עימות מצולם בין אוגו לאוהד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: עימות מצולם בין אוגו לאוהד

שליחה על ידי The red one »

הראל כתב:האשמה חמורה וכולם חושבים כמוהו (או לפחות 70 אחוז מהקהל שלנו) .

מה לו ולשם ? הוא אוהד את הקבוצה כמוני כמוך הפועל ב"ש תשאר בשבילנו לנצח , בשביל השחקנים האלה שמקבלים כסף וערימות של כסף ומבזים אותנו ומשפילים אותנו ומוכרים אותנו לכאורה זה לא לנצח הם לא ישארו פה ולא יהיה אכפת לה מהפועל ב"ש.
לי לך ולעוד אלפי בארשבעים כן אכפת תמיד , בגלל זה כואב לנו . אנשים לא התאוששו עדיין מההשפלה הזו , לא יצאו מהבית .
הא יופי אז הפעם הראושנה שהוא יוצא מהבית זה כדי להתעמת עם השחקנים?

דיי הראל נו מה אתה מגן. בגלל שאכפת לו מהקבוצה הוא בא ומעכיר עוד יותר את האווירה? כי זה מה שאג'ידה צריך עכשיו לפני משחק, שאוהדים מחכים לו בפינה ומפילים עליו האשמות שווא.

אם היה "אכפת" לו מהקבוצה הוא היה מביע את מחאתו בצורה לגיטימית מהיציע או הולך למשטרה. לבוא ולהתעמת אחד על אחד עם השחקנים זה ממש מראה על אכפתיות ואהבה לקבוצה. המקרה הזה תרם? לא, רק הרס! בכל כך הרבה תחומים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אפשר להבין שהבבון הזה לא בדיוק יודע להבדיל בין טוב לרע, ושמבחינתו הוא עכשיו עשה מעשה מדהים לטובת הקבוצה.

אבל כמו שאמרתי, יש כאלו בכל קבוצה, גם בקבוצות הכי גדולות בעולם. לא צריך להתרגש כי ברמן יצא בכותרת מפוצצת. עוד מחר זה ירד לסוף העמוד באתרי החדשות

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

איזה שטוויות אתם מדברים , כדי ללכת למשטרה צריך הוכחות או ראיות , מה הוא ילך למשטרה יגיד השוער מכר אותנו יצחקו לו בפנים .

איזו דרך לגיטימית יש להביע את המחאה הזו ? לעשות שלט בקהל "אוסטין מכרת אותנו" ?

ומעניין שמדקה 60 שכל נגיעה של אג'ידה בכדור לוותה בשריקות בוז אף אחד לא ראיתי שהעיר על זה או רשם שהאוהדים שלנו חרא.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

הראל כתב:איזה שטוויות אתם מדברים , כדי ללכת למשטרה צריך הוכחות או ראיות , מה הוא ילך למשטרה יגיד השוער מכר אותנו יצחקו לו בפנים .

איזו דרך לגיטימית יש להביע את המחאה הזו ? לעשות שלט בקהל "אוסטין מכרת אותנו" ?

ומעניין שמדקה 60 שכל נגיעה של אג'ידה בכדור לוותה בשריקות בוז אף אחד לא ראיתי שהעיר על זה או רשם שהאוהדים שלנו חרא.
פה הפלת את עצמך הראל.

גם כדי לבוא לאג'ידה ולהגיד לו את זה בפנים צריך הוכחות או ראיות!! איפה שמעת על דבר כזה שבאים לאנשים ברחוב ומטיחים בהם האשמות ללא הוכחות או ראיות? הא???

וכן דרף לגיטמית זה שריקות בוז, זה שלט בקהל, זו דרך לגיטימית! עזוב אם אני אישית מסכים איתה או לא, אבל זו דרך לגיטימית!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דיי לבלבל את המוח, כל מי שמספיק שנים באצטדיון מכיר את רונן.
הבנאדם אוהב את הקבוצה בכל רמ"ח אביריו ושס"ה גידיו, דווקא הוא מהאנשים שבדרך כלל בגרעין הקשה של שער 2 תמיד מנסה להרגיע רוחות.
נכון לא היה צריך ללכת לשם אבלאנשים מרגישים מושפלים, אנשים מרגישים שחירבנו עליהם ודחפו להם את הנייר טוואלט שניגבו איתו את התחת לפה.

אני לא חושב שאג'ידה מכר, אנימגם כמו שטענתי עוד בינואר לא חושב שאבדה של אוסטין תיהיה כזו נוראית כי הוא נוטה לטעויות כאלה המון, הוא נוטה לקבל גולים שטותיים מקילומטרים ובקיצור לא כזה יציב.

התקשורת עכשיו מחפשת אש, אל תתנו לה אותה, אל תתנו להם לפרק אותנו.

תרימו את הראש חברים.

הפועל עוד יגיעו ימים טובים!

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

מעניין אם מישהו במועדון חשב להביא מאבטחים לאימון רק כגיבוי לאור האוירה הכללית כנגד השחקנים.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

אדום בלב בנשמהההה כתב: פה הפלת את עצמך הראל.

גם כדי לבוא לאג'ידה ולהגיד לו את זה בפנים צריך הוכחות או ראיות!! איפה שמעת על דבר כזה שבאים לאנשים ברחוב ומטיחים בהם האשמות ללא הוכחות או ראיות? הא???

וכן דרף לגיטמית זה שריקות בוז, זה שלט בקהל, זו דרך לגיטימית! עזוב אם אני אישית מסכים איתה או לא, אבל זו דרך לגיטימית!

אני לא הפלתי את עצמי כי אני לא אמרתי ללכת למשטרה , וכדי להביא הוכחות קלטות של משחק לא מספיק , צריך איזו שיחת טלפון מוזרה של אג'ידה , SMS משהו ולזה אין דרך להגיע לזה.

לך תראה את כל המשחקים שלנו בשלוש שנים עם אג'ידה ותשים לב שאף פעם לא היו לו יציאות מוזרות כמו מול מכבי וכמו מול חיפה ארבעה ימים קודם לכן , אז לכאן באות הטענות שמשהו פה נראה מוזר מאוד ובגלל זה באות הטענות של מכירה וכו' , אם אתה לא רוצה לקרוא לזה מכירה אז הוא נקם באלונה על מה שהיה בינואר אם אתה רוצה לקרוא לזה ככה , אבל זה פגע בנו יותר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

הראל כתב:

אני לא הפלתי את עצמי כי אני לא אמרתי ללכת למשטרה , וכדי להביא הוכחות קלטות של משחק לא מספיק , צריך איזו שיחת טלפון מוזרה של אג'ידה , SMS משהו ולזה אין דרך להגיע לזה.

לך תראה את כל המשחקים שלנו בשלוש שנים עם אג'ידה ותשים לב שאף פעם לא היו לו יציאות מוזרות כמו מול מכבי וכמו מול חיפה ארבעה ימים קודם לכן , אז לכאן באות הטענות שמשהו פה נראה מוזר מאוד ובגלל זה באות הטענות של מכירה וכו' , אם אתה לא רוצה לקרוא לזה מכירה אז הוא נקם באלונה על מה שהיה בינואר אם אתה רוצה לקרוא לזה ככה , אבל זה פגע בנו יותר.
כל מה שאתה אומר לי לא רלוונטי.

אתה בעצמך אומר שצריך הוכחות כדי להאשים מישהו בדבר כזה. אז מי נותן לאותו אוהד ולאחרים את הזכות לבוא ולהגיד את זה לאג'ידה בפנים? על סמך מה?

וואלה יופי, אני חושב שהשכנה שלי גונבת לי את העיתון בבוקר אבל אין לי שום הוכחה, אז בוא אני אכנס לה לבית, אאשים אותה בזה ואקלל אותה ואדבר איתה בתנועות ידיים מתלהמות. זו דרך ארץ, הראל? ככה מתנהגים? זה שווה הכתמה של שמם של כל אוהדי הקבוצה? זה דבר שיעזור למישהו במשהו?

אין מה להגן עלייהם. לא שזה ישנה במשהו, כן? הםם ימשיכו להתנהג ככה, ולהערכתי זו לא הפעם האחרונה שנשמע כל התנכלות של אוהדים לאג'ידה מחוץ למגרש..

