זה תלוי לאן אתה שואף. לגבי ברדה- לא היה ברמות הגבוהות, לא יודע עד כמה יש לו קשרים מעבר לבלגיה ולגבי יכולת ניהול ארגונית אני לא דואג לוTal_Hbs כתב:
נראה לי שזה מתאר את ברדה
מיכל יערון סיימה את תפקידה במועדון
Re: מיכל יערון סיימה את תפקידה במועדון
מתחיל להיות מביך פה העבודת אלילים הזאת לברדה.Tal_Hbs כתב:
נראה לי שזה מתאר את ברדה
לא מאמין שמישהו פה משווה לאן ג'ורדי הגיע בכדורגל ולאן ברדה הגיע.
כמעט מביך כמו ההשוואות של התקשורת שלנו של המספרים של זהבי מול מסי ורונאלדו.
צאו מסרט, לברדה יש מקסימום קשרים עם שחקנים דרג 3 באירופה ומחממי ספסלים בגנק.
חוצמזה לא נראה לי שאבא שלו, יוהאן ברדה, גם עוזר לו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
פאולו סוזה, עד מכבי, לא היה מאמן מוצלח במיוחד.dor69 כתב: מה הוא הביא? אנשי מקצוע. אם מאמן כמו פאולו סוזה היה בישראל אפשר לזקוף את זה רק לזכותו של ג׳ורדי. אל תשכח שמכבי לא מוכרת בכדורגל האירופי וצריך לבנות איזשהו שם בשביל להביא שחקנים תותחים
גם אוסקר גרסיה שאימן לראשונה קבוצה בוגרת.
הכל טוב ויפה, אבל שמות כאלה מגיעים בגלל הכסף וההזדמנות ולא בגלל קשרים.
גם פרננדז אימן פה. בלי קרויף.
להזכיר לך מה קווין דה בריינה רשם עליו בפוסט במיוחד לברדה ?doctorslayer כתב:
מתחיל להיות מביך פה העבודת אלילים הזאת לברדה.
לא מאמין שמישהו פה משווה לאן ג'ורדי הגיע בכדורגל ולאן ברדה הגיע.
כמעט מביך כמו ההשוואות של התקשורת שלנו של המספרים של זהבי מול מסי ורונאלדו.
צאו מסרט, לברדה יש מקסימום קשרים עם שחקנים דרג 3 באירופה ומחממי ספסלים בגנק.
חוצמזה לא נראה לי שאבא שלו, יוהאן ברדה, גם עוזר לו.
ובראיון איתו בוואן הוא מזכיר על קצה הלשון שחקנים שהוא מכיר שמשחקים בליגות בכירות.
זה נקרא קשרים.
ואיפה ראית שרשמתי שאני משווה בין ברדה לקרויף ?
קווין דה בריינה במקרה היה בנוער כשברדה שיחק, אתה חושב שברדה יביא אותו לפה?Tal_Hbs כתב:
להזכיר לך מה קווין דה בריינה רשם עליו בפוסט במיוחד לברדה ?
ובראיון איתו בוואן הוא מזכיר על קצה הלשון שחקנים שהוא מכיר שמשחקים בליגות בכירות.
זה נקרא קשרים.
תפסיק נו, זה לא קשרים זה מקריות.
אבל העובדות הן שהוא מצליח בבחירות שלו, פעם שלישית ברצף. לא חושב שזה מקריCrazyRed7 כתב: פאולו סוזה, עד מכבי, לא היה מאמן מוצלח במיוחד.
גם אוסקר גרסיה שאימן לראשונה קבוצה בוגרת.
הכל טוב ויפה, אבל שמות כאלה מגיעים בגלל הכסף וההזדמנות ולא בגלל קשרים.
גם פרננדז אימן פה. בלי קרויף.
לא לא, זה לא מקרה כבר. ברדה היה מעין מנטור לשחקן הזה (ללא קשר לכישרון, נטו אופי ומנטליות) והוא דם כתב את זה בפוסט שהוא הקדיש לו. לא סתם רוחשים לקפטן שלך כבודdoctorslayer כתב:
קווין דה בריינה במקרה היה בנוער כשברדה שיחק, אתה חושב שברדה יביא אותו לפה?
חברים, רק מי שגדל כדורגל מקצועי ומבין כדורגל מקצועני יכול לנהל כדורגל מקצועני.
מצטער לבשר לכם, מישראלים לא תבוא הישועה.
