמוכה ההשמצות והירידות. אתה פשוט יכול להיות ברמה גבוה ולבוא להגיד שאתה לא בעדו ולא אוהב את המשחק שלו, ביקורת מכובדת תוביל לכבוד של אחרים אלייך גם אם דעתנו שונה.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

g.b555 כתב:אריק היקר אני רואה את התגובות שלך לאחרונה בענייני ברדה, אתה ממש נגדו. זה בסדר זו דעתך. אך די עם הרמה הנמוכה ההשמצות והירידות. אתה פשוט יכול להיות ברמה גבוה ולבוא להגיד שאתה לא בעדו ולא אוהב את המשחק שלו, ביקורת מכובדת תוביל לכבוד של אחרים אלייך גם אם דעתנו שונה.
חלילה, אתה סתם מגזים. אני פשוט מתייחס אליו בביקורת כמו לכל שחקן אחר ולאחרים קשה לקבל את זה.
הלוואי ויבקיע מחר ויניף את הגביע, הוא ראוי לזה יותר מכולם והרבה בזכותו המועדון נמצא איפה שנמצא
מבחינת פופולריות וחיבור לעיר. בקטע המקצועי זה לא סוד שאני לא מחזיק ממנו, איפה הבעיה?
אני חולה על נאסר ועדיין חושב שלא צריך לשחק מחר כי הוא כבר מתעסק בעצמו ולא בקבוצה.
תמיד אבוא אובייקטיבי וגם אם שחקן לא פייבוריט שלי אני אדע לפרגן לו שצריך.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אם ברדה כשיר ב100 אחוז הוא צריך לפתוח. הוא היחיד שיכול לעצור את ההתקפות שמתחילות אצל אלברמן.
ההתלבטות היא מי ישחק באגף, גורדנה לא מתאים בכלל וזו טעות לפתוח איתו שם. כנ"ל לגבי גבאי.
מליקסון לא כשיר , נשארו נאסר ומלול.
גבאי יכול לפתוח אבל על חשבון ארבייטמן( מבחינתי שניהם כרגע ברירת מחדל)

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
בענייני ברדה אתה לא מסוגל להיות ענייני כי אתה מסונוור, אני מסתכל נטו מקצועית ואני באמת לא חושב
שיש לו מקום בהרכב. שלומי לא יכול לייצר לעצמו מצבים, הוא תלוי בשחקנים שלידו. במשחקים כאלה שמגיעים
למספר מצבים מצומצם אתה צריך גולרים ומה לעשות הוא אחד כזה.
כל אחד רואה את המשחק מזוית שונה, יש כאלה שיגידו ששלומי היה גרוע נגד מכבי ואני חושב שהוא היה
טוב, משך אליו את ההגנה, פינה שטח לשחקנים אחרים, סחט לא מעט פאולים ועוד.
אם כבר נגעת בשבת, היה אפשר לעצור את ברדה על שוטטות, הוא סתם התהלך במגרש כדי לא להיפצע
ונגע פעם וחצי בכדור במשך קרוב ל-40 דקות, רק כדי לצבור קצת דקות משחק, אם זה מה שנקבל מחר
אבוי לנו. הלוואי וביום רביעי בלילה תפתחו כאן 200 טופיקים עם גידופים והקנטות לכל מי שהעז לפקפק
בסגן של אלוהים שהניף את הגביע...
אחי אריק,
מסונוור מברדה - צודק זו עובדה ואני אומר זאת בגלוי. אבל תן קצת קרדיט שאני לא עיוור. כששמו אותו ליד שמעון ביטון הייתי הראשון פה שאמר שאלישע צודק. מאז ברדה השתפר מאוד וזה לא רק אני שאומר זאת. זה המספרים.
אבל מה לך יש עם ברדה ? ליפול דווקא עליו מכל ה14 שחקנים ששיחקו בשבת ?
אגב אם לא ראו בטלוויזיה אז ברדה באמת השתדל ורץ אבל פשוט אף אחד לא שיחק.
בלי קשר אני לא מבין מה הוא עשה שאתה משתדל כל פעם לבקר אותו בצורה אישית. הוא עד כדי כך שלילי ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
אחי אריק,
מסונוור מברדה - צודק זו עובדה ואני אומר זאת בגלוי. אבל תן קצת קרדיט שאני לא עיוור. כששמו אותו ליד שמעון ביטון הייתי הראשון פה שאמר שאלישע צודק. מאז ברדה השתפר מאוד וזה לא רק אני שאומר זאת. זה המספרים.
אבל מה לך יש עם ברדה ? ליפול דווקא עליו מכל ה14 שחקנים ששיחקו בשבת ?
אגב אם לא ראו בטלוויזיה אז ברדה באמת השתדל ורץ אבל פשוט אף אחד לא שיחק.
בלי קשר אני לא מבין מה הוא עשה שאתה משתדל כל פעם לבקר אותו בצורה אישית. הוא עד כדי כך שלילי ?
אני מבין שקשה לראות ביקורת על פרות קדושות אבל אין לי שום בעיה עם זה.
אני פשוט לא מחזיק ממנו מקצועית נקודה. איפה הבעיה?
איזה ביקורת אישית העברתי אליו? אני אוהב ומעריך אותו לא פחות ממך (אולי ממך כן..)
תאמין לי, יש לי 2 ילדים בני 7 ו-4 שכל היום רצים בבית ושרים "הקור שבגנך מול החום שבגני..."
ואני עונה להם, שחררו מהקטע האישי.

שלח תגובה