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

כל הכבודה לאוגו שמר על קור רוח והגן על חבר לקבוצה...
ושוב אני לא רואה פה שום דבר לא לגיטימי מצד האוהד. מותר להגיד מה אתה חושב.
חזרנו 10 שנים אחורה? מצטער אבל אני לא רואה פה שום דבר שהוא לא לגיטימי וקורה בכל מועדון...

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

אל תשווה לעניין השכנה שאתה יכול לעקוב אחריה יום יום ולצלם אותה יום יום כדי להוכיח את זה.

פה לא תוכל להוכיח הרבה , אז בן אדם כואב ומושפל בא בססהכ להגיד לו שאם מכרת אותנו אז תלך הביתה , אם אתה רוצה מכבי לך למכבי .

לא היתה לא תקיפה מילולית ולא פיזית , אפילו קללה אחת לא הייתה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

למה לעשות מכל זבוב פיל ? מבין ללב האוהד, חושב שלא היה לו מה לחפש שם. וכמובן גם לאוגו שכנראה יש לו בעיה מסוימת בהבנת הסיטואציה. (למה שמעון ביטון לא מעיף אותו משם ?). דרך אגב ממליץ לאותו רונן לתבוע את ברמן. מפה ועד לתקוף יש מרחק רב מאד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

סתם מנפחים יתר על המידה כל מה שקשור לבאר שבע.
ראיתי את הסרטון, והאנשים שהיו שם מגיבים בפייסבוק. לא היו שום דחיפות, שום מכות ואפילו לא קללות.
רק אמרו לו שהוא צריך לעזוב את הקבוצה אחרי משחק כזה ולא לבקש העלאת שכר- מה שרובנו מסכימים עליו. ד"א- אוגו ושמעון ביטון רק ניסו להרגיע את העניינים.
יגאל ברמן ורועי זריהן, שניהם סוסים טוריאנים בקהל שלנו, מרחרחים בכל מקום על מנת לקבל כמה שיותר מהר סקופים כאלה ואחרים, ואז עוד עושים חטא על פשע, ומקצינים את כל העניין.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מסתבר ששמעון ביטון נוקט בעמדת האי התערבות לא רק מבחינה מקצועית אלא גם במצבים כאלה.
האיש הכי מיותר במועדון.

ולנושא,
אנחנו מטומטמים. מטומטמים כי אנחנו נותנים לתקשורת חומר לחגוג עלינו בלי סוף. במקום להתלכד ובמקום להרגיע את הרוחות, חלק מהקהל מחמם ברשתות החברתיות ואז איזה דביל מגיע לאימון להתעמת עם שחקנים.
אז הפעם זה נגמר בכמה מילים אחד לשני. בפעם הבאה זה יגיע לאלימות פיזית.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום בלב בנשמהההה כתב:זה ראוי לטופיק חדש.

https://www.facebook.com/groups/hbs.fan ... 040225529/" onclick="window.open(this.href);return false;

התמונות מדברות בעד עצמן. אחר כך לכו תגידו שהתקשורת מחפשת אותנו, ושחושבים שבאר שבעיים הם אלימים, ושמשהו השתנה בקהל שלנו. איכס, הגרעין המגעיל הזה (האוהד מוכר לרובנו אני מניח).

מה שקרה זה שאותם אוהדים האשימו את אג'ידה במכירה ואוגו יצא להגנתו.

חזרנו 10 שנים אחורה. ככה לעולם לא נהיה מועדון גדול.

