זה מה שהמחבל מעוניין, שכל העולם יתן לזה במה בתקשורת, אבל חוץ מישראל אף אחד בעולם לא כותב על המהלך שלהם.
מוזמנים לבדוק אותי אחרי הצבעה ולראות ששום דבר לא יקרה.
עמה יעמק.
איום השעיית ישראל מפיפ"א
- The red one
Re: איום השעיית ישראל מפיפ"א
ממתי דברים שנוגעים לישראל מעניינים את העולם? למה שיכתבו על זה בהרחבה לא בישראל?maor20094 כתב:זה מה שהמחבל מעוניין, שכל העולם יתן לזה במה בתקשורת, אבל חוץ מישראל אף אחד בעולם לא כותב על המהלך שלהם.
מוזמנים לבדוק אותי אחרי הצבעה ולראות ששום דבר לא יקרה.
עמה יעמק.
מיץ׳ וג׳ורדי עוזבים, מכבי נתקעת כלכלית, כל הליגיונרים על המדף (נאתכו, שהר, תמוז, רפאלוב, דאבור, חמד וכו׳)
אלונה קולטת את המצב ועושה מהלך על הכתר
לא כזה גרוע
אלונה קולטת את המצב ועושה מהלך על הכתר
לא כזה גרוע

בלי שום קשר צריך לפי דעתי להכפיל את תקציב משרד הספורט.גדי כתב:
תקציב משרד הספורט ב2014 - 140 מיליון שקל
אבל אם ישראל תורחק מפיפא יצטרכו לשלש את התקציב כדי שהכדורגל הישראלי לא יתמוטט.
זה ממש לא משנה מה תהיה תוצאת ההצבעה.
את שלהם הם השיגו,רעש תקשורתי,עולמי עצום שלא יוכל להחזיר מצב לקדמותו.
הדחה תהיה רק בונוס.
את שלהם הם השיגו,רעש תקשורתי,עולמי עצום שלא יוכל להחזיר מצב לקדמותו.
הדחה תהיה רק בונוס.
בושה שפיפ"א שקוראת להחרים מדינות שמערבות ספורט בפוליטיקה מערבת פוליטיקה בתוכה בכזו צורה.
בושה שהארגון המושחת והמסואב הזה בכלל קיים ומקבל החלטות הרות גורל בנוגע למדינות בעולם.
בושה שבארגון הזה לא בודקים מי עושה אתם עסקים ונותנים במה לרג'וב שאולי יודע לדבר ולהתלבש יפה, אבל הוא מחבל וטרוריסט לכול דבר ועניין.
אבל, למרות כול זאת, כבר שנים שאיומי חרמות וחרמות קטנים למיניהם נמצאים סביבנו בכול המישורים ובכול התחומים. המדינה שלנו והעומדים בראשה בוחרים להתמודד עם זה במדיניות של "כולכם על הז-ין שלי" וברור שבסופו של דבר זה יחזור אלינו כמו בומרנג. אין לי ספק שלכול הדברים האלה אפשר היה למצוא פתרונות דיפלומטיים, או לפחות לייצר מראית עין של ניסיון לפיתרון וככה למנוע את ההצבעה שמתקיימת היום או דברים מסוגה. חבל.
בושה שהארגון המושחת והמסואב הזה בכלל קיים ומקבל החלטות הרות גורל בנוגע למדינות בעולם.
בושה שבארגון הזה לא בודקים מי עושה אתם עסקים ונותנים במה לרג'וב שאולי יודע לדבר ולהתלבש יפה, אבל הוא מחבל וטרוריסט לכול דבר ועניין.
אבל, למרות כול זאת, כבר שנים שאיומי חרמות וחרמות קטנים למיניהם נמצאים סביבנו בכול המישורים ובכול התחומים. המדינה שלנו והעומדים בראשה בוחרים להתמודד עם זה במדיניות של "כולכם על הז-ין שלי" וברור שבסופו של דבר זה יחזור אלינו כמו בומרנג. אין לי ספק שלכול הדברים האלה אפשר היה למצוא פתרונות דיפלומטיים, או לפחות לייצר מראית עין של ניסיון לפיתרון וככה למנוע את ההצבעה שמתקיימת היום או דברים מסוגה. חבל.
- The red one
רג'וב מושך את הצעת ההשעייה של ישראל מפיפ"א.
אני לא מגיב ככה בדרך כלל, אבל:
טפי על הערבי הזה, הוא וכל פיפא מושחתים, מעניין דאת רוסיה ועוד שאר מדינות שעושות דברים הרבה יותר גרועים, נמאס כבר מהצביעות
טפי על הערבי הזה, הוא וכל פיפא מושחתים, מעניין דאת רוסיה ועוד שאר מדינות שעושות דברים הרבה יותר גרועים, נמאס כבר מהצביעות
תכלס בלאטר ופלאטיני היו בעדנו ופעלו לטרפד את זה. אני מאמין שכל מדינה הייתה עושה את זה ליריבות שלה לו זה היה ריאלי. אני גם חושב הפלסטינים הם פשוט היחידים שמספיק טיפשים לחשוב שאפשר לעשות דבר כזהTal_Hbs כתב:אני לא מגיב ככה בדרך כלל, אבל: