אני מפחד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
talb55

Re: אני מפחד

שליחה על ידי talb55 »

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 64&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

תראו את זה שוב ותבינו לליבו של ברדה ותגידו מה הייתם אומרים אחרת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב:"אלישע מאמן מצויין שאנחנו אוהבים,
אבל אנחנו מחוייבים קודם כל להפועל באר שבע, לעיר שלנו ולקבל האדיר הזה,
עשינו במכנסיים, אנחנו צריכים טיטול, מתנצלים"
תראה את כל הראיון ותבין בין השורות בדיוק מה הוא אומר.
אתה מספיק חכם.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב: שממש לא משנה מה קרה.
עלינו, אכזבנו והאחריות עלינו.
אין תירוצים.
ראיתי פעם ראשונה עכשיו את הראיון שלו אחרי המשחק.

קודם כל ברור שהוא בכאב עצום ובסערת רגשות. לגבי שאלת "אלישע" הוא ענה "לא מתעסק בזה" מסכים שאין פה לקיחת אחריות בתשובה אבל אין סיכוי בעולם שהוא התכוון לגלגל את זה על אלונה.
כשניסיתי לעודד אותו בוואטסאף ביום חמישי הוא ענה לי ולאחרים בהעתק הדבק מין הסתם:
"מושפל מרוסק ומובס עד עכשיו לא יצאתי מהבית! מבקש סליחה ומתנצל"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

גדי כתב:
ראיתי פעם ראשונה עכשיו את הראיון שלו אחרי המשחק.

קודם כל ברור שהוא בכאב עצום ובסערת רגשות. לגבי שאלת "אלישע" הוא ענה "לא מתעסק בזה" מסכים שאין פה לקיחת אחריות בתשובה אבל אין סיכוי בעולם שהוא התכוון לגלגל את זה על אלונה.
כשניסיתי לעודד אותו בוואטסאף ביום חמישי הוא ענה לי ולאחרים בהעתק הדבק מין הסתם:
"מושפל מרוסק ומובס עד עכשיו לא יצאתי מהבית! מבקש סליחה ומתנצל"

חבל שלא התקשר לאוגו, היה יכול להוציא אותו לאיזה פאב

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ns75 כתב:

חבל שלא התקשר לאוגו, היה יכול להוציא אותו לאיזה פאב
ציני ??
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גדי כתב:
ציני ??
ברור. תסתכל מי כתב את ההודעה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

talb55 כתב:הפוסט הזה גלש משתי עמודים עניינים, לעוד 2 של רפש.
תשמע דוקטור בפוסט הקודם מאוד כיבדתי את דעותייך והיה בינינו שיח יפה וענייני, אבל בפוסט הזה באמת שיש תחושה שאתה פשוט מסוג
האהודים שעושים רע לקבוצה. כל ההתעסקות באיך התראיין, איך הם מתאמנים? איך הם שרים בקריוקי, ועד מתי? הוא פשוט קטנוני.
שחקני כדורגל הם בני אדם, מעבר להתעסקות שלהם במשחק ובחיים המקצועיים תבין שהם "חיים" עם השחקנים והחברים שלהם לקבוצה יותר מנשותיהם, ומן הראוי שיהיה קשר טוב בין השחקנים.

מעבר לזה: ברדה לא נשאל מה דעתו על הפיטורים אלא על הטיימינג והאם לדעתו הוא הזיק, הוא ענה שהוא לא רוצה להיכנס לזה, זריהן שאל אותו עוד פעמיים את השאלה הזאת הוא ענה שוב שהוא לא רוצה להיכנס לזה, הפרשנות היא עניין של דעה (עם כי בהמשך לפסקה הראשונה הרי די ברור שהפרשנות שלך תהיה שלילית, בעקבות כל האנטי שלך כלפי ברדה).

אלישע היה המאמן, כל השחקנים נקשרו אליו, הוא בן אדם טוב, אנשים מעטים בכדורגל שלנו מדברים, מכבדים ונראים כמוהו (לא יודע אם אתה יודע אבל הכדורגל הישראלי לא מושך אליו את מיטב המוחות והאנשים לצערי- זה כבר נושא בפני עצמו) וגם כאן לגיטימי שהדבר יפגע בשחקנים.
אני מבטיח לך שהשחקנים הותיקים שלנו עברו מצבים של החלפת מאמנים בקבוצות הקודמות שלהם ואני לא מאמין שיהיה שוני בהשקעה באימונים שלהם או בצורה כזו או אחרת כשחקנים מקצועניים!
אתה לא נשמע מכבד את דעותיי..
אני לא תופס מברדה ולא מאלישע, מה כל כך כואב לקבל את זה?
אמרתי ואגיד את זה בפעם המיליון, לא ברדה ולא אלישע ולא מליקסון הפכו את ב"ש מקבוצת תחתית לצמרת, רק אלונה ותקציב שלישי בליגה בגודלו.
עכשיו תקשקשו על ק"ש עם חצי תקציב וחיפה עם פי 2 תקציב, עדיין כל הקרדיט אך ורק לה.
כל השאר מבחינתי דמויות בהצגה, שכירי חרב כמו שאתם קוראים להם.

אתם צבועים, כולם פה מקשקשים שמליקסון לא תורם כלום כי אין לו מספרים, אבל כשברדה כחלוץ או מאחורי החלוץ עד מחזור 25 כבש 3 גולים - אף אחד לא עמד כמו גבר ואמר שברדה צריך לרדת לספסל כי הוא מזיק יותר ממועיל, שהוא אגואיסט, שהוא מתוסכל וזה משפיע על התפקוד שלו ושל הקבוצה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

ForeverRed כתב: התחמק מספר פעמים בראיון לאחר המשחק כשנשאל אם לפרשת אלונה-בכר הייתה השפעה על התוצאה.
מקפטן הקבוצה שלך אתה מצפה לעמוד זקוף ולקחת אחריות, ולא לחפש תירוצים ואשמים.
אחר כך אנחנו מתפלאים איך אנחנו כל כך לוזרים.
אכזבה.
מסכים לגמרי.
גדי לשאלתך- ציפיתי שיגיד אין קשר בין הדברים והאחריות לביזיון היא שלנו השחקנים.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

doctorslayer כתב:
אמרתי ואגיד את זה בפעם המיליון, לא ברדה ולא אלישע ולא מליקסון הפכו את ב"ש מקבוצת תחתית לצמרת, רק אלונה ותקציב שלישי בליגה בגודלו.
עכשיו תקשקשו על ק"ש עם חצי תקציב וחיפה עם פי 2 תקציב, עדיין כל הקרדיט אך ורק לה.

אתם צבועים, כולם פה מקשקשים שמליקסון לא תורם כלום כי אין לו מספרים, אבל כשברדה כחלוץ או מאחורי החלוץ עד מחזור 25 כבש 3 גולים - אף אחד לא עמד כמו גבר ואמר שברדה צריך לרדת לספסל כי הוא מזיק יותר ממועיל, שהוא אגואיסט, שהוא מתוסכל וזה משפיע על התפקוד שלו ושל הקבוצה.

א' ההכללות שלך שגויות, לעולם לא נאמר על ידי משהו נגד מליקסון (ההפך הגמור).
ב' אם ברדה כזה אגואיסט איך לעזאזל הוא בישל בבלגיה איזה 70 בישולים? והאם המשחק ההאחרון הוא לא אינדיקציה מספיק טובה לכך שניסה פעמיים למסור לשחקנים (פעם לארבייטמן ופעם לגבאי) שבתאכלס יכל גם לנסות לבד.

תראה אני מסכים איתך בזה ששחקן שלא נמצא בכושר צריך לשלם במקומו בהרכב. אבל אם כך סוארז לא היה צריך להמשיך כאןן מעבר לשתי העונות, אוגו והובאן היו צריכים לרדת לספסל, אופיר היה צריך לפרוש, ארבייטמן להסב מקצוע, בוזגלו גם היה בתקופת משבר בערך במחזור 20 +. זה דינמיקה של המשחק, הנבואה ניתנה לשוטים ואם היינו אחד מאלה אולי היינו היום מאמנים ביונייטד וצוחקים על פרגסון.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:

לא רואה שום פסול במה שכתבת.
מה לדעתך גרם לזה שדווקא בשנתיים האחרונות סוף כל סוף התקציב הגבוה שיש לבאר שבע כבר 8 שנים בא לידי ביטוי בטבלה ? מה השתנה ?

לגבי ספסול של ברדה באמצע העונה - כמעט כולנו הסכמנו שזה יעשה לו טוב ואפילו אלישע הוריד אותו לספסל כמדומני נגד אשדוד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

בעיקר מאמונה תפלה שמה שעבד עונה קודם עם בוזגלו יצליח גם כאן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RedHell כתב:
מסכים לגמרי.
גדי לשאלתך- ציפיתי שיגיד אין קשר בין הדברים והאחריות לביזיון היא שלנו השחקנים.
מסכים אבל ברור שהסיטואציה הייתה קשה ולכן אני בטוח שהוא לא בחר נכון את המילים. גם קפטן בן אדם. אין לי ספק שהוא לויאילי ב100% לאלונה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

גדי כתב:
מסכים אבל ברור שהסיטואציה הייתה קשה ולכן אני בטוח שהוא לא בחר נכון את המילים. גם קפטן בן אדם. אין לי ספק שהוא לויאילי ב100% לאלונה.
אתה יודע כמה אני אוהב את אליה, משוחד לגביו כמעט כמוך.
אולי דווקא בגלל זה התאכזבתי מהתשובה שלו כל כך.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RedHell כתב:
אתה יודע כמה אני אוהב את אליה, משוחד לגביו כמעט כמוך.
אולי דווקא בגלל זה התאכזבתי מהתשובה שלו כל כך.
אין סתירה - גם אני הייתי שמח אם הוא היה מתנסח כמו שנכתב פה אבל מה שאני מנסה להגיד זה שהסיטואציה הייתה נוראית. אתה רואה אותו ויודע שהבן אדם מרוסק ומושפל. מה שיצא לו מהפה לא בהכרח משקף את מה שהוא חושב. אני נותן לו "הנחות" כי הוא מעולם לא גלגל אחריות.
מי שחושב אחרת - לגיטימי. אני לא בוחן כליות או קורא מחשבות ולכן יש פה עניין של פרשנות שלי כאשר ברור לכול שבמילים שהוא בחר לא ביטאו "לקיחת אחריות בלעדית"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:
אין סתירה - גם אני הייתי שמח אם הוא היה מתנסח כמו שנכתב פה אבל מה שאני מנסה להגיד זה שהסיטואציה הייתה נוראית. אתה רואה אותו ויודע שהבן אדם מרוסק ומושפל. מה שיצא לו מהפה לא בהכרח משקף את מה שהוא חושב. אני נותן לו "הנחות" כי הוא מעולם לא גלגל אחריות.
מי שחושב אחרת - לגיטימי. אני לא בוחן כליות או קורא מחשבות ולכן יש פה עניין של פרשנות שלי כאשר ברור לכול שבמילים שהוא בחר לא ביטאו "לקיחת אחריות בלעדית"
גדי, אתה מכיר את הדעות שלי.
מאוד אוהב ומעריך את אליה, אבל במקרה הזה קשה מאוד להתבלבל.
אם ככה הוא הגיב אחרי ראיון, אז אני יכול להבין מדוע הקבוצה נראית כמו המזרן של הליגה בשבוע האחרון.
ממנו ציפיתי ליותר.

שלח תגובה