עריכה: טוב בנתיים הווידאו נמחק, אבל כמובן שהווידאו נמצא כבר בכל אתרי התקשורת, ככה שלא יהיה לכם בעיה לצפות בו.
תכלס אתה מתייפיף וזה מעצבן אותי.
אני לא נכנס פה לאם הבחור הזה היה צריך למחות אחרת או לא, כי בתכלס אחרי שראיתי את הסרטון, וואלה לא הייתה שם לא אלימות פיזית ולא אלימות מילולית, לא רואה הבדל בין לצעוק עליו תעזוב את הקבוצה כי מכרת אותנו בכניסה לאימון או לעשות את זה מהיציע. אבל זה לא העיניין, העיניין הוא שאתה חושב שחזרנו 10 שנים אחורה, ושבגלל אוהד כזה או אחר אז התקשורת מנפחת דברים וחושבים שבאר שבעיים אלימים, זה לא קורה בגלל שבאר שבעיים חיות, דברים כאלו לצערי קורים בכל הארץ, אוהדי חיפה רדפו אחרי טוואטחה עם מקלות, אוהדי מגבי מקללים את ראדי ונוהמים לאיגבור, על אוהדי בייתר ממש אין צורך להרחיב ואוהדי הפועל נכנסו למגרש והרביצו לזהבי. לא זכור לי שבגלל התנהגות אחת כזאת של אוהד טיפש הכלילו את כל החיפאים, או את כל הירושלמים או את כל התל אביבניקים. ההתלהמות הזאת זה משהו שטבוע בחלק מהחברה הישראלית ולא בבאר שבעיים בפרט, עיין ערך אירועי השוקולד במטוס ושאר הסרטונים על הישראלי המכוער. לא צריך להכליל את כל הקהל המדהים שלנו בגלל שי לנו כמה אוהדים דבילים.
וזה שברגמן, זריהן וחבריהם עושים את זה, ובמיוחד אחרי שהם הלהיטו את כל הסביבה בשבוע האחרון הייתי ממשיך ומצפה מהמועדון פשוט לנתק איתם את הקשר, לא לתת להם להיכנס לאימונים, הפסיק להתראיין אליהם, ופשוט להפסיק לשתף איתם פעולה עד שיבינו שהם לא יכולים לירוק לבאר שהם שותים ממנה כל רגע שהם יכולים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: כל מה שאתה אומר לי לא רלוונטי.

אתה בעצמך אומר שצריך הוכחות כדי להאשים מישהו בדבר כזה. אז מי נותן לאותו אוהד ולאחרים את הזכות לבוא ולהגיד את זה לאג'ידה בפנים? על סמך מה?

וואלה יופי, אני חושב שהשכנה שלי גונבת לי את העיתון בבוקר אבל אין לי שום הוכחה, אז בוא אני אכנס לה לבית, אאשים אותה בזה ואקלל אותה ואדבר איתה בתנועות ידיים מתלהמות. זו דרך ארץ, הראל? ככה מתנהגים? זה שווה הכתמה של שמם של כל אוהדי הקבוצה? זה דבר שיעזור למישהו במשהו?

אין מה להגן עלייהם. לא שזה ישנה במשהו, כן? הםם ימשיכו להתנהג ככה, ולהערכתי זו לא הפעם האחרונה שנשמע כל התנכלות של אוהדים לאג'ידה מחוץ למגרש..
תגיד מה נסגר איתך?
למה אתה מתנהג בהתייפיפות חסרת טעם כזאת.
בוא אני אחדש לך,יש אנשים שהפועל ב"ש בשבילם זה הכל הכלללל,תפנים ותבין את זה.
אנשים כל כך פגועים ומצולקים מיום רביעי שהאמת,אני ממש מקווה שפה יצא הקיטור וזהו.
הבחור הזה ספציפית אני מכיר אותו עוד שהיה בגיל 10 בשער 2,אז על מה אתה מדבר ומטיף?
משחקים,אימונים כל החיים שלו זה ב"ש,אז מה אתה שופט אותו?
מה אמר לו? " מכרת את המשחק" אז אמר.
אבל אוגו הטמבל הזה הרי אוהב להתערב,אם הוא לא היה מתערב בזה זה היה נגמר.
בקבוצות אחרות קורים דברים פי 10 גרועים יותר,אז מספיק כבר עם הרגשי הבאר שבעי הזה.
"מה יגידו" ומה לא יגידו,מעניין לי תתחת.
אתה אולי קצת צריך להכיר יותר אוהדים ובעיקר המבוגרים בשביל להבין מה עובר עליהם עכשיו.
כן,שמכרו אותם,חופשי מכרו אותם.

שלח תגובה