הגרלות אפשריות בליגה האירופית
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הגרלות אפשריות בליגה האירופית
במקרה הזה אני מאוד אופטימי, אם נקבל קבוצה שאפשר לעבור אז יהיה לנו סיכוי להתקדם, אם נקבל את ווסטהאם אז המועדון יעשה אחלה כסף (בכל זאת לא כל יום באה לפה קבוצה כמו ווסטהאם).
כל הגרלה תהיה לטובה לדעתי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
כ-ל הגרלה? ואם תקבל את ברונדבי או שטוקלהום או באקו האזרית? גם קבוצות שכנראה לא נעבור, וגם קבוצות לא אטרקטיביות.דר אדום בנשמה כתב:במקרה הזה אני מאוד אופטימי, אם נקבל קבוצה שאפשר לעבור אז יהיה לנו סיכוי להתקדם, אם נקבל את ווסטהאם אז המועדון יעשה אחלה כסף (בכל זאת לא כל יום באה לפה קבוצה כמו ווסטהאם).
שלא תטעו חבר'ה - יש לנו 32 קבוצות אפשריות לפגוש. בתוכן חבויות קבוצות עם שמות פחות מפוצצים שאפשר לעבור ומצד שני קבוצות שלא נעבור וגם לא יהיה לנו טיול כיפי בחו"ל.
ברונדבי, שטוקהולם, באקו וכו׳ אלו קבוצות שאפשר לעבור. הכל תלוי באיך ניראה תחת ברקאדום בלב בנשמהההה כתב: כ-ל הגרלה? ואם תקבל את ברונדבי או שטוקלהום או באקו האזרית? גם קבוצות שכנראה לא נעבור, וגם קבוצות לא אטרקטיביות.
שלא תטעו חבר'ה - יש לנו 32 קבוצות אפשריות לפגוש. בתוכן חבויות קבוצות עם שמות פחות מפוצצים שאפשר לעבור ומצד שני קבוצות שלא נעבור וגם לא יהיה לנו טיול כיפי בחו"ל.
מי ישמע מה אמרת, באקו וברונדבי - אריות אירופה.אדום בלב בנשמהההה כתב: כ-ל הגרלה? ואם תקבל את ברונדבי או שטוקלהום או באקו האזרית? גם קבוצות שכנראה לא נעבור, וגם קבוצות לא אטרקטיביות.
אלה קבוצות ברמה שלך, תהיה בטוח, מכל הרשימה רק ווסטהאם, רוזנבורג, שריף טירספול ואולי מי שתבוא מבלגיה (שרלרואה?!) מדאיגות אותי.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- The red one
לא נכנס עכשיו להיסטוריה של כל מעודון. עצם זה שהם איתנו בשלב הזה זה כבר אומר שהן סיימו מקום 2-3-4 בליגות שלהן, וזה בהחלט יהיה מעניין לראות מה מקום שלישי בישארל שווה מול מקום שלישי בדנמרק, אבל אני מאמין שההיסטוריה תדבר כאן. למרות שברונדבי, לדוגמא לא מצליחה בשנים האחרונות כמו בעבר, היא עדיין מועדון פאר במדינתה..ואנחנו..מה?dor69 כתב: ברונדבי, שטוקהולם, באקו וכו׳ אלו קבוצות שאפשר לעבור. הכל תלוי באיך ניראה תחת ברק
אני אישית לא חושב שנצליח לעבור שום קבוצה שוודית, דנית וכד'. אזרית אולי כן. עצם זה שאנחנו לא מדורגים בשלב הזה הופך אותנו ללא פייבוריטים בכל מפגש. ועדיין, יש כל מיני קבצות מסלובקיה, בלרוס, קזסחטן שאותן אפשר לעבור.
יש גמרי גביע באוסטריה ושוויץ מחרתיים, הליגה הפולנית תסתיים בשישי (צמוד שם) , היוונית בשבת ואז תהיה לנו תמונת מצב מלאה. מקווה שיהיה לי זמן לעשות סקירונת קצרה על כל היריבות, ונראה מה מתאים לנו

דוקטור - מצחיק אותי הזלזול, "מי שאמרת אריות אירופה" .. לא כי אתה משהו .. נכון, בתקופה אחרונה להם ספציפית פחות הולך (כמו שכתבתי - לא סתם הם בשלב הזה) ועדיין לדעתי הזלזול ממש לא במקום. שנהיה 10 פעמים אלופים כמוהם נוכל לזלזל. ושוב, אני מסייג, הם עברו את תקופת הזוהר, אבל עדיין, אנחנו לא ניצחנו את הפועל רעננה העונה, אז לזלזל במקום 3 בדנמרק ובאזרבייג'ן ?
