בוזגלו מנהל מו"מ עם מספר קבוצות מחו"ל
Re: בוזגלו מנהל מו"מ עם מספר קבוצות מחו"ל
אם מאור היה רוצה להרגיע את האוהדים הוא כבר מזמן היה מגיב/מפרסם/מצייץ וכו'...
השתיקה שלו רועמת
השתיקה שלו רועמת
מה30 למאי , שנה שעברהגדי כתב:
ליפקין זה אורים ותומים. ממש לא. הוא העורך הראשי של וואן. אתיקה אפס.
מה זה משא ומתן עם כמה קבוצות ?
קשה להתרגש מוואן. הליגה נגמרה וצריך שני קילו מלפפונים כל יום. צריך לבדוק עם זה לא העתק הדבק משנה שעברה.
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... =2&t=12077" onclick="window.open(this.href);return false;
הפעם יעקב הקדים ב5 ימים , כנראה לחוץ על הכסף ..
בן אדם מבחיל עם קול,שכאילו תקעו לו מסרגה באף.גדי כתב:
ליפקין זה אורים ותומים. ממש לא. הוא העורך הראשי של וואן. אתיקה אפס.
מה זה משא ומתן עם כמה קבוצות ?
קשה להתרגש מוואן. הליגה נגמרה וצריך שני קילו מלפפונים כל יום. צריך לבדוק עם זה לא העתק הדבק משנה שעברה.
ועדיין כל מה שאמר לגבינו צדק,הוא הראשון שדיבר על בכר,הוא הראשון שפירסם את מרציאנו.
אז אפשר להגיד שהוא אדם מעצבן ברמה של דורון בן דור הבלתי נסבל,אבל עדיין עם עובדות אי אפשר להתווכח.
אני חושב שלמרות המספרים האבידה לא תהיה כזו כבדה כמו שחושבים
תלוי מי אתה מביא במקוםdor69 כתב:אני חושב שלמרות המספרים האבידה לא תהיה כזו כבדה כמו שחושבים
העדפה שלי , זר ברמה גבוהה על העמדה שלו
יש טורניר טקסס גדול עוד חודש וחצי בלא וגאס.galaaa כתב: מה30 למאי , שנה שעברה
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... =2&t=12077" onclick="window.open(this.href);return false;
הפעם יעקב הקדים ב5 ימים , כנראה לחוץ על הכסף ..
ואגב לגבי בוזגלו,שום דבר לא יוצא החוצה בלי ידיעתו והסכמתו.
תראה, בכדורגל אין דבר כזה ואקום כל עוד יש לך שחקנים ברמה גבוהה. אז מליקסון הלך וציפו מרביבו, ערן לוי ושות׳ לנהל את העניינים- לא רציני.galaaa כתב: תלוי מי אתה מביא במקום
העדפה שלי , זר ברמה גבוהה על העמדה שלו
היום, בוזגלו יילך? ייכנס לנעליו נוואקמה, מליקסון או כל שחקן אחר. אל תשכח גם שלהבדיל מזהבי למשל בוזגלו לא מגיע למאני טיים אף פעם וכמו שאמרו על מליקסון של הקדנציה הקודמת אפשר להגיד על בוזגלו- הוא מקבל את כל המצבים הנייחים אליו ואחוז ניכר מהשערים והבישולים שלו הם משם (בעיקר עונה שעברה)
לא רואה את נוואקמה נכנס לנעליים שלו , גם לא מליקסון.dor69 כתב: תראה, בכדורגל אין דבר כזה ואקום כל עוד יש לך שחקנים ברמה גבוהה. אז מליקסון הלך וציפו מרביבו, ערן לוי ושות׳ לנהל את העניינים- לא רציני.
היום, בוזגלו יילך? ייכנס לנעליו נוואקמה, מליקסון או כל שחקן אחר. אל תשכח גם שלהבדיל מזהבי למשל בוזגלו לא מגיע למאני טיים אף פעם וכמו שאמרו על מליקסון של הקדנציה הקודמת אפשר להגיד על בוזגלו- הוא מקבל את כל המצבים הנייחים אליו ואחוז ניכר מהשערים והבישולים שלו הם משם (בעיקר עונה שעברה)
המאני טיים שלו נמדד בסוף העונה , כשאתה מסתכל על המספרים שהוא הביא ואומר , בלעדיו היינו נלחמים על הירידה או משתעממים במקום 6 .
תביא חלוץ טוב (ואל תגיד לי ארבייטמן או דודו ביטון) , חלוץ ברמה כמו פלט בשנה שעברה , אחד שיודע לשים תכדור ברשת ותראה איך המספרים של בוז'י יוכפלו , גם של מלי .
שוב אגיד לך, בכדורגל אין דבר כזה ואקום. אני להבדיל מרוב הפורום חושב שלא צריכים לא ארבייטמן ולא דודו ביטון ולא שהר ולא כלום. חלוץ זר, אחד קילר, אחד חמש רמות מעל לליגה, כזה שיביא לך את ה30 בעונה. וכן, זה דורש מחלקת סקאוטינגgalaaa כתב:
לא רואה את נוואקמה נכנס לנעליים שלו , גם לא מליקסון.
