הממ..אדומה דרומית יקרה, איני מכיר את ניר קלינגר..אבל מבין שלל המאמנים ה'הגיוניים' שיכולים להגיע הנה, הוא הכי מתאים...הוא מאלה שעושים גליצ'ים על הקו, באיזהשהוא מקום, כדאי לחשוב מה טוב למועדון ולאו דווקא מה אנחנו מעדיפים, בתור שחקן לא אהדתי את צורת משחקו, אני חושב שהוא מאמן טוב, מעיז,ללא מורא ופחד מקהל דבר שמאוד חשוב כאן אצלנו (עבר רבות כשנפנף את נמני מהקבוצה- מהלך מתבקש שלאיש לא היה אומץ לעשותו) לכן אני חושב שיש לשקול בחיוב את האופציה הזו, למרות שהייתי מאוד שמח לראות את קואוץ' לוי ממשיך,אבל בראיה של קבוצה עם מנטליות חלושה, היא צריכה קילר ללא מורא על הקוים, וניר על מגרעותיו (לקוח לא לארג':) יכול ליפול למשבצת היטב, בוודאי עדיף על שירזי,אוחנה,פרדי דויד ועוד כמה שהורידו/נלחמו בתחתית, צריך מישהו שנגע בטופ- לא לשכוח הוא הוביל את מכבי להופעות מכובדות בצ'מפיונס ליג, והביא תואר גביע בכל עונה כמדומני למעט האחרונה שלו במכבי.
לא לפסול בשל דיעות קדומות בכל אופן.
גיא לוי יעזוב בסוף העונה הנוכחית(?)
Re: גיא לוי יעזוב בסוף העונה הנוכחית(?)
אתה צודק בכל מה שאתה אומר סומסום.
העיניין זה שזה יראה בדיוק כמו פתיחת העונה הנוכחית.
שוב פיצוץ עם הקהל - שמצידו יחשוב שהמאמן לא "סופר" אותו, שוב אווירה מחורבנת במשחקי הבית, שוב קללות וחוסר פירגון ושוב "האפקט השלילי" של וסרמיל.
נמאס מזה.
עד שיש סוג של חיבור בין הקהל לגיא לוי - חייבים לעשות הכל כדי להמשיך את הרומן הזה!!!
העיניין זה שזה יראה בדיוק כמו פתיחת העונה הנוכחית.
שוב פיצוץ עם הקהל - שמצידו יחשוב שהמאמן לא "סופר" אותו, שוב אווירה מחורבנת במשחקי הבית, שוב קללות וחוסר פירגון ושוב "האפקט השלילי" של וסרמיל.
נמאס מזה.
עד שיש סוג של חיבור בין הקהל לגיא לוי - חייבים לעשות הכל כדי להמשיך את הרומן הזה!!!
הפועל אני כבר משתגע
- אדומה דרומית
סוסמסום יקירי
זה שהוא לא מושפע מקהל יכול להיות טוב ויכול שלא. בניגוד למאמן הנוכחי אני לא רואה אותו מתחבר בסופו של דבר, אצל גיא ידענו שהוא רק צריך לרצות.
זה שהוא יותר מתאים מפרדי דוד לא הופך אותו למתאים!
זה לא משנה את מי אני רוצה לראות פה שנה הבאה, זה לא שזה ייכנס למערכת השיקולים של ההנהלה אבל אם זה יהיה קלינגר...אוי לי ולאהבה שלי. נכון שהקבוצה מעל כולם אבל אותו אני לא מסוגלת לראות על הקווים, מדריך את השחקנים שאני אוהבת. בוא נגיד ככה, אם הוא יהיה המאמן שיתחיל את העונה, אז לדעתי יהיו לבאר שבע לפחות 2 מאמנים שנה הבאה כי הוא לא יחזיק עונה שלמה.
זהו, סיימתי עם פרץ הפאסימיות והאנטי. יום טוב
זה שהוא לא מושפע מקהל יכול להיות טוב ויכול שלא. בניגוד למאמן הנוכחי אני לא רואה אותו מתחבר בסופו של דבר, אצל גיא ידענו שהוא רק צריך לרצות.
זה שהוא יותר מתאים מפרדי דוד לא הופך אותו למתאים!
