שש-ב"ש - גם בכדורגל יש מארס טורקי.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: שש-ב"ש - גם בכדורגל יש מארס טורקי.

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:טוב , נמנעתי להגיב אתמול בדרך הארוכה מסמי עופר ובטח עם כל האכזבה שלא שקעה.
איך אפשר להתייחס לקבוצה שלנו ברצינות? קהל ללא קבוצה כבר צעקתי לפני שנה.
צריך להתחיל להודות בטעויות , ולהפסיק לחפש את קיצורי הדרך - נכון זה ישראלי וזה חזק מאיתנו , אבל כדי להשתדרג זה משהו שחייבים.

אז לא , אני לא אומר שצריך לוותר על ברק בכר ולהביא צוות שלם מאירופה (הלוואי שזה היה קורה כן?)
אבל גם צריך לדעת להיכנס לפרופורציות ולהבין שהסגל שלנו הוא לא סגל שמסוגל להוציא תארים , וכן גם ק"ש טובה מאיתנו כי לק"ש יש קילרים , יש שחקנים ווינרים ויש הוכחות ולא רק "כשרון".
לראייה , לק"ש ב4 שנים אליפות וגביע , לנו ב4 שנים זיוני שכל וכמעטים עם קריסה בכל רגע אמת במהלך העונות.
אז בואו נודה באמת שאין לנו קבוצה של גברים , יש לנו אסופת שחקנים שחלקם צריכים לעוף במיידית מהקבוצה גם אם הם הפרות הקדושות , ולהלן הפירוט.
1. בראש ובראשונה אופיר דוידזאדה - המגן הכי קוקסינל שראיתי בימי חי , שום הגנות הוא לא יקבל ממני , שום שחקן בית , כלום לא מגיע לו , לקבוע איתו פגישה ולהגיד לו קח את הכסף עד סוף העונה וזדיין לנו מהפרצוף, אמא שלי משחקת כדורגל יותר טוב ממנו , לא הגנה לא הגבהות , כמעט כל גול שני באגף שלו ועל הראש שלו , לא יודע לסגור , לא באמת מהיר , מה יש בו מהההה??? כוס אמק!
2. אוסטין אג'ידה - שלום ולא להתראות , כמו במשחקו בשנה שעברה עם ניגריה , ספק מכר ספק שוער לא יציב ,במהלך העונות ראינו שעם כדורים ממעל 20 מטר הוא בכלל לא יודע להתמודד , קח את עצמך מפה ומהר.
3. טומיסלאב פאיוביץ - בלם שוואלה אני מאוד מעריך , תקעו לו סכין בגב וחיכה חצי עונה למשחק הכי חשוב כדי להחזיר לנו עם 2 טעויות ענקיות , מצד אחד שאפו (מהצד שלו) , מצד אחר (הצד שלנו) להתראות.
4. ג'ון אוגו - שחקן לא מחויב , ממש לא יציב ,נותן איזה פריצה פעם ב4 משחקים וכולכם פה מאוננים עליו , אני לא רואה את הפוטנציאל של יאיא טורה שאתם רואים אצלו, בנוסף שם ז** כרוני על המועדון , שלום ולא להתראות.
5. דובב דבאי - החלוץ האפס בעולם בכלל ובמזרח התיכון בפרט (ותבינו שיש ליגות של ירדן וסוריה במזרח התיכון) , חוץ מלרוץ הוא לא יודע כלום , מגיע פעם בעונה למשחק , שם שלושער ששני גולים מהם הם מפנדלים או מעפולה וכולם פה טוענים שהם שחקן משלים מצוין , דובב תעשה טובה ואל תגיע יותר , נחנקנו.
6. שלומי ארבייטמן - ראו ערך דובב גבאי , רק עם שדרוג של הורדת כדורים עם החזה , חלוץ חלש , לא מורגש ב70% מהמשחקים , אפילו לא ביקשתי שתשים גולים , לפחות שלא נשאל בכל משחק אם שלומי משחק , וואלה לא יודע אם הייתי משאיר אותו.
7. גולת הכותרת - אליניב ברדה , ממך ציפיתי ליותר , באמת שחשבתי שאם ברדה ישחק יהיה מנהיג על המגרש , מה קיבלתי? במהלך העונה כלום בתוספת כלום עם קצת כלום , אבל הוא נתן שלושער מול מכבי אז מה יש לכם להגיד רע? גם הגנה אתמול הוא לא היה מסוגל לתת , ברדה , תעשה טובה ותפרוש מכדורגל, אין לך את זה יותר , אולי את המועדון החולה כמנהל מקצועי תצליח לרפא. (כל המגונני ברדה , אתם מוזמנים ללבוש נעלי ספורט ולקפוץ לי מעכשיו במקום להגיב להגנתו.)
8. מליקסון - הפעם יצאת בשן ועין כי אני באמת רואה שאתה רוצה , אני מכיר את הפוטנציאל , וגם הדמעות אתמול הסבירו כמה המועדון חשוב לך , משאיר.