המאני טיים שלו נמדד בסוף העונה , כשאתה מסתכל על המספרים שהוא הביא ואומר , בלעדיו היינו נלחמים על הירידה או משתעממים במקום 6 .
תביא חלוץ טוב (ואל תגיד לי ארבייטמן או דודו ביטון) , חלוץ ברמה כמו פלט בשנה שעברה , אחד שיודע לשים תכדור ברשת ותראה איך המספרים של בוז'י יוכפלו , גם של מלי .
למה שירגיע? כל התוכנית שלו פה היא לקבל העלאה משמעותית בשכר.matanred כתב:אם מאור היה רוצה להרגיע את האוהדים הוא כבר מזמן היה מגיב/מפרסם/מצייץ וכו'...
השתיקה שלו רועמת
במידה וישלח הודעה שהכל טוב מי יתן לו העלאה?
לא למדת את אבא יעקב?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אדום זקן כתב: יש טורניר טקסס גדול עוד חודש וחצי בלא וגאס.
ואגב לגבי בוזגלו,שום דבר לא יוצא החוצה בלי ידיעתו והסכמתו.
וואלה פתחתי את הלינק מלפני שנה ועלתה לי שאלה אחת, איפה שלומי12, נעלם.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הוגלהdoctorslayer כתב:
וואלה פתחתי את הלינק מלפני שנה ועלתה לי שאלה אחת, איפה שלומי12, נעלם.

אגב הכותרת היא: "מנהל מו"מ עם מספר קבוצות"...
כאשר היה את הבלאגן בהפועל תל אביב עם ברקוביץ ואסי דומב אז ברקוביץ סיפר שיום לפני שאסי דומב פוטר הוא דיבר עם ליפקין ואמר לו שאסי דומב הולך להיות מפוטר. ליפקין שאל אותו אם אפשר לרשום את זה ככותרת וברקוביץ אמר לו שירשום שמעמדו של דומב מעורער וזה מה שהיה
ככה זה עובד שם. מכתיבים לעורך מה לכתוב. כך היה שנה שעברה וכאשר אני קורא שהוא "מנהל מו"מ עם מספר קבוצות" אני לא יכול שלא לדמיין את שיחת הטלפון של יעקב עם ליפקין.
כאשר היה את הבלאגן בהפועל תל אביב עם ברקוביץ ואסי דומב אז ברקוביץ סיפר שיום לפני שאסי דומב פוטר הוא דיבר עם ליפקין ואמר לו שאסי דומב הולך להיות מפוטר. ליפקין שאל אותו אם אפשר לרשום את זה ככותרת וברקוביץ אמר לו שירשום שמעמדו של דומב מעורער וזה מה שהיה
ככה זה עובד שם. מכתיבים לעורך מה לכתוב. כך היה שנה שעברה וכאשר אני קורא שהוא "מנהל מו"מ עם מספר קבוצות" אני לא יכול שלא לדמיין את שיחת הטלפון של יעקב עם ליפקין.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בחיי שאני לא מבין את בוזגלו וחבר מרעיו.
מה חסר לך פה בן אדם?
משכורת טובה יש,מענקים יש,קהל שחולה עליך יש,אתה נמצא בקבוצת צמרת שמכוונת לכל התארים האפשריים.
אז מה הקטע? בשביל עוד 100 150 אלף דולר לעזוב לאיזה קבוצת אמצע טבלה בליגה הבלגית.
מה אתה לא רוצה איזה תואר לרזומה?(ולא גביע הטוטו לא נחשב).
זה ההבדל בינו לבין זהבי,בזמן שהשני רוצה לנפץ כל תואר אישי וקבוצתי ולמסד את עצמו כאחד הגדולים שהיו כאן,הראשון מעדיף לנסות אופציות בחול אלק.
מי שיחשוב ליברפול וארסנל עומדות בתור.
מה חסר לך פה בן אדם?
משכורת טובה יש,מענקים יש,קהל שחולה עליך יש,אתה נמצא בקבוצת צמרת שמכוונת לכל התארים האפשריים.
אז מה הקטע? בשביל עוד 100 150 אלף דולר לעזוב לאיזה קבוצת אמצע טבלה בליגה הבלגית.
מה אתה לא רוצה איזה תואר לרזומה?(ולא גביע הטוטו לא נחשב).
זה ההבדל בינו לבין זהבי,בזמן שהשני רוצה לנפץ כל תואר אישי וקבוצתי ולמסד את עצמו כאחד הגדולים שהיו כאן,הראשון מעדיף לנסות אופציות בחול אלק.
מי שיחשוב ליברפול וארסנל עומדות בתור.
רועי זריהן אמר שהוא ממשיך בב"ש.
אז כמובן שזה עוד ספין מפי יעקב בוזגלו שרוצה עוד כמה גו'בות לבן שלו.
אז כמובן שזה עוד ספין מפי יעקב בוזגלו שרוצה עוד כמה גו'בות לבן שלו.