מחאה נגד ONE
Re: מחאה נגד ONE
היא הסתלבטה עליו בשידור כל כך הרבה פעמים...עשתה ממנו בדיחה בלייב.
חתיכת שרמוטה מטונפת שהיתה זונת עונת הגביע
חתיכת שרמוטה מטונפת שהיתה זונת עונת הגביע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אפשר. הכל עניין של גיבוש והתמדה. המגזר החרדי קיפל מספיק חברות גדולות במשק בצורה הזו.שמעון א כתב:חבר'ה אין אפשר להחרים את האתר ספורט הכי פעיל בארץ. גם אני חשבתי על זה פעם.
ראינו כבר כמה כוח יש לתקשורת בשבועיים האחרונים. אם התקשורת מחליטה לרסק קבוצה היא תעשה את זה. רק שאלה של זמן. בואו נוריד פרופיל גם ככה כולם נהנים בכישלונות שלנו.
וגם אם לא, תעשה את זה בשביל עצמך. אני כבר שנים מחרים את תנובה בגלל פרשת הסיליקון בחלב, עזבתי את בנק לאומי בגלל פרשת החשבונות הרדומים של הנספים בשואה, אני לא נכנס לוואן ועוד ועוד. לחברות האלה זה לא ממש יזיז למאזן אבל אני מתנחם מזה שממני הן לא יראו שקל.
סבבה נחרים.אריאל2 כתב: אפשר. הכל עניין של גיבוש והתמדה. המגזר החרדי קיפל מספיק חברות גדולות במשק בצורה הזו.
וגם אם לא, תעשה את זה בשביל עצמך. אני כבר שנים מחרים את תנובה בגלל פרשת הסיליקון בחלב, עזבתי את בנק לאומי בגלל פרשת החשבונות הרדומים של הנספים בשואה, אני לא נכנס לוואן ועוד ועוד. לחברות האלה זה לא ממש יזיז למאזן אבל אני מתנחם מזה שממני הן לא יראו שקל.
אבל תיהיה מוכן לזה שירסקו אותנו בתקשורת על כל הפסד או תיקו? יעשו כותרות על כלום? ידרבנו קבוצה יריבה לפני מפגשים מולנו?
אתר ONE הוא אתר אחד מתוך אלפי אתרי ספורט.שמעון א כתב: סבבה נחרים.
אבל תיהיה מוכן לזה שירסקו אותנו בתקשורת על כל הפסד או תיקו? יעשו כותרות על כלום? ידרבנו קבוצה יריבה לפני מפגשים מולנו?
הוא לא קובע פה הסדרים ובטח שלא קובע מה קורה במועדון..
רק מועדון קובע מה יקרה במועדון, לא אתר תקשורת בשקל.
מכבי חיפה גרמו לזה שמסקר אותם מבוכה בכל פעם שספורט 5 פירסמו כתבה לפניו, בטח אופי-רע יצא עליו ב 200.

אפרופו ברקוביץ, ביום של הגמר שהכתב של וואן דיווח שיש כבר אלפי אוהדי ב"ש במגרש ואילו אוהדי מכבי עדיין לא הגיעו ברקוביץ בטיפשות האופיינית שלו אמר בזלזול שאוהדי ב"ש הגיעו מוקדם כי אין להם מה לעשות בעיר לעומת התל אביבים שיש להם בתי קפה וסושי.
האיש כל כך טיפש שזה כבר עצוב.
האיש כל כך טיפש שזה כבר עצוב.
גם ככה האתר היחידי שאמין זה ואללה בכלל.
שוואן יעשו מה שירצו. הם יכולים גם לסגוד לזהבי ולהקריב לכבודו את הילדים של אופירה.שמעון א כתב: סבבה נחרים.
מי הם בכלל? לא בגללם נפסיד ולא בזכותם ננצח.
- dardasmiley
זוכרים מה עשינו לפני שנתיים למשה פרימו?
הזבל נרגע לשנתיים.
זו הדרך. בוא נראה איך הכלבה מגיבה כשאצטדיון שלם ישיר בגנותה. כשהמקורבים לה לא יוכלו להסתובב בדרום בלי לחטוף צרור ברכות.
למי שלא הבין אנחנו כבר עמוק בחרא, אין מה לפחד מלכלוך.
הזבל נרגע לשנתיים.
זו הדרך. בוא נראה איך הכלבה מגיבה כשאצטדיון שלם ישיר בגנותה. כשהמקורבים לה לא יוכלו להסתובב בדרום בלי לחטוף צרור ברכות.
למי שלא הבין אנחנו כבר עמוק בחרא, אין מה לפחד מלכלוך.
מאוחר מדי. ברגע שליכלכו עליך תלכלך את הידיים גם אתה.שמעון א כתב: סבבה נחרים.
לא יעזור אם 50 אוהדים יורידו את האפליקציה של וואן.
אם רוצים באמת לפגוע בה זה רק בכיס,דהיינו אחוזי ההשמעה.
אז להתחיל מזה שפותחים מחאה מול רדיו דרום והחתמת עצומה שלא ישדרו את התכנית שלה ברדיו דרום ומסיימים את השת"פ איתה.
ככה פוגעים בה.
אם רוצים באמת לפגוע בה זה רק בכיס,דהיינו אחוזי ההשמעה.
אז להתחיל מזה שפותחים מחאה מול רדיו דרום והחתמת עצומה שלא ישדרו את התכנית שלה ברדיו דרום ומסיימים את השת"פ איתה.
ככה פוגעים בה.
אופירה יודעת למי להתחנף.
והיא עושה את זה טוב מאוד למנהל הרדיו , שמעלה אותו לשידור כל פעם שמדברים על בש
אל תדאג אם האוהדים באמת רוצים אפשר לעשות הכל,גם מנהל התחנה יודע שהתחנה שלו לא שווה כלום בלי שמישהו ישמע אותה.taltal כתב:אופירה יודעת למי להתחנף.
זה מזכיר לי כל מיני מצבים שבו מעטים שולטים/נותנים את הטון וההמון פשוט לא מבין שהוא מסוגל לרסק אותם בלי הרבה מאמץ.
רק אחדות של כל האוהדים ומעיפים את הבת זונה הזאת מהעיניים זה לא קדאפי
רק אחדות של כל האוהדים ומעיפים את הבת זונה הזאת מהעיניים זה לא קדאפי
- The red one
מה? לא הבנתי.taltal כתב:אופירה יודעת למי להתחנף.
שאופירה מתחנפת למנהל הרדיו . שיש אייטמים על בש הוא עולה לשידור. שיש יום הולדת לתחנה משדרים מבש והשחקנים מגיעים להתראיין.
המועדון צריך לאסור על השחקנים להתראיין לאתר הזה ולרדיו הזה.
המועדון צריך לאסור על השחקנים להתראיין לאתר הזה ולרדיו הזה.