תודה לאל שעל אלישע אין על מה לדבר , כי הפטריה המזוינת עוזב , חבל שלא כבר לפני שנה וחצי.

אז בקיצור חברים , בלי פרות קדושות , בלי להיות נחמד , להתחיל לחתוך בבשר החי.
ברק בכר - אני איתך ואני מרחם עליך , כי אתה מתחיל מאפס - אבל תזכור שהיתרון הכי גדול שלך זה שאין לך נעליים גדולות להיכנס אליהן.
אלונה - מעריץ אותך , במיוחד על הקור רוח והעידוד מהתגובה שלך אתמול בטוויטר , אין הרבה אנשים כאלה חברים , צריך להחזיק אותה פה ולא לשחרר לעולם.
שיהיה לנו בהצלחה.
מסכים איתך במאה מיליון אחוז,לזמבר את כולם עד האחרון שבהם.
לגבי ברדה בסוף מי שהביא אותנו לצמרת בשנתיים האחרונות זה אך ורק הוא,לכן יש לו אצלי גמילות חסדים.
לגבי השאר,לעטוף בשקית כחולה ולזרוק לים.
שילכו כפרה על כל אותם ילדים שבכו אתמול בדרך החוצה בדקה ה60.
לוזרים,ואין פה בכלל ויכוח.
והנה אני אגיד לכם עוד משהו,כל אחד מאותם אילו שהיו שותפים אתמול למשחק,הביזיון יהיה לעד כתם בקריירה שלהם,לכן אף אחד מהם לא יוכל לעולם להיות טוב יותר,כי כל פעם שיפגוש את מכבי הגמר הזה יעבור לו בראש ושוב ישתינו במכנסיים.
לכן כולם צריכים לעוף מכאן קיבינימאט.
לפרק ולהרכיב מחדש.
וגדי האמת אם הייתי בא למשחקים הקרובים,הייתי קונה חבילת טיטולים וזורק עליהם אותם.
אבל במחשבה שנייה... טיטולים עולים יקר היום,לא שווה לבזבז עליהם את הכסף.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

רוצים כאן גברים....

ראיתי אתמול את הראיון עם שמעון ביטון(והחבר'ה) שמספר איך גוטמן אמר לו לפני הגמר ב-97,

"אתה לא לוחץ יד לקלינגר, אתה שומע?"

פה זה מתחיל, בכבוד. בחברות, "אחשלי, אוהב אותך, איזה יפה אתה, איזה גול הבקעת אתמול, איזה יופי של נעליים", זיייייייןןןןןן.
תעלו למגרש, תשחררו מרפקים, תשברו אפים, אין חברים, אין כבוד, מ--ל--ח--מ--ה.

רוצה פה וובה בראון, חייל בספיצנאז בלי דאווין ובלי מניירות, שלוקח ברכיים כשלא מסתדר לו.
רוצה פה את הקילרים של רעננה, שבועטים ברגליים, לא עושים כבוד.

אין כדורגל? אני פחות טוב? שובר רגליים, חלאת המין האנושי

חלאס עם הנמושות המטונפות הללו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אנחנו בתהליך, בבישול איטי ומתמשך. יכול להיות שבסוף יישרף לנו, יכול להיות שניפול שוב, יכול להיות שלא נתאושש בכלל מאתמול, אבל ברגע שהכל יסתדר ויתחבר זה יהיה בלתי ניתן לעצירה אני בטוח בכך.

אני עדיין מאמין

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Totti כתב:רוצים כאן גברים....

ראיתי אתמול את הראיון עם שמעון ביטון(והחבר'ה) שמספר איך גוטמן אמר לו לפני הגמר ב-97,

"אתה לא לוחץ יד לקלינגר, אתה שומע?"

פה זה מתחיל, בכבוד. בחברות, "אחשלי, אוהב אותך, איזה יפה אתה, איזה גול הבקעת אתמול, איזה יופי של נעליים", זיייייייןןןןןן.
תעלו למגרש, תשחררו מרפקים, תשברו אפים, אין חברים, אין כבוד, מ--ל--ח--מ--ה.

רוצה פה וובה בראון, חייל בספיצנאז בלי דאווין ובלי מניירות, שלוקח ברכיים כשלא מסתדר לו.
רוצה פה את הקילרים של רעננה, שבועטים ברגליים, לא עושים כבוד.

אין כדורגל? אני פחות טוב? שובר רגליים, חלאת המין האנושי

חלאס עם הנמושות המטונפות הללו
בדיוק.
אבל כשבוזגלו עושה גליץ' רבע מסוכן בדקה 90 אנשים כאן אומרים שהוא יצא קטן.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב: בדיוק.
אבל כשבוזגלו עושה גליץ' רבע מסוכן בדקה 90 אנשים כאן אומרים שהוא יצא קטן.
את האמת אחי? רציתי שיביאו לי רגל של מישהו. רק בשביל שיוכיחו לי שהם באמת מתוסכלים ובאמת אכפת להם.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אגב לסאדיסטים מבינינו..
אחרי שראיתי את התקציר כמה וכמה פעמים, שימו לב לגול של ראדי.
בשידור החוזר אפשר לראות את גורדנה מסמן עם היד על אג'ידה, כאילו תראו איך הוא לא לקח את זה
אם זה לא מכור חברים, אני פותח ויקטור צ'נדלר 2.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:אגב לסאדיסטים מבינינו..
אחרי שראיתי את התקציר כמה וכמה פעמים, שימו לב לגול של ראדי.
בשידור החוזר אפשר לראות את גורדנה מסמן עם היד על אג'ידה, כאילו תראו איך הוא לא לקח את זה
אם זה לא מכור חברים, אני פותח ויקטור צ'נדלר 2.
שאפו על החתימה. עשית בשכל.

בדיוק הרגע סיימתי לשמוע את שפיגלר(ה' יקח אותו במהרה בימנו)
צווח "פריצה, פריצה, פריצה" כאילו הבן שלו כבש בסמי עופר.

ראיתי את התקציר והתמונה הכוללת רק התבהרה-
אני וחברים שלי מהשכונה מפסידים אתמול 3:2 למכבי תל אביב בלחץ.
מכבי ביום בינוני, עם הגנה חלשה, מרכז שדה לא קיים וחלוץ בן 90,
בלי בן חיים, עם זהבי ביום סביר ומיכה נחמד, פשוט שחטה אותנו לאור זרקורים והפושעים עמדו סביב והיוו תפאורה חיה למופע ההזוי הזה.

כמו משחק השרוכים אתה מרגיש כשאתה צופה בזה, רואה את המשחק והלב נחמץ.
תגידו לי "יום חלש", תדברו איתי על "עמידה טקטית גרועה",
תמשיכו לצעוק כאן "מנהל מקצועי", "פחד במה", "כושר גופני",
תצעקו עד מחר, תמשיכו לטמון ראשכם בחול ולשיר בקול גדול "באר שבע גם בטוב, באר שבע גם ברע",

אבל זו הונאה הלכה למעשה, עבודה בעיניים, חלם, גניבת דעת, זה פשע.