זה לא משנה את מי אני רוצה לראות פה שנה הבאה, זה לא שזה ייכנס למערכת השיקולים של ההנהלה אבל אם זה יהיה קלינגר...אוי לי ולאהבה שלי. נכון שהקבוצה מעל כולם אבל אותו אני לא מסוגלת לראות על הקווים, מדריך את השחקנים שאני אוהבת. בוא נגיד ככה, אם הוא יהיה המאמן שיתחיל את העונה, אז לדעתי יהיו לבאר שבע לפחות 2 מאמנים שנה הבאה כי הוא לא יחזיק עונה שלמה.
זהו, סיימתי עם פרץ הפאסימיות והאנטי. יום טוב
האמת..הוא מעולם לא עזב (כמדומני)-קלינגר קבוצה באמצע העונה...אני לא חושב שזו המטרה, בהתחשב באלטרנטיבות...הוא היחידי שיכול (ריאלית) הן להגיע הנה ולספק את הרצון של הסביבה פה לראות מאמן ש'לא הוריד' קבוצה ליגה, ובנוסף 'שם' וכמו ש'למדו' לחיות עם גיא,ולהתעסק בעיקר ולא בפרסונה.
אני חושב/מקווה שהוא קלינגר יוכל-( הוכיח בעבר)שהוא יכול להוליך מועדון עם קולות של 'מועדון גדול' קדימה ודי בהצלחה למרות אויבים מבית, וקשיים אובייקטיבים של בעלים במשבר כלכלי,ועדיין להביא תארים והישגים שלא נראו במכבי ת"א בעבר, ע"ע ליגת אלופות לכן אני חושב שלא צריך לקחת אותו אישית ללב:)
כמו שתמיד שפטתי את גיא לוי מקצועית וכן ידעתי שיש ימים קשים ולא הכל ורוד אבל בראיה כוללת, יש לראות את קלינגר (אם ואם גדול יגיע הנה)באותו אופן ופן.
מי שלא יהיה חייבים להתאחד מאחוריו, זה יביא נקודות, פלגנות ותככנות, תמשוך אותנו מטה.
מה גם...שבגדול מוריניו לא בדרך הנה, וגיא עושה לנו האמת נזק גדול בעוזבו את הקבוצה, הן תדמיתית (לא בפעם הראשונה אגב) והן בפן המקצועי (שוב מתחילים מאפס, עם סגל ענק שאת רובו המאמן לא הביא) לכן...חבל בענק, גם בגלל שחיבבתי אותו (את גיא, לא מהיום עוד בהיותו מאמן האולימפית) וחשבתי שהוא עבר משוכה גבוהה ומכאן באמת אפשר להתקדם משמעותית קדימה.
אני חושב/מקווה שהוא קלינגר יוכל-( הוכיח בעבר)שהוא יכול להוליך מועדון עם קולות של 'מועדון גדול' קדימה ודי בהצלחה למרות אויבים מבית, וקשיים אובייקטיבים של בעלים במשבר כלכלי,ועדיין להביא תארים והישגים שלא נראו במכבי ת"א בעבר, ע"ע ליגת אלופות לכן אני חושב שלא צריך לקחת אותו אישית ללב:)
כמו שתמיד שפטתי את גיא לוי מקצועית וכן ידעתי שיש ימים קשים ולא הכל ורוד אבל בראיה כוללת, יש לראות את קלינגר (אם ואם גדול יגיע הנה)באותו אופן ופן.
מי שלא יהיה חייבים להתאחד מאחוריו, זה יביא נקודות, פלגנות ותככנות, תמשוך אותנו מטה.
מה גם...שבגדול מוריניו לא בדרך הנה, וגיא עושה לנו האמת נזק גדול בעוזבו את הקבוצה, הן תדמיתית (לא בפעם הראשונה אגב) והן בפן המקצועי (שוב מתחילים מאפס, עם סגל ענק שאת רובו המאמן לא הביא) לכן...חבל בענק, גם בגלל שחיבבתי אותו (את גיא, לא מהיום עוד בהיותו מאמן האולימפית) וחשבתי שהוא עבר משוכה גבוהה ומכאן באמת אפשר להתקדם משמעותית קדימה.
תחכה עם הסיכומים, יעברו עוד הרבה מים בנהר עד סוף העונה...sumsum כתב:האמת..הוא מעולם לא עזב (כמדומני)-קלינגר קבוצה באמצע העונה...אני לא חושב שזו המטרה, בהתחשב באלטרנטיבות...הוא היחידי שיכול (ריאלית) הן להגיע הנה ולספק את הרצון של הסביבה פה לראות מאמן ש'לא הוריד' קבוצה ליגה, ובנוסף 'שם' וכמו ש'למדו' לחיות עם גיא,ולהתעסק בעיקר ולא בפרסונה.
אני לא אוהב את זה, לא מחפש מאמן שצריך לעשות לי 'טובה' אם ישאר, זה מזיק לכולם, מסתבר שיש דברים בגו, הוא לא מכחיש את זה ולכן לדעתי הוא אכן צריך לסיים למרות הכל את תפקידו, די נהרסה פה עבודת נמלים של חיבור וגישור בין הקהל ואליו, ונדמה זה לא העניין שעליו הוא רוצה לעזוב, ולמרות כל זאת,
אם כבר העניין דלף, זיגזוג לא ייראה טוב ולא ייתן כלום,בעיה- ולמרות שאני רוצה שישאר, עדיף שיילך
הנזק התדמיתי בעייתי מאוד.
אם כבר העניין דלף, זיגזוג לא ייראה טוב ולא ייתן כלום,בעיה- ולמרות שאני רוצה שישאר, עדיף שיילך
הנזק התדמיתי בעייתי מאוד.
במידה וגיא לוי אכן עוזב זה נזק גדול לקבוצה.
הבעיה כאן שכל האוהדים שהיו נגד גיא מתחילת העונה
וקיללו אותו כי לא הלך בדרך שלהם( סתיו,התקפי,2 חלוצים,סימיוני,אלול)
יחשבו שהם ניצחו גם כאן והעיפו עוד מאמן.
אלונה חייבת לעשות הכל בשביל להשאיר את גיא
רק בגלל הנקודה הזו.
כיא אחרת אותם אוהדים ימשיכו לחשוב שהם שולטים במועדון
והם קובעים את הדרך של הקבוצה לפי ראות עינהם.
וכל מאמן שלא יימצא חן בעינהם ,יעבור את אותו גיהנום שעברו כאן כל המאמנים!!!
הבעיה כאן שכל האוהדים שהיו נגד גיא מתחילת העונה
וקיללו אותו כי לא הלך בדרך שלהם( סתיו,התקפי,2 חלוצים,סימיוני,אלול)
יחשבו שהם ניצחו גם כאן והעיפו עוד מאמן.
אלונה חייבת לעשות הכל בשביל להשאיר את גיא
רק בגלל הנקודה הזו.
כיא אחרת אותם אוהדים ימשיכו לחשוב שהם שולטים במועדון
והם קובעים את הדרך של הקבוצה לפי ראות עינהם.
וכל מאמן שלא יימצא חן בעינהם ,יעבור את אותו גיהנום שעברו כאן כל המאמנים!!!
סום סום
אני מסכים איתך שהיינו קבוצה עם מנטליות חלושה
אבל, עעכשיו, להגיד שאנחנו קבוצה עם מנטליות חלושה, אחרי המחזורים האחרונים זה לדעתי דיי מעליב, את גיא ואת השחקנים. שהוכיחו שמשהו שם השתנה להם בקופסא.
וזה אך ורק בגלל בנאדם אחד. שהוא מאמן והוא צריך להמשיך לאמן
אני מסכים איתך שהיינו קבוצה עם מנטליות חלושה
אבל, עעכשיו, להגיד שאנחנו קבוצה עם מנטליות חלושה, אחרי המחזורים האחרונים זה לדעתי דיי מעליב, את גיא ואת השחקנים. שהוכיחו שמשהו שם השתנה להם בקופסא.
וזה אך ורק בגלל בנאדם אחד. שהוא מאמן והוא צריך להמשיך לאמן
לא צריך לעשות דווקא בשביל כלום.
צריך להסתכל מקצועית נטו - אם הוא טוב לקבוצה - שיישאר.
לא צריך עכשיו לחפש כל מיני סיבות מעבר לכך ללמה כן צריך להשאר או למה כן צריך ללכת.
צריך להסתכל מקצועית נטו - אם הוא טוב לקבוצה - שיישאר.
לא צריך עכשיו לחפש כל מיני סיבות מעבר לכך ללמה כן צריך להשאר או למה כן צריך ללכת.
הפועל אני כבר משתגע
בידיעות אחרונות התפרסמה כתבה לפיה גיא לוי יעבוד בעונה הבאה תחת אבי נמני במכבי ת"א.
גיא לוי עובד תחת מישהו (ועוד מישהו כמו אבי נמני) - זה כבר נשמע מופרך.
יחד עם זאת כבר ראינו דברים יותר מופרכים שהתממשו למציאות בכדורגל.
יחד עם זאת כבר ראינו דברים יותר מופרכים שהתממשו למציאות בכדורגל.
הפועל אני כבר משתגע