דווקא שרלואה, אם הזכרת אותה, פחות מפחידה. זה לא שהיא סיימה מקום שני או שלישי בבלגיה. סיימה מקום שישי ועלתה דרך הפלייאוף ההזוי שלהם. למען האמת, יש לנו מסורת אירופאית יותר "עשירה" ממנה

שורה תחתונה - יהיה קשה לדעת יחסי כוחות מול קבוצות כאלה. גם כי אנחנו לא מכירים את הקבוצות שמולנו, וגם כי אפילו את שלנו אנחנו לא מכירים.
אני בהחלט לא מזלזל אבל הבעיה היא שאתה מסתכל על השם שלנו במקום על הקבוצה שיש לנו (ואמורה להתחזק עוד)אדום בלב בנשמהההה כתב: לא נכנס עכשיו להיסטוריה של כל מעודון. עצם זה שהם איתנו בשלב הזה זה כבר אומר שהן סיימו מקום 2-3-4 בליגות שלהן, וזה בהחלט יהיה מעניין לראות מה מקום שלישי בישארל שווה מול מקום שלישי בדנמרק, אבל אני מאמין שההיסטוריה תדבר כאן. למרות שברונדבי, לדוגמא לא מצליחה בשנים האחרונות כמו בעבר, היא עדיין מועדון פאר במדינתה..ואנחנו..מה?
אני אישית לא חושב שנצליח לעבור שום קבוצה שוודית, דנית וכד'. אזרית אולי כן. עצם זה שאנחנו לא מדורגים בשלב הזה הופך אותנו ללא פייבוריטים בכל מפגש. ועדיין, יש כל מיני קבצות מסלובקיה, בלרוס, קזסחטן שאותן אפשר לעבור.
יש גמרי גביע באוסטריה ושוויץ מחרתיים, הליגה הפולנית תסתיים בשישי (צמוד שם) , היוונית בשבת ואז תהיה לנו תמונת מצב מלאה. מקווה שיהיה לי זמן לעשות סקירונת קצרה על כל היריבות, ונראה מה מתאים לנו
דוקטור - מצחיק אותי הזלזול, "מי שאמרת אריות אירופה" .. לא כי אתה משהו .. נכון, בתקופה אחרונה להם ספציפית פחות הולך (כמו שכתבתי - לא סתם הם בשלב הזה) ועדיין לדעתי הזלזול ממש לא במקום. שנהיה 10 פעמים אלופים כמוהם נוכל לזלזל. ושוב, אני מסייג, הם עברו את תקופת הזוהר, אבל עדיין, אנחנו לא ניצחנו את הפועל רעננה העונה, אז לזלזל במקום 3 בדנמרק ובאזרבייג'ן ?
דווקא שרלואה, אם הזכרת אותה, פחות מפחידה. זה לא שהיא סיימה מקום שני או שלישי בבלגיה. סיימה מקום שישי ועלתה דרך הפלייאוף ההזוי שלהם. למען האמת, יש לנו מסורת אירופאית יותר "עשירה" ממנה
שורה תחתונה - יהיה קשה לדעת יחסי כוחות מול קבוצות כאלה. גם כי אנחנו לא מכירים את הקבוצות שמולנו, וגם כי אפילו את שלנו אנחנו לא מכירים.
הרי אם אתה שופט לפי השם וההיסטוריה אנחנו צריכים להיות מקום שישי-שמיני בליגה.
ברור שאני מזלזל, הליגה הדנית והאזרית פחות טובות מהליגה הישראלית (כמה שזה מפתיע כי הליגה שלנו באמת פח).אדום בלב בנשמהההה כתב: לא נכנס עכשיו להיסטוריה של כל מעודון. עצם זה שהם איתנו בשלב הזה זה כבר אומר שהן סיימו מקום 2-3-4 בליגות שלהן, וזה בהחלט יהיה מעניין לראות מה מקום שלישי בישארל שווה מול מקום שלישי בדנמרק, אבל אני מאמין שההיסטוריה תדבר כאן. למרות שברונדבי, לדוגמא לא מצליחה בשנים האחרונות כמו בעבר, היא עדיין מועדון פאר במדינתה..ואנחנו..מה?
תהיה בטוח שהם לא היו לוקחים אליפות בליגה עם קבוצה כמו מכבי.
