שש-ב"ש - גם בכדורגל יש מארס טורקי.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: שש-ב"ש - גם בכדורגל יש מארס טורקי.

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:
זאת בדיוק הנקודה שלי.
איזה צוות יש למכבי ואיזה לך, ולמה חלוץ בן 35 נראה יותר טוב אצלך מ2 חלוצים בני 28-30.
פה קבור הכלב, השאלה היא האם ירימו את הכפפה יתחילו להתאים את הרמה של הצוות המקצועי לליגה.
אתה אומר שברדה צריך לפרוש כי אין לנו צוות שיפיק ממנו את מה שהוא מסוגל לתת??ֿ
אני אומר תחליף את הצוות לכזה שידע להפיק ממנו את מה שהוא מסוגל לתת
ברדה בגיל 32, ועם כל האהבת אמת והמנהיגות שלו הוא אחד משוברי השיוויון בליגה שלנו, רק צריך לדעת איך להשתמש בו.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

blueman כתב: אתה אומר שברדה צריך לפרוש כי אין לנו צוות שיפיק ממנו את מה שהוא מסוגל לתת??ֿ
אני אומר תחליף את הצוות לכזה שידע להפיק ממנו את מה שהוא מסוגל לתת
ברדה בגיל 32, ועם כל האהבת אמת והמנהיגות שלו הוא אחד משוברי השיוויון בליגה שלנו, רק צריך לדעת איך להשתמש בו.
כל אחד פה קורא חצי הודעה של מישהו ומגיב.
אני אמרתי שקבוצה לא צריכה להיבנות סביב ברדה.
אמרתי שהוא מקצועית סוס מת, האופציות איתו זה או לרדת לספסל או לפרוש.
אם זה קשור לצוות המקצועי? לא חושב שגם אם יגיע צוות מקצועי חדש הוא יוכל לשקם את הכושר והיכולת של ברדה, מה לעשות הוא כבר לא צעיר.
צריך להביא שחקן קילר אמיתי כמו שצריך ולבנות סביבו את הקבוצה, ברדה זה לא האיש המתאים למשימה, לפחות לא לדעתי.
ואגב הוא בן 33.5 ולא 32.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:
כל אחד פה קורא חצי הודעה של מישהו ומגיב.
אני אמרתי שקבוצה לא צריכה להיבנות סביב ברדה.
אמרתי שהוא מקצועית סוס מת, האופציות איתו זה או לרדת לספסל או לפרוש.
אם זה קשור לצוות המקצועי? לא חושב שגם אם יגיע צוות מקצועי חדש הוא יוכל לשקם את הכושר והיכולת של ברדה, מה לעשות הוא כבר לא צעיר.
צריך להביא שחקן קילר אמיתי כמו שצריך ולבנות סביבו את הקבוצה, ברדה זה לא האיש המתאים למשימה, לפחות לא לדעתי.
ואגב הוא בן 33.5 ולא 32.
מי אמר לך שהקבוצה שנה הבאה תבנה סביב ברדה? כבר נאמר פה יותר מפעם אחת ככשנה הבאה זה יהיה בסדר שברדה יעלה גם מהספסל כאשר יגיע חלוץ נוסף או אפילו שתיים לרוטציה. מה לעשות שהיום המצב הוא שברדה הוא החלוץ הכי טוב בסגל שלך, מאמין ומקווה ששנה הבאה זה ישתנה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

blueman כתב: מי אמר לך שהקבוצה שנה הבאה תבנה סביב ברדה? כבר נאמר פה יותר מפעם אחת ככשנה הבאה זה יהיה בסדר שברדה יעלה גם מהספסל כאשר יגיע חלוץ נוסף או אפילו שתיים לרוטציה. מה לעשות שהיום המצב הוא שברדה הוא החלוץ הכי טוב בסגל שלך, מאמין ומקווה ששנה הבאה זה ישתנה
אז אנחנו מסכימים בנושא.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

העולם נגד הדוקטור, כולם טועים והוא צודק.
דייי!!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

