גם אם זה כואב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: גם אם זה כואב

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא נחגוג זכייה, אבל גם לא לזרוק סיסמאות. אבל הוא כתב שהוא התכוון ליום הספציפי הזה, אז פשוט הבנתי אותו לא נכון.
גם בכללי לא.
אם אתה מסתפק בזה לבריאות, אני שואף לקחת תארים, אני שואף לזכות נמאס לי לשמוח כי עשינו "עונה טובה".

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

RedHell כתב:
גם בכללי לא.
אם אתה מסתפק בזה לבריאות, אני שואף לקחת תארים, אני שואף לזכות נמאס לי לשמוח כי עשינו "עונה טובה".
שנהיה 10 שנים בצמרת וכל עונה שלנו תהיה מקום שלישי+ ורבע/חצי גמר גביע+ אז לא נשמח שעשינו "עונה טובה".

להגיד לך שאני שמח מהעונה? לא.
להגיד לך שאני כועס מהעונה? גם לא.

כן מסתכל לעתיד, כן רוצה רק להצליח, ועם כל הצער שבעונה הנאחסית הזאת, והיא הייתה נאחסית מאוד, בסופו של דבר המצב היה יכול להיות הרבה יותר גרוע.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

העונה הזו טובה פלוס מינוס מבחינת תוצאות. אבל פה זה בערך נגמר.
אני לא יודע אם היא כישלון, אך היא גם רחוקה מלהיות הצלחה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yossi כתב:העונה הזו טובה פלוס מינוס מבחינת תוצאות. אבל פה זה בערך נגמר.
אני לא יודע אם היא כישלון, אך היא גם רחוקה מלהיות הצלחה.
בדיוק. כמו שאורי קופר כתב - אלישע תמיד נותן את מה שהוא צריך. לא מעבר. כך גם העונה. זה מה שהיה צריך להיות , מה שרובנו ציפינו (לא בוטוח שכולם ציפו לגמר גביע אגב, אבל זה נטו בגלל הגרלה קלילה מאוד) ולא מעבר.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

במשך כל 25 השנים שאני אוהד את הקבוצה, לא הרגשתי מושפל כמו שהרגשתי אתמול. חוויתי הפסדים קשים, פרשות לא נעימות, 18 שנה מהתואר היחידי שראיתי ועדיין תמיד הייתי גאה להיות אוהד הפועל באר שבע.
אתמול בלילה פשוט התביישתי, כל אחד ואחד מהשחקנים של אסון סמי עופר אחראי לתחושה הזאת. מכרו אותי, מכרו אותנו, מכרו את העיר, מכרו את אלונה.
בפעם הראשונה בחיי אני מתבייש להיות אוהד הפועל באר שבע, חבורה של אפסים שלא מבינים כמה הזילזול שלהם, החוסר מוטיבציה, והזריקת ז** שלהם משפיעה על עיר שלמה, על אנשים שכבר שבוע לא יכולים לאכול כי הדבר היחידי שהם חושבים עליו זה הגמר גביע, על אותם אנשים שלא הלכו לעבודה יום לפני המשחק, ביום המשחק והיום יושבים בבית בדיכאון אחרי שלא הצליחו לישון כל הלילה.
אני מקווה מאוד שכל מי שהיה לו חלק במכירת המשחק הזה, והיה לו יד באסון סמי עופר לא יזכה ללבוש יותר את החולצה האדומה, ואני באמת מאחל לו רק רע בהמשך דרכו, בדיוק כמו הרע שהוא גרם לעיר שלמה להרגיש.

אלונה, אני פונה אלייך, זה הזמן שלך, קיבלנו אתמול סטירה חזקה בפנים, סטירה משפילה וכואבת, אבל כולנו מאחורייך, אני מבקש ממך, אל תתני להשפלה הזאת להיות השפלה לחינם, תפיקי מהרגע הזה את נקודת השינוי, לזרוק את כל הזבל במועדון, לעשות ניקוי אורוות הן בסגל השחקנים והן בצוות המקצועי, תמשיכי את התהליך המדהים הזה שהתחלת בשנתיים האחרונות, זה הזמן לעשות שינוי עמוק, בדיוק כמו גולדהאר הבין את זה לפני 3 שנים, זה הזמן שלך לעשות מעשה גדול, להוציא את הבינוניות מהקבוצה הזאת ולהביא לפה צוות של ווינרים.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אנשים פה עדיין לא הבינו , מה שקרה אתמול מחזיר את באר שבע כמה שנים טובות אחורה.
תמשיכו להיות מושפעים "אוהב בטוב וברע" "אסע גם לק"ש למרות ההפסד" , חוץ מאפסים שדורכים עליהם אין לכם שום אמירה.
קבוצה גדולה אנחנו לא , תהיו בטוחים שלחיפה או להפועל ת"א זה לא היה קורה במעמד הזה גם עם רבע הרכב.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

blueman כתב:במשך כל 25 השנים שאני אוהד את הקבוצה, לא הרגשתי מושפל כמו שהרגשתי אתמול. חוויתי הפסדים קשים, פרשות לא נעימות, 18 שנה מהתואר היחידי שראיתי ועדיין תמיד הייתי גאה להיות אוהד הפועל באר שבע.
אתמול בלילה פשוט התביישתי, כל אחד ואחד מהשחקנים של אסון סמי עופר אחראי לתחושה הזאת. מכרו אותי, מכרו אותנו, מכרו את העיר, מכרו את אלונה.
בפעם הראשונה בחיי אני מתבייש להיות אוהד הפועל באר שבע, חבורה של אפסים שלא מבינים כמה הזילזול שלהם, החוסר מוטיבציה, והזריקת ז** שלהם משפיעה על עיר שלמה, על אנשים שכבר שבוע לא יכולים לאכול כי הדבר היחידי שהם חושבים עליו זה הגמר גביע, על אותם אנשים שלא הלכו לעבודה יום לפני המשחק, ביום המשחק והיום יושבים בבית בדיכאון אחרי שלא הצליחו לישון כל הלילה.
אני מקווה מאוד שכל מי שהיה לו חלק במכירת המשחק הזה, והיה לו יד באסון סמי עופר לא יזכה ללבוש יותר את החולצה האדומה, ואני באמת מאחל לו רק רע בהמשך דרכו, בדיוק כמו הרע שהוא גרם לעיר שלמה להרגיש.

אלונה, אני פונה אלייך, זה הזמן שלך, קיבלנו אתמול סטירה חזקה בפנים, סטירה משפילה וכואבת, אבל כולנו מאחורייך, אני מבקש ממך, אל תתני להשפלה הזאת להיות השפלה לחינם, תפיקי מהרגע הזה את נקודת השינוי, לזרוק את כל הזבל במועדון, לעשות ניקוי אורוות הן בסגל השחקנים והן בצוות המקצועי, תמשיכי את התהליך המדהים הזה שהתחלת בשנתיים האחרונות, זה הזמן לעשות שינוי עמוק, בדיוק כמו גולדהאר הבין את זה לפני 3 שנים, זה הזמן שלך לעשות מעשה גדול, להוציא את הבינוניות מהקבוצה הזאת ולהביא לפה צוות של ווינרים.
קלעת בול.

לא הלכתי היום לעבודה מהדיכאון.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

dardasmiley כתב:
קלעת בול.

לא הלכתי היום לעבודה מהדיכאון.
אני עוד במיטה, הבת זוג לא התקשרה אליי אלא רק שלחה לי הודעת תמיכה ושאני אתקשר אלייה כשאני ארגיש קצת יותר טוב.

ריסקו אותי.

שלח תגובה