פושעי סמי עופר לדין

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב:
שאפו על החתימה. עשית בשכל.

בדיוק הרגע סיימתי לשמוע את שפיגלר(ה' יקח אותו במהרה בימנו)
צווח "פריצה, פריצה, פריצה" כאילו הבן שלו כבש בסמי עופר.

ראיתי את התקציר והתמונה הכוללת רק התבהרה-
אני וחברים שלי מהשכונה מפסידים אתמול 3:2 למכבי תל אביב בלחץ.
מכבי ביום בינוני, עם הגנה חלשה, מרכז שדה לא קיים וחלוץ בן 90,
בלי בן חיים, עם זהבי ביום סביר ומיכה נחמד, פשוט שחטה אותנו לאור זרקורים והפושעים עמדו סביב והיוו תפאורה חיה למופע ההזוי הזה.

כמו משחק השרוכים אתה מרגיש כשאתה צופה בזה, רואה את המשחק והלב נחמץ.
תגידו לי "יום חלש", תדברו איתי על "עמידה טקטית גרועה",
תמשיכו לצעוק כאן "מנהל מקצועי", "פחד במה", "כושר גופני",
תצעקו עד מחר, תמשיכו לטמון ראשכם בחול ולשיר בקול גדול "באר שבע גם בטוב, באר שבע גם ברע",

אבל זו הונאה הלכה למעשה, עבודה בעיניים, חלם, גניבת דעת, זה פשע.

פושעי סמי עופר לדין
שונא לקרוא את זה, ויותר שונא אותך שאתה כותב את זה וגורם לי לקרוא את זה.
אבל לצערי זו האמת.
התקציר מראה דברים שצפו בהרגשה במגרש, אין טוב ממראה עיניים.
יש פה מכירה ברורה של בין 3-4 שחקנים , אג'ידה פאיו קל.
מי הנוספים? ימים יגידו.

אלי אלונה, תתעוררו עבדו עליכם, זה הזמן לתת פיצוץ בוולה למערכת, לבעוט את כל שחקני ה"אם" וה"אולי" ובטח שה"כמעט".
זה הזמן, שהתקשורת רידדה אותנו כמו בצק דק דק, עכשיו להנחית את המכה.
אלונה - תבהירי במערכת הזאת שנקראית הפועל באר שבע שהפיטורין של אלישע היו רק ההתחלה של הקצפת, הדובדבן בדרך.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ויש מכנה משותף למשחק השרוכים והפשע בסמי עופר, לא מטיל עליו את האשמה כולה חלילה,
אתמול הוא אשם רק ב-30% לשם שינוי.

קוראים לו אלישע, הוא האדם הכי נחמד בארץ, כמו ברני הדינוזאור הסגול.
הוא רגיל להפסיד בגמרים ובכל משחק מלחיץ שקובע משהו למישהו.
הוא הפסיד בקרית אליעזר ללאלה, חלוץ קטוע רגל.
הפסיד בגמר הגביע פעמיים עד אתמול,
הפסיד אליפות עם פור 50 נקודות, "בגלל הקיזוז",
סיים קמפיין בליגת האלופות בלי שערים ונקודות.

הוא איש נחמד מאוד, כמו ברני הדינוזאור הסגול.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב:ויש מכנה משותף למשחק השרוכים והפשע בסמי עופר, לא מטיל עליו את האשמה כולה חלילה,
אתמול הוא אשם רק ב-30% לשם שינוי.

קוראים לו אלישע, הוא האדם הכי נחמד בארץ, כמו ברני הדינוזאור הסגול.
הוא רגיל להפסיד בגמרים ובכל משחק מלחיץ שקובע משהו למישהו.
הוא הפסיד בקרית אליעזר ללאלה, חלוץ קטוע רגל.
הפסיד בגמר הגביע פעמיים עד אתמול,
הפסיד אליפות עם פור 50 נקודות, "בגלל הקיזוז",
סיים קמפיין בליגת האלופות בלי שערים ונקודות.

הוא איש נחמד מאוד, כמו ברני הדינוזאור הסגול.
הפסיד 4 גמרי גביע , עד אתמול 3.
לוזר זה כמו נגיף הHIV, אתה יכול אולי לחיות עם זה, אבל לעולם זה לא ייצא ממך.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

פאיוביץ ואג'ידה לא צריכים לראות דשא בשני משחקים שנשארו.. "נפגעי ינואר" שמכרו אותנו במשחק החשוב ביותר בוודאי לא יתאמצו כדי לסיים מקום שני..
הבעיה שזה שמחליט אם יורכבו, בעצמו לא ממשיך כאן. אם זה תלוי בי לבקוביץ וטאהה בהרכב, על הקווים (בכאילו) שמעון ביטון. גם כך התקשורת שוחטת תנו להם עוד כמה סיבות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אם זה דיון מבחינתך, מצבנו רע.

זה ההרכב שאני עולה איתו עד סוף העונה:

רובי
טוויטי
ביטון
טאהה
סוארס
הובאן
חביביאן/ברד/גורדנה
בוזגלו
מליקסון
מלול
ברדה

כל הרכב אחר ואפשר לסגור את המועדון

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Totti כתב:אם זה דיון מבחינתך, מצבנו רע.

זה ההרכב שאני עולה איתו עד סוף העונה:

רובי
טוויטי
ביטון
טאהה
סוארס
הובאן
חביביאן/ברד/גורדנה
בוזגלו
מליקסון
מלול
ברדה

כל הרכב אחר ואפשר לסגור את המועדון
פאיוביץ' וגבאי לא בהרכב?הצחקת את אלישע

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

doctorslayer כתב:טוב , נמנעתי להגיב אתמול בדרך הארוכה מסמי עופר ובטח עם כל האכזבה שלא שקעה.
איך אפשר להתייחס לקבוצה שלנו ברצינות? קהל ללא קבוצה כבר צעקתי לפני שנה.
צריך להתחיל להודות בטעויות , ולהפסיק לחפש את קיצורי הדרך - נכון זה ישראלי וזה חזק מאיתנו , אבל כדי להשתדרג זה משהו שחייבים.

אז לא , אני לא אומר שצריך לוותר על ברק בכר ולהביא צוות שלם מאירופה (הלוואי שזה היה קורה כן?)
אבל גם צריך לדעת להיכנס לפרופורציות ולהבין שהסגל שלנו הוא לא סגל שמסוגל להוציא תארים , וכן גם ק"ש טובה מאיתנו כי לק"ש יש קילרים , יש שחקנים ווינרים ויש הוכחות ולא רק "כשרון".
לראייה , לק"ש ב4 שנים אליפות וגביע , לנו ב4 שנים זיוני שכל וכמעטים עם קריסה בכל רגע אמת במהלך העונות.
אז בואו נודה באמת שאין לנו קבוצה של גברים , יש לנו אסופת שחקנים שחלקם צריכים לעוף במיידית מהקבוצה גם אם הם הפרות הקדושות , ולהלן הפירוט.
1. בראש ובראשונה אופיר דוידזאדה - המגן הכי קוקסינל שראיתי בימי חי , שום הגנות הוא לא יקבל ממני , שום שחקן בית , כלום לא מגיע לו , לקבוע איתו פגישה ולהגיד לו קח את הכסף עד סוף העונה וזדיין לנו מהפרצוף, אמא שלי משחקת כדורגל יותר טוב ממנו , לא הגנה לא הגבהות , כמעט כל גול שני באגף שלו ועל הראש שלו , לא יודע לסגור , לא באמת מהיר , מה יש בו מהההה??? כוס אמק!
2. אוסטין אג'ידה - שלום ולא להתראות , כמו במשחקו בשנה שעברה עם ניגריה , ספק מכר ספק שוער לא יציב ,במהלך העונות ראינו שעם כדורים ממעל 20 מטר הוא בכלל לא יודע להתמודד , קח את עצמך מפה ומהר.
3. טומיסלאב פאיוביץ - בלם שוואלה אני מאוד מעריך , תקעו לו סכין בגב וחיכה חצי עונה למשחק הכי חשוב כדי להחזיר לנו עם 2 טעויות ענקיות , מצד אחד שאפו (מהצד שלו) , מצד אחר (הצד שלנו) להתראות.
4. ג'ון אוגו - שחקן לא מחויב , ממש לא יציב ,נותן איזה פריצה פעם ב4 משחקים וכולכם פה מאוננים עליו , אני לא רואה את הפוטנציאל של יאיא טורה שאתם רואים אצלו, בנוסף שם ז** כרוני על המועדון , שלום ולא להתראות.
5. דובב דבאי - החלוץ האפס בעולם בכלל ובמזרח התיכון בפרט (ותבינו שיש ליגות של ירדן וסוריה במזרח התיכון) , חוץ מלרוץ הוא לא יודע כלום , מגיע פעם בעונה למשחק , שם שלושער ששני גולים מהם הם מפנדלים או מעפולה וכולם פה טוענים שהם שחקן משלים מצוין , דובב תעשה טובה ואל תגיע יותר , נחנקנו.
6. שלומי ארבייטמן - ראו ערך דובב גבאי , רק עם שדרוג של הורדת כדורים עם החזה , חלוץ חלש , לא מורגש ב70% מהמשחקים , אפילו לא ביקשתי שתשים גולים , לפחות שלא נשאל בכל משחק אם שלומי משחק , וואלה לא יודע אם הייתי משאיר אותו.
7. גולת הכותרת - אליניב ברדה , ממך ציפיתי ליותר , באמת שחשבתי שאם ברדה ישחק יהיה מנהיג על המגרש , מה קיבלתי? במהלך העונה כלום בתוספת כלום עם קצת כלום , אבל הוא נתן שלושער מול מכבי אז מה יש לכם להגיד רע? גם הגנה אתמול הוא לא היה מסוגל לתת , ברדה , תעשה טובה ותפרוש מכדורגל, אין לך את זה יותר , אולי את המועדון החולה כמנהל מקצועי תצליח לרפא. (כל המגונני ברדה , אתם מוזמנים ללבוש נעלי ספורט ולקפוץ לי מעכשיו במקום להגיב להגנתו.)
8. מליקסון - הפעם יצאת בשן ועין כי אני באמת רואה שאתה רוצה , אני מכיר את הפוטנציאל , וגם הדמעות אתמול הסבירו כמה המועדון חשוב לך , משאיר.

תודה לאל שעל אלישע אין על מה לדבר , כי הפטריה המזוינת עוזב , חבל שלא כבר לפני שנה וחצי.

אז בקיצור חברים , בלי פרות קדושות , בלי להיות נחמד , להתחיל לחתוך בבשר החי.
ברק בכר - אני איתך ואני מרחם עליך , כי אתה מתחיל מאפס - אבל תזכור שהיתרון הכי גדול שלך זה שאין לך נעליים גדולות להיכנס אליהן.
אלונה - מעריץ אותך , במיוחד על הקור רוח והעידוד מהתגובה שלך אתמול בטוויטר , אין הרבה אנשים כאלה חברים , צריך להחזיק אותה פה ולא לשחרר לעולם.
שיהיה לנו בהצלחה.
דעתך לא נספרת בעייני בעייני. תדע להתבטא ולהביע ביקורת ותפסיק לקלל יחתיכת מגעיל.
מנהלים יקרים גם אתם איבדתם את זה תתחילו לסתום פיות.
והכל בגלל מה שאמרת על ברדה. פישר!
כל שאר השחקנים באים ולא חוזרים הוא היחיד שבא לנסות לשמח אנשים גועלים כמוך. אם היום 11 ברדה במגרש היית עד עכשיו מאושר עד הגג.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

חחחחח אילצתי אותי לקרוא את זה שוב...

"הפטרייה המזויינת עוזב"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלח תגובה