אין חכם כבעל ניסיון.אדום בלב בנשמהההה כתב: שי אחד לאחד מה שקרה עם חבר אוהד חיפה בזמן שאלישע מונה.
"אתם תסבו ממנו"
- "יאללה, אתם גם כן, הביא לכם 3 אליפויות וזורקים עליו מוטות. אוהדים חארות"
"חכה, חכה, תדבר אחרת אחרי כמה עונות"
- "אין מצב אחי .."
והוא צדק.
הפינה האופטימית מחזור אחד לסיום העונה הארורה הזאת
Re: הפינה האופטימית מחזור אחד לסיום העונה הארורה הזאת
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
הגעתי למצב שדיברתי עם חבר אוהד חיפה אחרי עוד משחק אופייני ומתסכול יצא לי המשפט הבא: ״אני כבר לא יודע מה אני רוצה, תואר ועוד אלישע או שהוא יילך עכשיו בלי״זה שי ! כתב:גונב דעת ,פעם ישבתי עם אוהד חיפה שאמר לי חכה חכה אתה לא תסבול את אלישע הוא שקרן ,אמרתי לו הביא לכם 3 אליפויות ,אומר לי אתה תראה שהוא מחרטט וזה ידליק אותכם ,אמת צודק ,זה שי !
התשובה הייתה כמובן: ״אוהווו כמה שאני מכיר את הדילמה הזאת״
תראה שמעון,שמעון א כתב: חשבתי עליך אתמול. לא מגיע לשחקנים האלה אוהדים אוהבים ותומכים כמוך.
אני לא רואה את זה ככה. הרבה רגעי אושר קיבלנו בשנתיים האחרונות. יש תחושה שהפעם להבדיל מתקופת להב ,שהייתה אז הבלחה, נראה גם המשכיות.
ברור שיש רגעי אכזבה קשים ומרים כמו השבוע אבל יש תמונה רחבה.
רוב רובם של השחקנים נתנו את כל מה שיש להם כך אני משוכנע. פעם נוספת מסתבר שאין דלק ומתפרקים.
שומר על אופטימיות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לפני חודשיים-שלושה אחרי ה 1-1 מול הפועל חיפה בסמי עופר, אמרתי לך בדרך חזרה שיש לי הרגשה טובה לקראת העונה הזאת. ממש טובה. ובאמת האמנתי בזה. התבוסה למכבי חיפה לפני שבועיים ניפצה לי את האשליה.גדי כתב:
תראה שמעון,
אני לא רואה את זה ככה. הרבה רגעי אושר קיבלנו בשנתיים האחרונות. יש תחושה שהפעם להבדיל מתקופת להב ,שהייתה אז הבלחה, נראה גם המשכיות.
ברור שיש רגעי אכזבה קשים ומרים כמו השבוע אבל יש תמונה רחבה.
רוב רובם של השחקנים נתנו את כל מה שיש להם כך אני משוכנע. פעם נוספת מסתבר שאין דלק ומתפרקים.
שומר על אופטימיות.