שינאת חינם ושחצנות על פארש
Re: שינאת חינם ושחצנות על פארש
די חאלס כבר עם ההלקאה העצמית הזאת כל הזמן.
גם אני הייתי בקניון אתמול ולא ראיתי שום דבר ממה שאתה מתאר,היה שם איזה ילד ששר קצת ואף אחד ממש לא התייחס אליו.
ואם ראית איזה אבא מפגר מצלם את הבן שלו מקלל,אז מה אתה מכליל?,בכל קהל יש איזה סתום.
ההיפך הוא,אני ראיתי נחיל אדום עם כמה נגיעות צהובות שיושבים,אוכלים ושרים קומביה.
ואם קיללו,אז מה?? אנשים באו ברעל וטירוף אתמול,אז מישהו קילל,מה עכשיו ההרצאה הזאת??
יותר חמור בעיניי שדקרו אוהד שלנו ומשום מה אתה אפילו לא מזכיר את זה.
ולגבי התורים,גם אצלם היה מה לעשות??
חברה זה הכדורגל ומי שלא "נוח לו",שיקנה מסך פלזמה,פיצוחים אצל עשהאל ויישב בבית,אנח מבטיח לו שלא יישמע לא קללות ולא נעליים.
הקהל שלנו היה עוצמתי אתמול!!! אבל מה לעשות שאין לו קבוצה,אלה חבורה של ילדות עם קוקיות.
גם אני הייתי בקניון אתמול ולא ראיתי שום דבר ממה שאתה מתאר,היה שם איזה ילד ששר קצת ואף אחד ממש לא התייחס אליו.
ואם ראית איזה אבא מפגר מצלם את הבן שלו מקלל,אז מה אתה מכליל?,בכל קהל יש איזה סתום.
ואם קיללו,אז מה?? אנשים באו ברעל וטירוף אתמול,אז מישהו קילל,מה עכשיו ההרצאה הזאת??
חברה זה הכדורגל ומי שלא "נוח לו",שיקנה מסך פלזמה,פיצוחים אצל עשהאל ויישב בבית,אנח מבטיח לו שלא יישמע לא קללות ולא נעליים.
הקהל שלנו היה עוצמתי אתמול!!! אבל מה לעשות שאין לו קבוצה,אלה חבורה של ילדות עם קוקיות.
האמת שהדעות שלי מאוד תומכות את מה ששמעון אומר.
אבל הסתובבנו מעל שעה וחצי בקניון לא שמעתי רבע דבר ממה שהוא מציין פה.
אבל הסתובבנו מעל שעה וחצי בקניון לא שמעתי רבע דבר ממה שהוא מציין פה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
ואגב אוהדי מכבי לא מקללים אותך,כי הם לא סופרים אותך שזה עוד יותר משפיל.
הם לא רואים בך יריב בכלל.
הם יודעים בדיוק מה תהיה התוצאה שהם פוגשים אותך.
אבל שים אותם מול הפועל או חיפה ואז אנחנו נהיה ילדים בגן לידם.
באצטדיון? כן. יכול להיות.אדום זקן כתב:ואגב אוהדי מכבי לא מקללים אותך,כי הם לא סופרים אותך שזה עוד יותר משפיל.
אבל בקניון? קשה לי להאמין. בטוח שלא באחוזים שראיתי אתמול.
אבל למה אתה חושב שיש למשהו בעיה אם מה שאתה כותב ? אנחנו פה בכדי להתווכח ולהחליף דעות.maor20094 כתב:
יש לי מה להגיד ואני ימשיך להגיד גם אם לפרלמנט שפתחתם פה לא מתאים לשמוע.
תראה לי איפה בידיוק רשמתי שאני תומך בקללות עם סרטן בראש ? אני בכלל לא תומך בקללות כאלה וגם לא נגד זהבי ואשתו.
אוהדי מקקי שחצנים בחסד וכל שיר כמו " יאללה לזיין את מכבי " או לכל אוהד מכבי יש - מגיע להם בשמחה ובעליזות.
שלא נדבר שאחרי שהם דקרו לנו אוהד, אני אשמח לשיר להם את זה אפילו יותר חזק.
