סך הכל צוחקים. אני מהאחרונים שאתה תוכל להגיד עליהם שקם רק כשמקללים, בטוח שרוב הפורום כזה.שמעון א כתב: מה עם "לכל אוהד הפועל באר שבע יש לב ונשמה"
שילכו לעזאזל היריבות. בואו נתרכז בנו לשם שינוי.
משחק אחרון בווסרמיל - יהיה אדום?
Re: משחק אחרון בווסרמיל - יהיה אדום?
זה היה בצחוק אחי
תשמע.. זה חזק זה..dor69 כתב: אם כבר אז ״לכל אוהד בית״ר יש בעיה עם קרוא וכתוב״
נשבע לכם שאני מנסה בכוח להיות נוסטלגי עם האיצטדיון הזה ולא מצליח.
חרא איצטדיון,מקולל רצח,שום דבר טוב לא קרה בו מאז 75,ולא, לנצח את ביתר זה לא ההי לייט.
היה טוב וטוב שהיה,קדימה לטרנר,שער 2 מאז ולתמיד.
חרא איצטדיון,מקולל רצח,שום דבר טוב לא קרה בו מאז 75,ולא, לנצח את ביתר זה לא ההי לייט.
היה טוב וטוב שהיה,קדימה לטרנר,שער 2 מאז ולתמיד.
לא תמיד מבינים את זה חחחשמעון א כתב:זה היה בצחוק אחי
הסיבה היחידה שאגיע למשחק נגד בית"ר זה ווסרמיל.גדי כתב:מעל ארבעים שנה אני במקום הזה שנקרא אצטדיון. מבחינתי היינו צריכים להיפרד לפני עשרים שנה.עכשיו זה כבר לא רלוונטי עבורי.יוצא מהמגרש ולא מסתכל אחורה. להרוס ולכתוש.
להבדיל ממך אני כבר חש צביטה בלב ומן הסתם כשאצא ממנו בתום המשחק התחושה תהיה חזקה יותר. זו סגירת מעגל, זו פרידה ממקום שהיה חלק ממני עשרות שנים, ליתר דיוק קרוב ליובל (מ - 1970), התבגרתי בו (יש יגידו הזדקנתי בו

היה טוב, טוב שהיה, אסגור מעגל עם הפנים לטרנר.
- OMERREMO33
כרגע, זה משחק לפרוטוקול..(בית"ר באירופה)
150 צופים
ירדה לי אבן מהלב.
אחד הגורמים העיקריים לבינוניות שלנו ולסטיגמות שהתפתחו עלינו לאורך השנים. רק שנה הבאה נבין את עוצמת הקהל שלנו. יאללה סלאמת וסרמיל, באיחור של 20 שנה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

שירת אותנו ועדיין בתור ילד זוכר את הכניסה מהמנהרה ורואה את קצה הדשא היתה פעימה בלב ,אבל לבוא עם פטיש למשחק הקרוב נעזור לשבור אותו ,זה שי !

- The red one
מנהלת הליגה הודיעה ששעת המשחק שונתה ל18:40, שזה מאוד מוזר למה, כי בשעה כזו זה קצת יתנגש לספורט 1 עם 4(!) גמרים מרחבי העולם שהם משדרים ביום שבת הזה.
עצוב כמה שזה מצחיק.אדום בלב בנשמהההה כתב:מנהלת הליגה הודיעה ששעת המשחק שונתה ל18:40, שזה מאוד מוזר למה, כי בשעה כזו זה קצת יתנגש לספורט 1 עם 4(!) גמרים מרחבי העולם שהם משדרים ביום שבת הזה.

אדום בלב בנשמהההה כתב:מנהלת הליגה הודיעה ששעת המשחק שונתה ל18:40, שזה מאוד מוזר למה, כי בשעה כזו זה קצת יתנגש לספורט 1 עם 4(!) גמרים מרחבי העולם שהם משדרים ביום שבת הזה.
וזה מטריד אותך כי?
מה זה עזר? שבת יוצאת בסביבות 20:00 לא?