מעדיף מנהל מקצועי דרג ז' מגרמניה/ספרד/אנגליה מאשר יוסי בניון (וכן ליוסי יש יותר קשרים עם שחקנים רציניים מלברדה).
מצטער לבשר לכם, מישראלים לא תבוא הישועה.
מעדיף מנהל מקצועי דרג ז' מגרמניה/ספרד/אנגליה מאשר יוסי בניון (וכן ליוסי יש יותר קשרים עם שחקנים רציניים מלברדה).
לא התכוונתי לזה..doctorslayer כתב:
קווין דה בריינה במקרה היה בנוער כשברדה שיחק, אתה חושב שברדה יביא אותו לפה?
אבל אם יהיה שחקן שנהיה מעוניינים בו והוא משחק בליגה אנגלית והוא מתלבט, יש מי שייתן לו עצה שכדאי לו לחבור לברדה.
אז למה לא לחשוב בגדול? למה לא להביא איזה שחקן עבר רציני ברמה של ג'ורדי עם כישורים ורצון להיות מנהל ספורטיבי של המערכת?Tal_Hbs כתב:
לא התכוונתי לזה..
אבל אם יהיה שחקן שנהיה מעוניינים בו והוא משחק בליגה אנגלית והוא מתלבט, יש מי שייתן לו עצה שכדאי לו לחבור לברדה.
אין איזה אדגר דווידס כזה? מיכאל באלאק? לא יודע.. משהו בסגנון (אל תתפסו אותי בשמות של האנשים, סתם זורק דוגמאות)
כי יש לך שחקן ביתdoctorslayer כתב:
אז למה לא לחשוב בגדול? למה לא להביא איזה שחקן עבר רציני ברמה של ג'ורדי עם כישורים ורצון להיות מנהל ספורטיבי של המערכת?
אין איזה אדגר דווידס כזה? מיכאל באלאק? לא יודע.. משהו בסגנון (אל תתפסו אותי בשמות של האנשים, סתם זורק דוגמאות)
שמתאים מבחינת אופי ומבחינת קשרים בשביל רמת השחקנים שצריך להביא לפה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ג'ורדי לא היה שחקן גדול.doctorslayer כתב:
אז למה לא לחשוב בגדול? למה לא להביא איזה שחקן עבר רציני ברמה של ג'ורדי עם כישורים ורצון להיות מנהל ספורטיבי של המערכת?
אנחנו לא צריכים שם גדול אלא מישהו עם יכולת וקשרים ולדעתי ברדה צריך להשתפשף לפניי שהוא מתמנה למנג'ר במשרה מלאה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא יודע, תגידו לי אתם את מי אפשר להביא.galaaa כתב: כמו ?
חבר'ה די עם המנהל המקצועי הזה. משפחת ברקת, בדיוק כמו שחר, שרצקי, כץ או הלוזונים, לא תיתן שינהלו לה את העסק. מקסימום יועצים לא רשמיים. זה מה יש וצריך להשלים עם זה.
כי בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו לא "הפועל בארסה ב"ש", למה ששחקנים בלבל שציינת יסתכלו עלינו בכלל, אני אתפלא אם בכלל הם שמעו משהו על הליגה הישראלית. צאו מהסרט שיבוא לפה איזה שחקן עבר מהלבל האירופאי, וגם אם יבוא כזה(זורם עם החלומות הלא הגיוניים האלו), מה יעזרו הקשרים שלו בליגה האנגלית, הספרדית האיטלקית וכן, את מי הוא יביא? זרים ברמה גבוהה לא רוצים לבוא למכבי עם הכסף הגדול כי הליגה שלנו היא ליגה חלשה שבשבילם עדיף לשחק בליגה אנגלית שניה מאשר לבוא לפה, בתחילת שנה הובאן פחד לבוא אלינו כי הוא חשש שידיחו אותו מהנבחרת , מה שבאמת קרה בסוף, אז לכל המפנטזים למיניהם, ברדה יכול להיות בחירה מעולה בעתיד, אולי עוד שנתיים שלוש, עכשיו אני אסתפק במישהו אירופאי עם ניסיון באיזה ליגת ביניים אירופאית, או במישהו עם ניסיון כזה או אחר עם קשרים אירופאיים כדוגמת ניס, תאמינו לי שזה שדרוג הרבה יותר ריאלי מכל החלומות ההזויים שחלקו נמצאים בהםdoctorslayer כתב: