אני אגיד לך בדיוק מה שכולם יודעים:yossi כתב:איך יהיה מבחינת מעברים בין שערים מחר?
מי שיושב בצד ממש של התחתון נניח, יוכל לעבור למרכז?
יהיה מעבר בין תחתון לעליון?
כי בעיקרון לא ממש בחרנו איפה לשבת. מכרו כל מפלס כגוש אחד.
אין תשובה.
ואמשיך ואחפור -
בעיקרון, על פי החוקים, כן, כל אחד אמור לשבת בכיסא שלו כפי שמוטבע על הכרטיס. אבל בגלל שכמוך, כמוני וכמו כולם אף אחד לא ממש בחר את המקומות, והם גם לא הוצאו מקופות שפע בצורה עוקבת (חבר עם 8 כרטיסים שיצאו אחד אחרי השני קיבל כל כרטיס לשורה אחרת וכיסא אחר) סביר להניח שכולם ישבו וסרמיל סטייל, איפה שרוצים, וגם מן הסתם יתפסו מקומות עם צעיפים לאנשים שיגיעו ברכבות מאוחרות יותר/ברכב מאוחר יותר.
כך היה למשל בסמי עופר במשחק הליגה (לא האחרון, באחרון אני לא מניח שהייתה בעיית מקומות) אבל אז היו חבר'ה שראו שאין להם מקום כי הגיעו מאוחר , אז פנו לסדרנים וטענו שיושבים להם במקומות והסדרנים באו והקימו את אותם אנשים והושיבו את אלה שמוטבעים להם הכיסאות על הכרטיס.
באותו משחק, אני הייתי עם כרטיס ליציע התחתון, אבל בגלל שלא היה פיקוח ולא היה מקום ביציע התחתון כשהגעתי, הסדרן הפנה אותי לעליון.
להערכתי האישית, באירוע של ההתאחדות, כן יקפידו על תחתון-עליון ואם יגיעו לסדרנים תלונות על אנשים שיושבים במקומות שלא שלהם הם גם יקימו. השאלה כמה כאלה יהיו..לא מניח שהרבה..
ייתכן גם שלא תהיה הקפדה על עליון תחתון. אמרתי, אין לנו דרך לדעת. כנ"ל לגבי מרכז-תחתון וכו'.