תהיה רגוע, ווסטאהם, שריף,רוזנבורג ואולי שרלרואה, כל השאר שקול לגמרי.
דירוג אופ"א של הליגות
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7 ... 4%22%D7%90" onclick="window.open(this.href);return false;
נערך לאחרונה על ידי UncleAD ב 01 יוני 2015, 13:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
יש משהו במה שאתה אומר. תשמע, אם היינו עם אלישע הייתי יודע ששום דבר לא ישתנה, ונפסיד גם למקום שלישי בגיבלרטר(הגזמתי בכוונה).
עם בכר - כמו שכתבתי בשורה התחתונה - אין לדעת איך נראה, אז זה בהחלט יקשה על ההערכות. ולמרות זאת, אני יותר מודאג מקבוצות עם מסורת בדנמרק (למרות שאני יודע שזה לא אומר אם ברונדבי לקחה 10 אליפויות אבל האחרונה לפני 10 שנים) מאשר קבוצה שהזדחלה לשלב הזה בגלל שיטה הזוייה בבלגיה ויש לה 0 נסיון אירופאי.
דוקטור - מסרב להסכים עם טענתך. מה עם קבוצות מפולין? משוודיה? קרואטיה? הליגה הפולנית והקרואטית לא בהכרח טובות משלנו. ומכבי לא קשורה לעניין בכלל.
אני אוהב את העניין הזה סביב אירופה בשלב הזה של העונה, צמיד שמח להכיר קבוצות חדשות ולהעשיר את הידע. כיף כפליים שהקבוצה שלנו מעורבת . לא יכל לחכות ל22 לחודש
עם בכר - כמו שכתבתי בשורה התחתונה - אין לדעת איך נראה, אז זה בהחלט יקשה על ההערכות. ולמרות זאת, אני יותר מודאג מקבוצות עם מסורת בדנמרק (למרות שאני יודע שזה לא אומר אם ברונדבי לקחה 10 אליפויות אבל האחרונה לפני 10 שנים) מאשר קבוצה שהזדחלה לשלב הזה בגלל שיטה הזוייה בבלגיה ויש לה 0 נסיון אירופאי.
דוקטור - מסרב להסכים עם טענתך. מה עם קבוצות מפולין? משוודיה? קרואטיה? הליגה הפולנית והקרואטית לא בהכרח טובות משלנו. ומכבי לא קשורה לעניין בכלל.
אני אוהב את העניין הזה סביב אירופה בשלב הזה של העונה, צמיד שמח להכיר קבוצות חדשות ולהעשיר את הידע. כיף כפליים שהקבוצה שלנו מעורבת . לא יכל לחכות ל22 לחודש

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא יודע מה לגביי הליגה הדנית, אבל הליגה האזרית חלשה משמעותית, שריף טריספול אמורה להיות קבוצה שאפשר לעבור, ברונדבי קבוצה ברמה שלנו, אולי טיפה יותר טובה אבל גם מולה זה אפשרי לעבור.
אגב אל תשכחו שבמידה והקבוצה שמולנו עם דירוג גבוה גם לשלב שאחריי זה אנחנו יכולים "לגנוב" להם את הדירוג וככה בסיבוב השלישי להיות מדורגים.
אגב אל תשכחו שבמידה והקבוצה שמולנו עם דירוג גבוה גם לשלב שאחריי זה אנחנו יכולים "לגנוב" להם את הדירוג וככה בסיבוב השלישי להיות מדורגים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אגב, קחו בחשבון שהרשימה מתבססת על הערכה שאומרת שכל הקבוצות המדורגות מסיבוב 1 עולות לסיבוב 2.
זה מה שממצב אותנו בטבלת הלא מדורגות.
אם יהיו הפתעות בסיבוב 1 יש אפשרות שנקבל גם קבוצות מאוד לא מוכרות..
זה מה שממצב אותנו בטבלת הלא מדורגות.
אם יהיו הפתעות בסיבוב 1 יש אפשרות שנקבל גם קבוצות מאוד לא מוכרות..
אני באמת תוהה מאיפה "הידע" הרחב...לנאפצי' באקו האלופה יש 10 זרים בסגל, רובם ברזילאים.דר אדום בנשמה כתב:לא יודע מה לגביי הליגה הדנית, אבל הליגה האזרית חלשה משמעותית, שריף טריספול אמורה להיות קבוצה שאפשר לעבור, ברונדבי קבוצה ברמה שלנו, אולי טיפה יותר טובה אבל גם מולה זה אפשרי לעבור.