תראה את מה ששרים אוהדי מכבי חיפה והפועל תל אביב, ותבין כמה אנחנו רגועים מאוד יחסית אליהם.
לא טענתי בשום מקום שאתה תומך בקללות כאלה. מה שניסיתי להגיד שברגע שמתחילים במשהו את תמיד יהיה מי שייקח דברים יותר רחוק. לעולם לא אתנחם בזה שיש מישהו שעושה דברים יותר קיצוניים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
זו בעיה שלנו כל העונה, כל הזמן.
כמו שציינו כאן. תנסה לשיר בפיגור "הפועל אני כבר משתגע" או "הרופאה שלי אומרת" לא תסחוף אחרייך. תיתן איזה "XX בן זונה" או "יאללה לזיין את מכבי" או "תל אביב עולה באש" פתאום כל היציע שר.
זה עצוב, זה מרגיז, זה נאחס. זה גם מעצבן ברמה הכללית כי אנשים רואים אלפי באר שבעיים הולכים בדרך מהרכבת לאצטדיון ובקמום לשיר שירים לקבוצה שירים "לכל אוהד מכבי תל אביב .." ואחר כך לך תסביר לאנשים שהסטיגמה על באר שבע כבר לא נכונה, ואנחנו ממש לא ככה וככה....
מייאש....
גם אדום זקן העלה נקודה חכמה. מה יש למכבי לקלל אותך? שרנו שלכל אוהד שלהם יש בת זונה? אז הם שרו לנו שלכל אוהד מכבי יש אליפות. חד , חלק, נוקאאוט. ואז הוסיפו "גביע וא-ליפות".
נו יופי, העיקר להשתחצן ..
כמו שציינו כאן. תנסה לשיר בפיגור "הפועל אני כבר משתגע" או "הרופאה שלי אומרת" לא תסחוף אחרייך. תיתן איזה "XX בן זונה" או "יאללה לזיין את מכבי" או "תל אביב עולה באש" פתאום כל היציע שר.
זה עצוב, זה מרגיז, זה נאחס. זה גם מעצבן ברמה הכללית כי אנשים רואים אלפי באר שבעיים הולכים בדרך מהרכבת לאצטדיון ובקמום לשיר שירים לקבוצה שירים "לכל אוהד מכבי תל אביב .." ואחר כך לך תסביר לאנשים שהסטיגמה על באר שבע כבר לא נכונה, ואנחנו ממש לא ככה וככה....
מייאש....
גם אדום זקן העלה נקודה חכמה. מה יש למכבי לקלל אותך? שרנו שלכל אוהד שלהם יש בת זונה? אז הם שרו לנו שלכל אוהד מכבי יש אליפות. חד , חלק, נוקאאוט. ואז הוסיפו "גביע וא-ליפות".
נו יופי, העיקר להשתחצן ..
תודה.אביאל כתב:שמעון אתה נכס כאדם כאוהד וכמבקר בפורום.

מזמן לא קיבלתי מחמאה כזאת.
אני הרבה שנים פה, הפורום הזה זה החיים השניים שלי.
בלי ציניות אני חושב שאתה אוהד מדהים שנמצא עם הקבוצה ללא תנאי.אדום זקן כתב:די חאלס כבר עם ההלקאה העצמית הזאת כל הזמן.
לצערי אתה עושה הנחות לחלק מאתנו.
לגבי הדקירה - נוראי. איך בכלל מגיעים למצב שאחים דוקרים אחד את השני בגלל כדורגל ? יש בין אוהדי מכבי תל אביב אנשים נוראיים. הם אלימים בצורה קיצונית ומקומם בבית סוהר.
מקווה שאתה לא רוצה באמת אנשים כמו שמעון מול הפלזמה. הוא דוגמא ומופת לאוהד שמיישם את האהבה שלו לקבוצה שנים ולהבדיל מהרבה טרמפיסטים הוא אוהד נאמן.
גם אם יש מקום לקללות במגרש כדורגל אז כדי לתת מקום להרבה משפחות שבאו אתמול ויבואו שנה הבאה לטרנר. הם העתיד שלנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
צודק בכל מילה.שמעון א כתב:חבר'ה עכשיו בטח יקפצו ויקראו לי מתייפיף וכל מיני כינויים מעליבים. מי שלא מוצא חן בעיניו בבקשה שלא יגיב. בא לי לשפוך מה שיש לי.
גועל נפש כל מה שקרה אתמול. לא המשחק, לפניו.
עוד בקניון נכנסים אבות עם ילדים על הידיים, חלקם גם עם האישה ושרים בגאווה לא מובנת;"לכל אוהד מכבי תא יש בת ****" ו"אוסקר מזיין את שי"... וכל זה באמצע קניון. ועוד עם הילדים על הידיים שלהם. נערים עושים מעגל ושרים שירי גנאי למכבי ומקללים. והכי עצוב שעשרות אוהדים שלנו מבוגרים עם ילדים עומדים מחייכים ומצלמים בפלאפון. נותנים להם להרגיש מיוחדים. במקום שירי עידוד לקבוצה שלנו ולשחקנים שלנו מתעסקים בשנאה. עוברים אוהדי מכבי תא ובלי בושה יורקים עליהם. לידי עבר אוהד מכבי עם הילד שלו(או ילדה לא זיהיתי) וקיבל יריקה באמצע הקניון. וזה מבחור בן 26-27, לא ילד. אין בושה? עם כל הכבוד ליריבות, איך אפשר לעשות דברים כאלה?!?! בשנתיים האחרונות הייתי בעל המשחקים מול מכבי פרט לאחד, ולא ראיתי אפילו פעם אחת אוהד של מכבי מתגרה באוהדים שלנו מחוץ לאצטדיון. "היום אנחנו נזיין אתכם" "אתם בלוף" "אליפות הב 150 מיליון"... רק מזכיר שבליגה הלאומית תמיד היינומעם תקציבים גדולים וזה לא כ"כ עזר. נרקבנו שם 7 שנים. ופעם אחת עוד עלינו ממקום 3...
לא אומר שבגלל זה הפסדנו. אלוהים עושה את ההחלטות שלו. אבל לא פלא ששונאים אותנו בכל מקום, ושקוראים לאנשי הדרום חיות, לא מפותחים, עצבניים. אם ככה מתנהגים אנשים בוגרים גם הילדים יצאו ככה.
ועל הגועל נפש שהיה בכניסה ליציע. 13,000 אוהדים ב"ש ו 13,000 אוהדי מכבי. למה הם יכולים להיכנס בכיף בלי להידחף ורק אצלנו קללות דחיפות וילדים נמחצים?
גם אני הייתי בקניון ועשרות/מאות שרו ככה. מאד מביך לנסות להסביר לילד קטן בן 7 את הקללות האלה, ולמה לא שרים שירים בעד באר שבע במקום.
שמעון - כל מילה במקום, מחזק ומחבק.
לעצם העניין, הקללות זה משהו יותר עמוק...
לדעתי הם נובעות בעיקר מתחושת קיפוח שלצערי נכונה.
אוהדי מכבי ובכלל תושבי תל אביב רואים בבאר שבעים בבונים לא מפותחים, הם מתנשאים , לועגים וחלק לא מבוטל מהם גם לצערי חוטא בגזענות( לא אחת נתקלתי באמירות שגרמו לי לויכוחים על סף מריבה)
הקהל הבאר שבעי חש סלידה מהיחס הפוגעני והמתנשא שבא לידי ביטוי גם בכלי התקשורת שרבים בה אוהדי אחת מהקבוצות בתל אביב...
רוצים דוגמא חיה מאתמול - הכרוז במשחק.
מי שלא שם לב להתלהבות שלו אחרי כל גול של מכבי לעומת העצבות בקולו כאשר אנחנו כבשנו פשוט חרש.
היה חסר רק שילהיב את אוהדי מכבי כמו הכרוז בבלומפילד וזה היה מושלם מבחינתם.
אז ממש לא עושה הנחות למקללים ואפילו מגנה את התופעה , יחד עם זאת לא יכול שלא להבין אותם.
אוהדי מכבי ובכלל תושבי תל אביב רואים בבאר שבעים בבונים לא מפותחים, הם מתנשאים , לועגים וחלק לא מבוטל מהם גם לצערי חוטא בגזענות( לא אחת נתקלתי באמירות שגרמו לי לויכוחים על סף מריבה)
הקהל הבאר שבעי חש סלידה מהיחס הפוגעני והמתנשא שבא לידי ביטוי גם בכלי התקשורת שרבים בה אוהדי אחת מהקבוצות בתל אביב...
מי שלא שם לב להתלהבות שלו אחרי כל גול של מכבי לעומת העצבות בקולו כאשר אנחנו כבשנו פשוט חרש.
אז ממש לא עושה הנחות למקללים ואפילו מגנה את התופעה , יחד עם זאת לא יכול שלא להבין אותם.
בגולים האחרונים הוא קרא את השם הפרטי ואז עשה הפסקה כדי שאוהדי מכבי ישלימו, שזה ביזיון גדול אבל זה הדבר הפחות מעניין כרגעגיל שגיב כתב:שמעון - כל מילה במקום, מחזק ומחבק.
הקהל הבאר שבעי חש סלידה מהיחס הפוגעני והמתנשא שבא לידי ביטוי גם בכלי התקשורת שרבין בה אוהדי אחת מהקבוצות בתל אביב...
אתה מרגיש מקופח לא אנחנו.גיל שגיב כתב:שמעון - כל מילה במקום, מחזק ומחבק.
שונא את האמירות האלה משנות ה70 "פריפרייה נגד אנשי המרכז", "קיפוח" וכל הזיוני שכל האלה.
זה משחק כדורגל, יש יצרים, יש אינטריגות וכן יש גם קללות, חלקם בשירים עצמם.
יש שאוהבים פחות יש שאוהבים יותר, אין לזה שום קשר לקיפוח.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. יש לנו חלק בקהל שהוא רקוב. אין בכך ספק. אלה שבמקום לעודד מחפשים כל הזמן את הקללות. צריך להוקיע אותם ובעיקר להילחם בהם. לא משנה אם בקניון ואם ביציע. לא לשתוק, לא לוותר, להעיר לאותם אוהדים, זה החובה שלנו. רק ככה אפשר להילחם בתופעה.
2. עם זאת, לא אוהב את ההיתממות והדימוי של אוהדי מכבי ת"א כשונים או כסימפטיים.
אלה אותם אוהדים שחיכו להסעות של האוהדים שלנו עם אבנים בסמטה חשוכה לפני מס' שנים.
אלה אותם אוהדים שהתחילו אתמול קטטה מחוץ למגרש כשהם זורקים אבנים על האוהדים שלנו וגם דוקרים אוהד שלנו.
אלה אותם אוהדים שבמשחקים בבלומפילד עוברים מולך ואומרים לך היום אנחנו באים לפרק אותכם היום אתם הולכים לחטוף בראש.
ואני רוצה להתעכב על הנקודה האחרונה, מדובר באוהדים הכי שחצנים ויהירים בארץ. אתמול אחרי ה2-0 הם שרו "הנה זה מגיע" כשהמשחק רק בדקה ה30!
אלה האוהדים שאחרי שניצחו אותנו בשנה שעברה שרו לנו תשתחוו...
אלה האוהדים שהתחילו את שירי ההקנטות בין מחנות האוהדים עם השיר "בוזגלו בוא תנגב לי את התחת".
הרבה מההתנהגות של האוהדים שלנו נובעת מתסכול ואכזבה מהעליונות של מכבי ת"א, מה התירוץ של אוהדי מכבי ת"א להתנהגות שלהם לאורך השנים?
אלה אותם אוהדים שחיכו להסעות של האוהדים שלנו עם אבנים בסמטה חשוכה לפני מס' שנים.
אלה אותם אוהדים שהתחילו אתמול קטטה מחוץ למגרש כשהם זורקים אבנים על האוהדים שלנו וגם דוקרים אוהד שלנו.
אלה אותם אוהדים שבמשחקים בבלומפילד עוברים מולך ואומרים לך היום אנחנו באים לפרק אותכם היום אתם הולכים לחטוף בראש.
ואני רוצה להתעכב על הנקודה האחרונה, מדובר באוהדים הכי שחצנים ויהירים בארץ. אתמול אחרי ה2-0 הם שרו "הנה זה מגיע" כשהמשחק רק בדקה ה30!
אלה האוהדים שהתחילו את שירי ההקנטות בין מחנות האוהדים עם השיר "בוזגלו בוא תנגב לי את התחת".
הרבה מההתנהגות של האוהדים שלנו נובעת מתסכול ואכזבה מהעליונות של מכבי ת"א, מה התירוץ של אוהדי מכבי ת"א להתנהגות שלהם לאורך השנים?
גדי בחייאת,בתוך עמי אני חי ולא עושה הנחות לאף אחד.גדי כתב:
בלי ציניות אני חושב שאתה אוהד מדהים שנמצא עם הקבוצה ללא תנאי.
לצערי אתה עושה הנחות לחלק מאתנו.
לגבי הדקירה - נוראי. איך בכלל מגיעים למצב שאחים דוקרים אחד את השני בגלל כדורגל ? יש בין אוהדי מכבי תל אביב אנשים נוראיים. הם אלימים בצורה קיצונית ומקומם בבית סוהר.
מקווה שאתה לא רוצה באמת אנשים כמו שמעון מול הפלזמה. הוא דוגמא ומופת לאוהד שמיישם את האהבה שלו לקבוצה שנים ולהבדיל מהרבה טרמפיסטים הוא אוהד נאמן.
גם אם יש מקום לקללות במגרש כדורגל אז כדי לתת מקום להרבה משפחות שבאו אתמול ויבואו שנה הבאה לטרנר. הם העתיד שלנו.
סה"כ האלימות כאן היא לא נוראית כמו שכולם מתארים.
נכון אנחנו לא הכדורגל הבריטי,אבל גם לא היווני או הטורקי.
כדורגל זה משחק של אמוציות,אנשים משחררים גם אגרסיות,ככה זה היה בתרבות אצלנו מאז שהתחילו כאן לשחק.
אני חושב שדווקא רמת העידוד ורמת הקהל עלתה,כל נושא האולטרס שנותנים צבע ביציעים,המגרשים החדשים שמוקמים,נותנים כאן חווית כדורגל מרגשת.
אני באופן אישי לא אוהב שאנחנו מתייחסים אל עצמנו כחיות.
או למשל מדברים על הכרוז של אתמול שהתלהב מהגולים של מכבי,מה זה אם לא רגשי נחיתות?
התנהגות אוהדי הפועל בש לא שונה כהוא זה משאר הקהלים הגדולים בארץ.
כל עניין "החיות מב"ש" אילו הם רגשי נחיתות ותו לא,אנחנו לא כאלה מעניינים מישהו כאן במרכז ואף אחד לא מתייחס אלינו בשונה מקהלים אחרים.
ההיפך הוא,כל מקום שאני הולך אני שומע "לא ידענו שיש לכם קהל כזה".
אז די כל הזמן לקחת איזה מטומטם ולהפוך אותו לכלל,כי הוא היוצא מן הכלל בקהל הנפלא שיש לנו.
אני לא נותן הנחות לאף אחד,אבל גם מבין שאוהדי ב"ש מתייחסים אל עצמם כקבוצה גדולה ומחפשים בכל דרך יריבות עם קבוצה כלשהי,לכן לפעמים מקניטים קצת,לא נורא,כל עוד זה לא גולש לאלימות.
ולגבי עניין הפלזמה,ממש לא כוון לשמעון אישית,אלה כניסיון להעביר איזשהו מסר.
- The red one
משה, זה מצחיק (או עצוב?) שאמרת שהם האוהדים הכי שחצנים ויהירים בארץ, אבל כל פרמטר, ללא יוצא מן הכלל (אפילו אוהד ב"ש דוקר אוהד יריבה אפשר לסמן V ברזומה) קורה בדיוק אחד לאחד גם פה.Sir Alex Ferguson כתב:
אני בטוח ב1000% שאם היינו מובילים אתמול 0-2 בדקה 31 היו שרים תנו לאליה להניף ומקללים את מכבי וזהבי. בטוח!!!