די לבינוניות!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

Re: די לבינוניות!

שליחה על ידי Tal_Hbs »

ונגד ראשון
דרך אגב נאסר השווה באותו משחק במסירה של סוארס שלא הייתה מביישת את פירלו

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

כשדובב יעזוב אני אדליק אבוקה בחדר.
איכס של שחקן, לא יודע איך חלקכם עדיין יכולים לרצות לראות אותו מסריח את הדשא כשהוא לובש את חולצת הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שמעון א כתב:משהו קטן ונסיים את הויכוח ביננו. :-)

אני חושב שהבעיה שלנו לא במחליפים, אלא בשחקני ההרכב + צוות מקצועי

לדעתי אפשר לזכות באליפות גם עם גבאי נסאר.
אני חושב שמדובר במכלול של כל הדברים שציינת.
יש לשאוף להשתפר בכל אחד מהתחומים.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:אתם מתלוננים על דובב גבאי ועל נסאר?
מיסטר עדן בן בסט החצוף לא רוצה לשבת על הספסל במכבי תל אביב ומצהיר את זה בריש גלי.
דובב רוצה בסך הכל עוד כסף בשביל להמשיך וזה לגיטימי לדעתי הוא מרוויח שום כלום, ונסאר רוצה הזדמנות אמיתית מהמאמן ולא שהמאמן יעלה עם הרכבים מהבית (ע"ע אלישע לוי).
אתה משווה את בן בסט לדובב ? בן בסט הגיע על תקן הרכש הנוצץ של מכבי, שחקן נבחרת , ושחקן הרכב בטולוז. ומה גבאי ? עוד בינוני כמו האחים שלו סוויסה ופלצוק, שאריות שנשאר מבש האפורה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גיא חניה כתב: אתה משווה את בן בסט לדובב ? בן בסט הגיע על תקן הרכש הנוצץ של מכבי, שחקן נבחרת , ושחקן הרכב בטולוז. ומה גבאי ? עוד בינוני כמו האחים שלו סוויסה ופלצוק, שאריות שנשאר מבש האפורה.
בן בסט אגב אחד האוברייטדים הגדולים בהיסטוריה לדעתי

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

לדעתי לבן בסט יש סיומת אדירה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב:טוב,במקום לבלבל במוח בוא נשאל שאלה.
בהנחה ששתי יריבותינו העיקריות הם מכבי חיפה ומכבי ת"א,האם למישהו מהם יש מקום בהרכב של אחת משתי הקבוצות הללו?
או אפילו מחליף ראשון?
נאסר פחות טוב לדעתך מעידן ורד למשל?

ודרך אגב לא בטוח שזו השאלה שצריך לשאול, כי כמו שקריית שמונה מוכיחה בשנים האחרונות (ובית"ר העונה) אפשר לרוץ בצמרת גם בלי כוכבים. הכל תלוי במה שאתה מצליח להוציא מהשחקנים שלך.

אני חושב שאפשר להוציא מנאסר שחקן רוטציה/ספסל לקבוצת צמרת. בניגוד לדובב, לנאסר יש כמה תכונות שהוא יודע לבצע ברמה גבוהה ביחס לליגה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
נאסר פחות טוב לדעתך מעידן ורד למשל?

ודרך אגב לא בטוח שזו השאלה שצריך לשאול, כי כמו שקריית שמונה מוכיחה בשנים האחרונות (ובית"ר העונה) אפשר לרוץ בצמרת גם בלי כוכבים. הכל תלוי במה שאתה מצליח להוציא מהשחקנים שלך.

אני חושב שאפשר להוציא מנאסר שחקן רוטציה/ספסל לקבוצת צמרת. בניגוד לדובב, לנאסר יש כמה תכונות שהוא יודע לבצע ברמה גבוהה ביחס לליגה.
קודם כל בוודאי שהוא פחות טוב.
ולגבי מה שאמרת,נאסר לא מעוניין להיות שחקן ברוטציה,נאסר רוצה מקום בהרכב,הוא בטוח שהוא שווה מקום בהרכב.
ב"ש בשבילו הייתה אמורה להיות תחנת מעבר לחלום הגדול שזה אירופה.
לעניות דעתי,גם אם תיתן לו מקום בהרכב הוא לא מספיק טוב,בשביל לשחק באירופה.
ולגבי ההשוואה שלך לקש,היא לא במקום,שם יותר קל לתת לשחקנים לשחק,אין כוכבים גדולים,אין לחץ של קהל ובסוף הבעלים הוא זה שקובע מי משחק על מנת להשביח אותו ולמכור אותו למרבה במחיר.
זה מה שאתה רוצה בקבוצה שלך?
אתה באת חושב ש10,000 מנויים יבואו לראות קבוצה נטולת שמות? אין מקום להשוואה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: קודם כל בוודאי שהוא פחות טוב.
ולגבי מה שאמרת,נאסר לא מעוניין להיות שחקן ברוטציה,נאסר רוצה מקום בהרכב,הוא בטוח שהוא שווה מקום בהרכב.
ב"ש בשבילו הייתה אמורה להיות תחנת מעבר לחלום הגדול שזה אירופה.
לעניות דעתי,גם אם תיתן לו מקום בהרכב הוא לא מספיק טוב,בשביל לשחק באירופה.
ולגבי ההשוואה שלך לקש,היא לא במקום,שם יותר קל לתת לשחקנים לשחק,אין כוכבים גדולים,אין לחץ של קהל ובסוף הבעלים הוא זה שקובע מי משחק על מנת להשביח אותו ולמכור אותו למרבה במחיר.
זה מה שאתה רוצה בקבוצה שלך?
אתה באת חושב ש10,000 מנויים יבואו לראות קבוצה נטולת שמות? אין מקום להשוואה.
נאסר יודע טוב מאוד שאם הוא יישאר פה הוא יצטרך לעבוד מאוד קשה בשביל להיכנס להרכב. גם העונה הוא ידע את זה (ואף פעם לא עשה פרצופים. למרות שהיו לו סיבות).

אנחנו לא יכולים לבנות את הסגל של מכבי, תרצו או לא תרצו. אין לנו את הכסף להחזיק 18 סופרסטארים.
אז כן, נצטרך להסתפק בשחקן כמו נאסר לרוטציה. ולדעתי הוא גם יכול לתרום לא מעט, לא יודע למה הפכתם אותו לגיל בלומנשטיין.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
נאסר יודע טוב מאוד שאם הוא יישאר פה הוא יצטרך לעבוד מאוד קשה בשביל להיכנס להרכב. גם העונה הוא ידע את זה (ואף פעם לא עשה פרצופים. למרות שהיו לו סיבות).

אנחנו לא יכולים לבנות את הסגל של מכבי, תרצו או לא תרצו. אין לנו את הכסף להחזיק 18 סופרסטארים.
אז כן, נצטרך להסתפק בשחקן כמו נאסר לרוטציה. ולדעתי הוא גם יכול לתרום לא מעט, לא יודע למה הפכתם אותו לגיל בלומנשטיין.
אף אחד לא דורש קבוצה של 18 סופרסטארים.
אבל מהכרותינו עם הבחור,אני לא מסכים איתך שהוא יודע שהוא הולך לעבוד קשה.
אני דווקא כן הייתי רוצה לראות איך בסגל הזה משתלבים שחקני בית,ברגע שיש לך סוללת כוכבים כזאת אוטומטית הם משפרים את היכולת שלהם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:

אתה טועה ידידי.
אם אלונה אכן מתכוונת להוסיף כמה מיליונים לתקציב השחקנים, תהיה לנו אפשרות לצרף כמה תותחים ובמקביל לשמור על הסגל הקיים.
אם זה לא ייצור ספסל מפלצתי אז אני לא יודע מה כן.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

חברים, אתם נוטים לשכוח את אירופה. אם רוצים לרוץ טוב בשתי המסגרות חייבים סגל עמוק ואיכותי. בלי דובבים בהרכב.

סמל אישי של משתמש
aniyodea
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי aniyodea »

מעניין אותי לשמוע איזה שחקן ספסל בקבוצות אחרות נתן 14 גולים בכל המסגרות
ולא, ממש לא מעניין אותי אם הוא נתן גול בדקה הרטשונה או בדקה ה90
ובכלל מה האלטרנטיבות
לזרוק לקפל לזרוק להעיף לשלוח לקיבינימט....

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

aniyodea כתב:מעניין אותי לשמוע איזה שחקן ספסל בקבוצות אחרות נתן 14 גולים בכל המסגרות
ובכלל מה האלטרנטיבות
אם אתה מתכוון לגבאי, אז הוא ממש לא היה שחקן ספסל העונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

aniyodea כתב:מעניין אותי לשמוע איזה שחקן ספסל בקבוצות אחרות נתן 14 גולים בכל המסגרות
ובכלל מה האלטרנטיבות
דובב הוא לא בדיוק שחקן ספסל אחי. שנה שעברה שיחק בהרכב באופן קבוע והשנה פתח הרבה מאוד פעמים.
תשים לב גם שדובב מאוד מאוד לא יציב. אכן יש לו את התקופה שהוא נכנס לגבאי זון שלו ומבקיע איזה שלושה משחקים ברצף אבל הבעיה היא שבין התקופות הללו הוא נחשב עריק להרבה מאוד זמן

שלח תגובה