בדיוק אותו מספר זרים יש לקרבאג...
כבר אמרתי לך 200 פעם ולא אחסוך פעם נוספת, אתה לא חייב תמיד להבין בהכל.
אין לי ספק שאין לך חצי מושג לגבי הליגה האזרית וזה בסדר, אבל לקבוע שהיא "חלשה משמעותית" זה מרגיז, במיוחד כשמוציאים את הקבוצות הבכירות שם.
הפועל תל אביב קיבלה בראש מקבוצה קזחית אשתקד, מה יש לך לומר על הליגה הזו לחמן?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הפועל ת"א הפסידה גם לעכו 1-0, וניצחה אותנו 3-2.Totti כתב: אני באמת תוהה מאיפה "הידע" הרחב...לנאפצי' באקו האלופה יש 10 זרים בסגל, רובם ברזילאים.
בדיוק אותו מספר זרים יש לקרבאג...
כבר אמרתי לך 200 פעם ולא אחסוך פעם נוספת, אתה לא חייב תמיד להבין בהכל.
אין לי ספק שאין לך חצי מושג לגבי הליגה האזרית וזה בסדר, אבל לקבוע שהיא "חלשה משמעותית" זה מרגיז, במיוחד כשמוציאים את הקבוצות הבכירות שם.
הפועל תל אביב קיבלה בראש מקבוצה קזחית אשתקד, מה יש לך לומר על הליגה הזו לחמן?
האם זה אומר שאנחנו מפסידים לכל קבוצה בליגה הקזחית או שאומר שעכו עוברת כל קבוצה קזחית.
טוטי נתת פה השוואה לא נכונה.
ההיסטוריה(דירוג אופ"א לפי הצלחת קבוצה באירופה מכל ליגה) מראה שהקבוצות בליגה הישראלית טובות משמעותית מליגות של קזחסטן או אזרבייג'ן וגם מדנמרק - לא דר, לא אתה ולא אני קבענו, יש את אופ"א שמדרגת.
גם ב"ש ביום נתון יכולה להפתיע את ווסטהאם, זה אומר שאנחנו טובים מהם?
אני רק אציין
ישראל מדורגת מקום 20
אזרבייג'ן 29 , קזחסטן 32 ודנמרק 22, סלובניה וחברותיהן מקומות 27+.
ככה שלהגיד שנהיה מרוצים אם נקבל קבוצה מסלובניה/סרביה/סלובקיה/קרואטיה כן אבל מאזרבייג'ן לא, זה קצת הזוי.
ישראל מדורגת מקום 20
אזרבייג'ן 29 , קזחסטן 32 ודנמרק 22, סלובניה וחברותיהן מקומות 27+.
ככה שלהגיד שנהיה מרוצים אם נקבל קבוצה מסלובניה/סרביה/סלובקיה/קרואטיה כן אבל מאזרבייג'ן לא, זה קצת הזוי.
נתפסת על הפועל תל אביב וזו הטעות שלך.doctorslayer כתב:
הפועל ת"א הפסידה גם לעכו 1-0, וניצחה אותנו 3-2.
האם זה אומר שאנחנו מפסידים לכל קבוצה בליגה הקזחית או שאומר שעכו עוברת כל קבוצה קזחית.
טוטי נתת פה השוואה לא נכונה.
ההיסטוריה(דירוג אופ"א לפי הצלחת קבוצה באירופה מכל ליגה) מראה שהקבוצות בליגה הישראלית טובות משמעותית מליגות של קזחסטן או אזרבייג'ן וגם מדנמרק - לא דר, לא אתה ולא אני קבענו, יש את אופ"א שמדרגת.
גם ב"ש ביום נתון יכולה להפתיע את ווסטהאם, זה אומר שאנחנו טובים מהם?
בליגות של אזרבייג'ן וקזחסטן זורם לא מעט כסף, מגיעים זרים טובים והרבה, הם לא דגים קטנים כמו שקל לצייר אותם, ממש לא איי פארו ולוקסמבורג
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא מסכים איתך, ממשיך לדבוק בעמדתי, יש סה"כ בין 2-3 קבוצות מעלינו ברמה, ואחת טובה בהרבה(ווסטהאם), כל השאר כמו כפפה ליד.Totti כתב: נתפסת על הפועל תל אביב וזו הטעות שלך.
בליגות של אזרבייג'ן וקזחסטן זורם לא מעט כסף, מגיעים זרים טובים והרבה, הם לא דגים קטנים כמו שקל לצייר אותם, ממש לא איי פארו ולוקסמבורג