זנדברג אלמדון וארבייטמן?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: זנדברג אלמדון וארבייטמן?

שליחה על ידי clark kent »

מבין זנדברג לארבייטמן אני מעדיף את זנדברג.
לא אוהב את ארבטמן, לפי דעתי הוא שחקן מאוד לא חכם שעושה יותר שטויות על המגרש מאשר דברים חיוביים, מוותר עליו מראש.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

לדעתי הפרסום הזה הוא לחלוטין לא מבוסס ומצוץ מן האצבע.
אבל אם בכל זאת להתייחס לגופו של עניין?

אלמדון הוא שוער אפור, שנהנה מהברקות פה ושם (בעיקר נגד באר שבע) ולא מעבר לזה, לא שוער שישרה ביטחון על החבר'ה מאחורה, לא אחד כזה שמדרבן, לא אחד לבנות עליו את ההגנה.
לא מחזיק ממנו בכלל.

ארבייטמן הוא חלוץ חלש, לא חכם, לא אינטליגנט, לא כזה שמביא תוצאות, מסורבל מאוד מחמיצן, למה בעצם שניקח אותו? כי הוא משחק במכבי חיפה? הוא אמור להיות המשלים של קדוסי? אויי לא.

זנדברג לעומת זאת, זאת אופציה כבר יותר מעניינת, אני חושב שהוא קשר טכני מצויין שסובל מעונה פחות טובה אבל היה אחד מעמודי התווך באליפיות האחרונות של בית"ר , אני חושב שהוא יכול להוסיף לנו. לא אכפת לי אם יגיע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אם באמת נתעלם מהפרסום ונתייחס לשחקנים עצמם אני לוקח את שלושתם בלי למצמץ.

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

יכול להיות שזה סתם שטויות של התקשורת אבל עם זה נכון אז..
אני בכלל לא רוצה את ארביטמן פה, שחקן מגושם שיודע לריב עם כול העולם !
את זנברג דווקא מאוד הייתי רוצה להיות פה, יש יגידו שזה שחקן שעכשיו מסיים את הקריירה, אבל הוא עדיין אחד השחקנים הטובים בארץ עם רגל שמאלית אחת הטובות שיש.
והוא אחד הגורמים המשמעותיים ל-3 אליפויות ברציפות של חיפה, שני אליפויות של בית"ר וגביע.
שחקן שראה לא מעט תארים, הייתי מאוד רוצה לראות אותו פה אפילו שזה לא ניראה לי יקרה.
לגבי אלמדון, הוא שוער מצוין והכול אבל לדעתי כדי להתחיל לפתוח עם דוידי (כן אני יודע רק אחרי שנבטיח את העלייה), הוא יכול להיות שוער מצוין וצריך לפתח אותו מעכשיו שאנחנו בליגה הזאתי ולא כדי לאבד אותו.
אבל עדיין, למה אנחנו בכלל מיתעסקים בזה ? יש לנו עוד מספיק מחזורים לשחקן תנו להבטיח את העלייה ואז אפשר להתחיל לחפש שחקנים בנתיים תנו לקבוצה לשחק בשקט.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
שמואל

שליחה על ידי שמואל »

הלוואי שארביטמן יבואו וזהו
רק בלם ועוד קשר ויש לנו מקום ב-6 הראשונים של ליגה העל כי אנחנו רוצים גם ליראות את שחקני הבית :יאללה הפועל:

שלח תגובה