אני מפחד
Re: אני מפחד
הבעיה של האוהדים היא שהם מסתכלים מטר אחד קדימה במקום להסתכל על ה-10 ק"מ הבאים.
העונה הזו מאכזבת אבל ממש לא גרועה, כל עוד נקבל בשנה הבאה כרטיס לאירופה זה בסדר.
עונה גרועה זה לא לקבל כרטיס לאירופה+לא להגיע לשלב הבתים של הליגה האירופית.
אנחנו צריכים קודם כל להתרכז באירופה כי שם נמצא הכסף הגדול, הניסיון והמסורת, בשבילי להגיע לשלב הבתים ולהצליח שם זה כמו אליפות.
אבל בטח כמו תמיד יהיה לנו נאחס - אנחנו נייצר דברים טובים באירופה ואז פיפא תרחיק משם את ישראל/תיפתח מלחמת העולם השלישית בחסות דעאש הנחמדים.
העונה הזו מאכזבת אבל ממש לא גרועה, כל עוד נקבל בשנה הבאה כרטיס לאירופה זה בסדר.
עונה גרועה זה לא לקבל כרטיס לאירופה+לא להגיע לשלב הבתים של הליגה האירופית.
אנחנו צריכים קודם כל להתרכז באירופה כי שם נמצא הכסף הגדול, הניסיון והמסורת, בשבילי להגיע לשלב הבתים ולהצליח שם זה כמו אליפות.
אבל בטח כמו תמיד יהיה לנו נאחס - אנחנו נייצר דברים טובים באירופה ואז פיפא תרחיק משם את ישראל/תיפתח מלחמת העולם השלישית בחסות דעאש הנחמדים.
לא חושב שזה עניין של מבינים יותר, למרות שבהחלט מנוסים ומשופשפים יותר.שמעון א כתב: גם אני חושב ככה.
פשוט לא מאמין שאלונה ואלי ברקת יתנו למישהו להחליט במקומם, להבדיל מגולדהאר. הם לפני הכל ישראלים. וישראלים לא אוהבים שמישהו אומר להם מה לעשות עם הכסף שלהם. גם שחר ושירצקי לא אוהבים, אבל ההבדל בינהם למשפחת ברקת הוא שהם יותר מבינים בכדורגל לצערי.
גם לאיזי ולשחר, על אף הניסיון הרב, היו נפילות, החלטות רעות, רכש גרוע ונתינת המפתחות לאנשים הלא נכונים.
אני מאמין בברק, ברעב שלו, בראש הצעיר והפתוח. אני בטוח שהקפטן שלנו יעמוד לצידו והלוואי שנראה אותם צועדים יחדיו אל עבר השקיעה במשך עונות רבות קדימה

בינתיים הקפטן שלנו עוד מבכה על לכתו בטרם עת של בארני, הדמות האהובה ביותר בישראלסניור כתב:
לא חושב שזה עניין של מבינים יותר, למרות שבהחלט מנוסים ומשופשפים יותר.
גם לאיזי ולשחר, על אף הניסיון הרב, היו נפילות, החלטות רעות, רכש גרוע ונתינת המפתחות לאנשים הלא נכונים.
אני מאמין בברק, ברעב שלו, בראש הצעיר והפתוח. אני בטוח שהקפטן שלנו יעמוד לצידו והלוואי שנראה אותם צועדים יחדיו אל עבר השקיעה במשך עונות רבות קדימה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אההה? מתי?Totti כתב: בינתיים הקפטן שלנו עוד מבכה על לכתו בטרם עת של בארני, הדמות האהובה ביותר בישראל
בראיונות, על המגרש...אדום זקן כתב: אההה? מתי?
במקום לתת למזדייין הזה פצצה ולהגיד לו שישב על הספסל רק מתוקף תעודת הפרו, הוא נתן לו להשפיל אותנו בשבוע כמו שלא הושפלנו.
אוהב את אליה, אבל יש לו אחריות על השבוע האחרון ואסור שהוא יצא ממנו נקי כמו טפלון.
- dardasmiley
האמת שלא חשבתי על זה עד עכשיו, אבל אתה צודק באמת חסר הקול שלו מאז...Totti כתב: בראיונות, על המגרש...
במקום לתת למזדייין הזה פצצה ולהגיד לו שישב על הספסל רק מתוקף תעודת הפרו, הוא נתן לו להשפיל אותנו בשבוע כמו שלא הושפלנו.
אוהב את אליה, אבל יש לו אחריות על השבוע האחרון ואסור שהוא יצא ממנו נקי כמו טפלון.
- ForeverRed
מילא שהקול שלו חסר, אבל הראיון בסיום הגמר שבר את כל השיאים.dardasmiley כתב:
האמת שלא חשבתי על זה עד עכשיו, אבל אתה צודק באמת חסר הקול שלו מאז...
מה היה שם?ForeverRed כתב: מילא שהקול שלו חסר, אבל הראיון בסיום הגמר שבר את כל השיאים.
1. יש לו אחריות גדולה יותר מכל שחקן - הוא הקפטן.Totti כתב: בראיונות, על המגרש...
2. לגבי אלישע - אין סיבה כלפי חוץ להשפיל אותו. פולטיקלי קורנט זה דבר סביר. מה צריך לענות לגבי שאלה על המשך העסקת אלישע ? טוב שהוא לא ממשיך ? הוא אמר שיש בוסים שמחליטים וזו תשובה מכובדת
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
איש לא אמר להשפיל, רק ביקשתי שיקח את המושכות לידיים ויעצור את הביזיון המתהווה...גדי כתב:
1. יש לו אחריות גדולה יותר מכל שחקן - הוא הקפטן.
2. לגבי אלישע - אין סיבה כלפי חוץ להשפיל אותו. פולטיקלי קורנט זה דבר סביר. מה צריך לענות לגבי שאלה על המשך העסקת אלישע ? טוב שהוא לא ממשיך ? הוא אמר שיש בוסים שמחליטים וזו תשובה מכובדת
זה לא קרה
אני מנסה לזרום עם זה. אבל איך?Totti כתב: איש לא אמר להשפיל, רק ביקשתי שיקח את המושכות לידיים ויעצור את הביזיון המתהווה...
זה לא קרה
יגיד שאלישע לא נחשב והוא קובע? ומה נקבל- אבי נמני החדש??
לא יודע.
ציפיתי ליותר מנהיגות.
אין לי שום משהו הגיוני או פרקטי לומר סביב, מודה
ציפיתי ליותר מנהיגות.
אין לי שום משהו הגיוני או פרקטי לומר סביב, מודה
לא קרה ולכן יש לו אחריות גדולה כאמור - לא כל דבר אפשרי אבל במבחן התוצאה הכישלון של 8 הימים הנוראים (1400 ק"מ על הכביש, 19 שעות נסיעה, 13 שערים, 3 הפסדים, ילדים בטראומה...) קשה מאוד.Totti כתב: איש לא אמר להשפיל, רק ביקשתי שיקח את המושכות לידיים ויעצור את הביזיון המתהווה...
זה לא קרה
לא רוצה לצאת מפרופורציות כי זה קורה בהרבה מקומות בעולם ובארץ אבל כמובן כשזה קורה לך זה כואב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מנהיגות לא בהכרח יוצאת כלפי חוץ.
אני סומך עליו בעיניים עצומות!
אני סומך עליו בעיניים עצומות!