בוזגלו מנהל מו"מ עם מספר קבוצות מחו"ל
Re: בוזגלו מנהל מו"מ עם מספר קבוצות מחו"ל
אחרי אתמול, הבנתי שאם הוא רוצה ללכת, אז מגיע לו.
הוא שחקן מצוין שזכותו לבחור לשחק בחו"ל ( אם היה רוצה לעבור למקקי הייתי מדבר אחרת ) כי כרגע
זהבי הוא השחקן הכי טוב בליגה, ומדברים עליו רק כ"סגן" של זהבי,
אולי בזכות זה מליקסון יחזור לעצמו.
הוא שחקן מצוין שזכותו לבחור לשחק בחו"ל ( אם היה רוצה לעבור למקקי הייתי מדבר אחרת ) כי כרגע
זהבי הוא השחקן הכי טוב בליגה, ומדברים עליו רק כ"סגן" של זהבי,
אולי בזכות זה מליקסון יחזור לעצמו.

כשתגיע הצעה קונקרטית מאירופה, נדבר.
עד אז הוא שחקן הפועל באר שבע
עד אז הוא שחקן הפועל באר שבע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לפי סוכן שחקנים שהוא חבר אני מבין שהכיוון זה מכבי חיפה
אבל באותה נשימה הוא אומר שזה תלוי באלונה
כל עניין בוזגלו הוא לא פחות ממביש.
יש לי הערכה עצומה לשחקו שבאמת לא נראה כאן המון זמן,אבל ההתנהלות החזירית הזאת פשוט מגעילה ומוציאה את החשק(לפחות אם אני הבעלים).
אם לבוזגלו יש הצעה,נא להגיע למשרדה של הגברת ברקת ולהציג אותה,ואם לאו נא לשבת בשקט מבלי לבלבל במוח כל קיץ.
אנשים נוטים לחשוב שזה רק האבא,רבותיי לטנגו צריך שניים ובוזגלו מעורה ואף יש לו חלק גדול בעניין.
שהוא רואה איך בצד הצהוב יריבו המר משודרג לרמה של מיליון יורו לעונה זה גומר עליו,כי הוא רואה בעצמו לא פחות טוב מזהבי.
אני מציע שבמקום לנסות ולחלוב את אלונה כל שנה,כדאי לו שיעשה שדרוג קל באישיות שלו ויביא תואר ואז גם לא יצטרך לעשות כל מיני מניפולציות כי אז גם יקבל שדרוג מבלי לבקש.
יש לי הערכה עצומה לשחקו שבאמת לא נראה כאן המון זמן,אבל ההתנהלות החזירית הזאת פשוט מגעילה ומוציאה את החשק(לפחות אם אני הבעלים).
אם לבוזגלו יש הצעה,נא להגיע למשרדה של הגברת ברקת ולהציג אותה,ואם לאו נא לשבת בשקט מבלי לבלבל במוח כל קיץ.
אנשים נוטים לחשוב שזה רק האבא,רבותיי לטנגו צריך שניים ובוזגלו מעורה ואף יש לו חלק גדול בעניין.
שהוא רואה איך בצד הצהוב יריבו המר משודרג לרמה של מיליון יורו לעונה זה גומר עליו,כי הוא רואה בעצמו לא פחות טוב מזהבי.
אני מציע שבמקום לנסות ולחלוב את אלונה כל שנה,כדאי לו שיעשה שדרוג קל באישיות שלו ויביא תואר ואז גם לא יצטרך לעשות כל מיני מניפולציות כי אז גם יקבל שדרוג מבלי לבקש.
מחזק.אדום זקן כתב:כל עניין בוזגלו הוא לא פחות ממביש.
חייב באותה נשימה להתייחס גם ל-TALTAL.
בוזגלו לא ישוחרר לאף קבוצה בישראל, לא יקרה.
נגמרו הימים הללו שהיינו מחמשים את הגדולות בשחקנים שלנו
טוטי זאת גם דעתי
ואתה יכול לקרוא לי טל
נעים מאוד
ואתה יכול לקרוא לי טל
נעים מאוד
אחלה טל שבעולם, כמו חברה שלי.taltal כתב:טוטי זאת גם דעתי
ואתה יכול לקרוא לי טל
נעים מאוד
אני שי

- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
לטעמי מאור מחפש כיוון אחר ומתאכזב מזה שאלונה מרימה קשיים על הנושא.
גם אתמול שכל השחקנים התחבקו בסוף המשחק הוא היחיד שלא נכח . וגם היכולת שלו אתמול אומרת משהו..
גם אתמול שכל השחקנים התחבקו בסוף המשחק הוא היחיד שלא נכח . וגם היכולת שלו אתמול אומרת משהו..
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
מי שרוצה ללכת שיביא קבוצה שתשלם עליו מה שאלונה דורשת וילך!! היינו לפניהם ונהיה אחריהם. שוב אני אגיד, לדעתי זו לא אבידה גדולה כמו שנהוג לחשוב פה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אלונה לא תשחרר אותו בחיים לקבוצה בארץ.
מכאן הוא יכול ללכת רק לאירופה או מצידי גם לדרום אמריקה או אפריקה...
מכאן הוא יכול ללכת רק לאירופה או מצידי גם לדרום אמריקה או אפריקה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עצם זה שהוא מעוניין לעבור קבוצה בארץ, קצת מעציבה אותי.taltal כתב:לפי סוכן שחקנים שהוא חבר אני מבין שהכיוון זה מכבי חיפה
זה מראה כמה אין כבוד למועדון, למרות כל האהבה שהוא מקבל, קיבל פה אהבה שלא קיבל בחיים וקיבל פה חום במשך שנתיים
אוהדי מכבי תל אביב וחיפה מקללים אותו והבן אדם שואף להגיע לשם ?
אולי האוהדים שלנו צריכים לקלל אותו גם והוא ירצה להישאר

לא בטוח שזה באמת מה שהוא רוצה...maor20094 כתב:
עצם זה שהוא מעוניין לעבור קבוצה בארץ, קצת מעציבה אותי.
זה מראה כמה אין כבוד למועדון, למרות כל האהבה שהוא מקבל, קיבל פה אהבה שלא קיבל בחיים וקיבל פה חום במשך שנתיים
אוהדי מכבי תל אביב וחיפה מקללים אותו והבן אדם שואף להגיע לשם ?
אולי האוהדים שלנו צריכים לקלל אותו גם והוא ירצה להישאר
אמרתי כבר, אני מביא לכאן את עזרא על המשבצת שלו עם הקרדיט שלו ומקבל לא פחות תפוקה
לא יודע מאיפה אתה מביא את זה,כרגע זאת ספקולציה.באר שבעי באדום כתב:לטעמי מאור מחפש כיוון אחר ומתאכזב מזה שאלונה מרימה קשיים על הנושא.
אבל בהנחה שמה שאתה אומר זה נכון(מה שקשה לי להאמין),אין לו על מה להתאכזב,אנחנו לא מוסד צדקה,כמו שהוא נתן לנו גם אנחנו נתנו לו והבאנו אותו בחזרה לקדמת הכדורגל הישראלי.
אני רק רוצה להזכיר שלפנינו אף אחד לא רצה לגעת בבוזגלו.
בוזגלו לא מעוניין לעזוב לשום קבוצה אחרת בארץ,מי שאומר אחרת משקר .
אם יעזוב זה רק לליגה בכירה (לא בלגית וכו..) כרגע אין הצעה מקבוצה שנמצאת בליגה כזאת .
אם יעזוב זה רק לליגה בכירה (לא בלגית וכו..) כרגע אין הצעה מקבוצה שנמצאת בליגה כזאת .
אני מתייחס להכל כספק אחד גדול עד שזה לא רשמי ...
טוטי לאישתי קוראים שי זה קטע..חחח
טוטי לאישתי קוראים שי זה קטע..חחח