זה שהשחקנים זרקו לא נותן את הלגיטמציה להוריד מערכם המקצועי.
מה לעשות שאין לנו את המקצוענות של מכבי, אנחנו פשוט לא באותה רמה. ברדה ועוד כמה שחקנים קונים אצל עומי כל שני וחמישי, אוגו ואג'ידה אוכלים כמעט כל יום בBBB לפעמים גם פעמיים ביום ( ממקור ראשון שמשרת אותם). כולם פה זורקים ז** כי ככה זה שיש מטומטמים בצוות המקצועי.
אני מקווה ששנה הבאה תגמר הקייטנה, ויעשו מהפכה רצינית. אין יותר בית זונות, אין דבר כזה 4-5 אימונים בשבוע, ואין דבר כזה ששחקן לא לוחץ על המגרש. בשביל כל האלמנטים האלה צריכים אנשי מקצוע בעלי ידע, כי מבחינת סגל יש לנו סגל מצויין שעם השחקנים הנוספים לפי הערכות הוא אמור להיות יותר טוב.
אי אפשר להתחרות במכונה של מכבי ומשנה הבאה כנראה גם מכבי חיפה ( קריית שמונה ואולי הפועל תל אביב), עם מה שיש לנו כרגע ביד.
ד"א, מבחינת משכורות לשחקנים אנחנו בכלל לא רחוקים ממכבי, הם לא משתגעים ( חוץ מזהבי), הם פשוט משקיעים במקומות הנכונים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

zivmay כתב:זה שהשחקנים זרקו לא נותן את הלגיטמציה להוריד מערכם המקצועי.
מה לעשות שאין לנו את המקצוענות של מכבי, אנחנו פשוט לא באותה רמה. ברדה ועוד כמה שחקנים קונים אצל עומי כל שני וחמישי, אוגו ואג'ידה אוכלים כמעט כל יום בBBB לפעמים גם פעמיים ביום ( ממקור ראשון שמשרת אותם). כולם פה זורקים ז** כי ככה זה שיש מטומטמים בצוות המקצועי.
אני מקווה ששנה הבאה תגמר הקייטנה, ויעשו מהפכה רצינית. אין יותר בית זונות, אין דבר כזה 4-5 אימונים בשבוע, ואין דבר כזה ששחקן לא לוחץ על המגרש. בשביל כל האלמנטים האלה צריכים אנשי מקצוע בעלי ידע, כי מבחינת סגל יש לנו סגל מצויין שעם השחקנים הנוספים לפי הערכות הוא אמור להיות יותר טוב.
אי אפשר להתחרות במכונה של מכבי ומשנה הבאה כנראה גם מכבי חיפה ( קריית שמונה ואולי הפועל תל אביב), עם מה שיש לנו כרגע ביד.
ד"א, מבחינת משכורות לשחקנים אנחנו בכלל לא רחוקים ממכבי, הם לא משתגעים ( חוץ מזהבי), הם פשוט משקיעים במקומות הנכונים.
השורה האחרונה - פשוט שקר גס.
רייכרט מקבל 250 אלף דולר, לא רחוק מברדה.

הם בהחלט משתגעים. וכל עוד יש להם כסף זה לגיטימי מבחינתם כי רק ככה מושכים את השחקנים.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

יש ראיון עם ג'רדי קרויף ביוטיוב לפני שנה או שנתיים, אתה מוזמן לראות אותו..

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב: ד"א, מבחינת משכורות לשחקנים אנחנו בכלל לא רחוקים ממכבי, הם לא משתגעים ( חוץ מזהבי), הם פשוט משקיעים במקומות הנכונים.
תגיד לי על מה אתה מדבר?
תקציב השחקנים של מכבי גבוה ב-ה-ר-ב-ה מזה של הפועל באר שבע.
אני מבין שהתרבות ה"אירופאית" של גורדי גורמת לך להאמין לכל פנינה שיוצאת לו מהפה, אבל יש גבול לתמימות.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

zivmay כתב:יש ראיון עם ג'רדי קרויף ביוטיוב לפני שנה או שנתיים, אתה מוזמן לראות אותו..
אין לי מה לראות אותו.
יש הבדלים של כמעט 20 מיליון בתקציב שחקנים אם אני זוכר נכון (אפילו יותר).

לא חושב שיש אצלם מישהו שהוא לא גאל מרגוליס/שחקן נוער שמקבל פחות מ-200 אלף. אם כן, תוכיח לי שטעיתי.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ג׳ורדי דוגל בשיוויון בסגל מבחינת השכר.
לכן, להוציא את זהבי, ואולי יצחקי שנחתם חוזה שלא בתקופתו לרוב שם יש חוזה שווה. לייני יש גבוה יותר כי הוא קפטן והוא מקבל בהתאם.
יוצא ששחקני פוסטר יושבים על חוזה של 200 אלף דולר ומעלה.

פריצה בחוץ הרבה זמן, שפונגין בחוץ עונה שלמה ושניהם דופקים הצגה.
בפן הפיזי הם שנות אור מכל השאר.

פורסם לא מזמן ראיון של אוסקר בספרד בו סיפר על השחקן הישראלי שלא אוהב להתאמן. סיפר שהשחקן הכי טוב בקבוצה (הכוונה כנראה לעטר או יצחקי) מתאמן פעמיים בשבוע.
אני יהיה סופר מופתע אם המצב אצלנו לא זהה תקופה ההיא אצלם. לפחות אצל חלק מהשחקנים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

בסדר גמור. השיווניות שמדובר עליה היא בין שחקנים כמו אייבינדר, בדש, רייכרט, זיו, או בקיצור שחקני הספסל. והסכומים המדוברים הם 200-250 אלף דולר.
אתה לא מוכן להשאיר את אחד הכובשים הכי יעילים שלך כי הוא רוצה 150 אלף דולר. להגיד שאין הבדלים בינו ובין מכבי במשכורות זה פשוט לא נכון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:בסדר גמור. השיווניות שמדובר עליה היא בין שחקנים כמו אייבינדר, בדש, רייכרט, זיו, או בקיצור שחקני הספסל. והסכומים המדוברים הם 200-250 אלף דולר.
אתה לא מוכן להשאיר את אחד הכובשים הכי יעילים שלך כי הוא רוצה 150 אלף דולר. להגיד שאין הבדלים בינו ובין מכבי במשכורות זה פשוט לא נכון.
פה קבור הכלב. זה בושה שאחד הכובשים הכי יעילים שלך סוגר 10 שערי ליגה בעונה טובה ועוד אנחנו הנאיביים והמסנוורים מדברים על אליפות

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

"let's talk "dugri:
אני יפנה את רוב הדברים אלייך דוקטור:
בעניין השמות שהעלת. השאלה שלי ככה, אם היינו לוקחים את הגביע איך היית מגיב? לפני המשחק מה הייתה דעתך על שאר הקבוצה?
בוא אני יסביר לך משהו, לא מכיר את הרקע המקצועי שלך, אבל כדורגל לא נמדד רק במספרים. לכל קבוצה יש את הברומטר שלה במגרש ואצלנו חד משמעית זה ברדה, לראיה ברגע שהוא יוצא מהמגרש או לא נמצא זה מרגיש כמו ויתור מראש.
לגבי אופיר, אין ספק שזאת עונה חלשה שלו, כמו מאור הוא היה פצוע בפתיחת העונה, נפגע לו הביטחון והכושר, לדעתי צריך לחזק את העמדה של המגן אבל לא לסגור את הגולל לגבי אופיר.
לגבי המספרים שנתת בהשוואה:
אז ככה, אני מכיר בן אדם אחד או שתיים אולי במחזותינו הצרים שבאמת לפני שנתיים שלוש ועוד השנה אמר שראדה פריצה זה מטובי הזרים שהגיעו אי פעם למדינת ישראל.
כל השאר נטו לזלזל בו, גם פה בפורום!!
בוא אני יתן לך רקע כללי:
הליגה הדנית הנורווגית והשוודית הם רק ההכנה לקראת הליגה הבלגית שאתה נוטה לזלזל בה.
אין ספק פריצה חלוץ ענק, ברדה בכלל לא דומה לו בסגנון משחק שלו, בהרכב מקביל שניהם היו משחקים ביחד בהרכב כשפריצה חלוץ חוד וברדה טיפה מאחוריו... ככה ברדה עשה בגנק עם ווסן, בנטקה, פלט, אוג'נגימי ועוד הרבה וטובים... תראה איזה שמות התחלפו ואתה מוזמן לבדוק את השמות זה שחקנים שכל אחד מהם נתן את עונות השיא שלו, ליד מי? ליד ברדה!!!
עוד משהו שאני חייב להגיד לגבי ההשוואה- שלא פייר להשוות בין השחקן הישראלי לשחקן האירופאי שכן בגיל 23 בארץ אתה עדיין נחשב "ילד" והתזה של המאמנים פה שאם אתה לא מינימום בניון לא תקבל דקות, ושם להבדיל בגיל 18 אם אתה כוכב אתה עובר לבלגיה/ הולנד ושם אם תוכיח את עצמך תעבור לגרמניה, אנגליה וספרד.

אני חושב שברדה הכרחי לקבוצה שלנו בכל מצב, אין אף מנהיג בקבוצה מלבדו, ולמרבה הצער הקבוצה לא מספיק טובה בלעדיו מקצועית.
ובבקשה תנו כבוד עד היום האחרון גם אם היא יהפוך לקשיש אצלנו לא מגיע לו להיקרא "סוס מת" בטח לא על ידי אוהדים של הקבוצה שלו שיודעים מיהו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

zivmay כתב: ד"א, מבחינת משכורות לשחקנים אנחנו בכלל לא רחוקים ממכבי, הם לא משתגעים ( חוץ מזהבי), הם פשוט משקיעים במקומות הנכונים.
אפילו סבתא שלי צוחקת עכשיו...

שלח תגובה