נפרדים מוסרמיל!!
נפרדים מוסרמיל!!
נפרדים מהבית שלנו ומהמקום שגדלנו בו..
לפני כל הנאומים שזמנם עוד לא הגיע הנושא הזה נפתח עכשיו בגלל השעה השערורייתית (17:15) שנקבעה למשחק הפרידה שגורמת ששומרי השבת לא יזכו להיפרד מהמגרש שהם גדלו בו.
לדחות את המשחק!!!
לפני כל הנאומים שזמנם עוד לא הגיע הנושא הזה נפתח עכשיו בגלל השעה השערורייתית (17:15) שנקבעה למשחק הפרידה שגורמת ששומרי השבת לא יזכו להיפרד מהמגרש שהם גדלו בו.
לדחות את המשחק!!!
- The red one
Re: נפרדים מוסרמיל!!
דור מה אתה רץ. צריך לחכות לראות אם זה בכלל לא יהיה דריוס...אחרי זה תתלוננו על השעה.
אני מאמין שהקבוצה תבקש להיפרד מהאיצטדיון כראוי וייעתרו לבקשתהאדום בלב בנשמהההה כתב:דור מה אתה רץ. צריך לחכות לראות אם זה בכלל לא יהיה דריוס...אחרי זה תתלוננו על השעה.
רואה כבר מעכשיו איך תהיה כמות מבישה.
אין מצב שכרטיס יהיה במחיר אחיד של 20 ש"ח או משהו?
אין מצב שכרטיס יהיה במחיר אחיד של 20 ש"ח או משהו?
20 שקל?!הפועלעולה כתב:רואה כבר מעכשיו איך תהיה כמות מבישה.
אין מצב שהכניסה תהיה 20 ש"ח או משהו?
תכניס נשים וילדים באדום בחינם!
בינתיים זה נראה שאפילו חצי מהמנויים לא יגיעו
זה נרשם בכלל בדו"ח של השופט? כי לא ראיתי כתבות על זה.
ואם כן, מתי דיון?
ואם כן, מתי דיון?
- The red one
גם על האבוקות של מכבי ת"א לא ראיתי דיווח ובסוף תוך יום עלה דיווח יום אחרי זה הם הועמדו לדין.הפועלעולה כתב:זה נרשם בכלל בדו"ח של השופט? כי לא ראיתי כתבות על זה.
ואם כן, מתי דיון?
אין מצב שזה לא נרשם. למרות שבאמת לא הוזכר בתקשורת. בדר"כ יום דיונים בבית הדין הוא רביעי, נחכה ונראה מה יגידו.
אם באמת נועמד לדין 3 ימים לפני המשחק המועדון יכול לטעון שהוא כבר מכר כרטיסים למשחק הפרידה מוסרמיל ולדחות את העונש. לחיפה השנה זה עבדאדום בלב בנשמהההה כתב: גם על האבוקות של מכבי ת"א לא ראיתי דיווח ובסוף תוך יום עלה דיווח יום אחרי זה הם הועמדו לדין.
אין מצב שזה לא נרשם. למרות שבאמת לא הוזכר בתקשורת. בדר"כ יום דיונים בבית הדין הוא רביעי, נחכה ונראה מה יגידו.
- dardasmiley
באמת אתם חושבים שעדיף לאבד משחק בטרנר מאשר בוסרמיל?dor69 כתב: אם באמת נועמד לדין 3 ימים לפני המשחק המועדון יכול לטעון שהוא כבר מכר כרטיסים למשחק הפרידה מוסרמיל ולדחות את העונש. לחיפה השנה זה עבד
- The red one
אתה צודק. בכל מקרה כנראה שאם יעמידו אתנו לדין ברביעי והמשחק בשבת העונש יידחה למשחק הבית הבא, השאלה אם העונש יחול על גביע הטוטו או ליגה ..dor69 כתב: אם באמת נועמד לדין 3 ימים לפני המשחק המועדון יכול לטעון שהוא כבר מכר כרטיסים למשחק הפרידה מוסרמיל ולדחות את העונש. לחיפה השנה זה עבד
דרדס - אם העונש יחול גביע הטוטו, אז כן ..
זה משחק אחרון בבית!!! עם כמה שזה מסריח זה נוף הילדות שלנו. אני בחיים לא אשכח שום דבר מהאיצטדיון הזה ואני רוצה להיפרד ממנו כראויdardasmiley כתב:
באמת אתם חושבים שעדיף לאבד משחק בטרנר מאשר בוסרמיל?
זה בכלל לא בטוח. יש משחקי בית של גביע הטוטוdor69 כתב: זה משחק אחרון בבית!!! עם כמה שזה מסריח זה נוף הילדות שלנו. אני בחיים לא אשכח שום דבר מהאיצטדיון הזה ואני רוצה להיפרד ממנו כראוי
כבר אמרו שאחרי העונה המסך יירד על וסרמיל גם אם זה אומר שבטוטו נארח במושבהyedidel כתב: זה בכלל לא בטוח. יש משחקי בית של גביע הטוטו