רן בן שמעון המועמד המוביל לאמן את הקבוצה בעונה הבאה.
Re: רן בן שמעון המועמד המוביל לאמן את הקבוצה בעונה הבאה.
אלי אוחנה לא יגיע כי הוא מחוייב לנבחרת הנוער. מקבל אחלה משכורת בלי לחץ ובנוסף עושה השלמת הכנסה בתור פרשן.
ניצן שירזי מאוד אינטיליגנט והוכיח את עצמו כי בני יהודה זה מקום לא פחות לחוץ מב"ש.
יצחק שום- המועמד המוביל שלי ולעולם אי אפשר לדעת כי עם תקציב טוב והגב שהוא יקבל מההנהלה יש סיכוי שהוא יגיע.
בכל הקשור לסאגת גיא לוי מאוד הייתי רוצה לראות אותו נשאר פה אבל אם הוא לא רוצה שילך כמו שאני לא מאמין בלהחזיק שחקן בכח על אחת כמה וכמה מאמן.
גיא לא ישאר ואם כן הוא עושה לעצמו עוול שהוא לא מכחיש הפועל ב"ש היא גיבוי לשום מקום כי רק מכבי חיפה עולה עלינו ברמת הניהול ואם הוא ילך נאחל לו דרך צלחה ונקווה שזה שיהיה פה יצליח.
ניצן שירזי מאוד אינטיליגנט והוכיח את עצמו כי בני יהודה זה מקום לא פחות לחוץ מב"ש.
יצחק שום- המועמד המוביל שלי ולעולם אי אפשר לדעת כי עם תקציב טוב והגב שהוא יקבל מההנהלה יש סיכוי שהוא יגיע.
בכל הקשור לסאגת גיא לוי מאוד הייתי רוצה לראות אותו נשאר פה אבל אם הוא לא רוצה שילך כמו שאני לא מאמין בלהחזיק שחקן בכח על אחת כמה וכמה מאמן.
גיא לא ישאר ואם כן הוא עושה לעצמו עוול שהוא לא מכחיש הפועל ב"ש היא גיבוי לשום מקום כי רק מכבי חיפה עולה עלינו ברמת הניהול ואם הוא ילך נאחל לו דרך צלחה ונקווה שזה שיהיה פה יצליח.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
אני הייתי עושה הכול ומנסה להביא את רוני לוי המאמן של מכבי פתח תקווה,הוא מאממן טוב,והוא מאמן שיודע להתחבר לקהל,...והקהל יתחבר אליו,...אם רוני לי על הקווים,חיזוקים קטנטנים,בסגל...אם הקהל התומך של הפועל באר שבע,כול הדרך לאליפות...כול הדרך לאירופה!!!
לא רוצה מאמן שיתחבר לקהל!
רוצה מאמן שיתחבר לשחקנים ושהשחקנים יתחברו אליו.
ולכן:
רק גיא לוי!
רוצה מאמן שיתחבר לשחקנים ושהשחקנים יתחברו אליו.
ולכן:
רק גיא לוי!
הפועל אני כבר משתגע
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
רק גיא לוי!!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
גיא לוי חתום ל- 3עונות!!ניב כתב:
גיא חתום לעונה אחת עם אופציה ל-2 נוספות.
ואיך שזה נראה כרגע יעזוב בתום העונה.
לא אופציה ולא שום דבר אחר..
ואת זה הוא אמר לי בפגישה שבוע שעבר..
לגיא יש חוזה לשלוש שנים, כאשר אחד מהסעיפים בחוזה אומר שלמועדון יש את אפשרות לבטל את ההסכם בין הצדדדים לאחר עונה מבלי לשלם פיצויים.מר ספאם כתב:
גיא לוי חתום ל- 3עונות!!
לא אופציה ולא שום דבר אחר..
ואת זה הוא אמר לי בפגישה שבוע שעבר..

ולגיא לוי יש אפשרות להתשחרר מהחוזה בסוף העונה?Amit M כתב:
לגיא יש חוזה לשלוש שנים, כאשר אחד מהסעיפים בחוזה אומר שלמועדון יש את אפשרות לבטל את ההסכם בין הצדדדים לאחר עונה מבלי לשלם פיצויים.
לא.CrazyRed7 כתב: ולגיא לוי יש אפשרות להתשחרר מהחוזה בסוף העונה?
אם וכאשר הוא ירצה לעזוב הוא יצטרך לקבל את השחרור מב"ש.
נערך לאחרונה על ידי Amit M ב 05 אפריל 2009, 21:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

אוקיי..אז כרגע זה תלוי באלונה, אבל אם גיא לוי לא ירצה להישאר אי אפשר להחזיק אותו בכוח, אנחנו לא צריכים מאמנים/שחקנים ממורמרים..
אני מאמין (יותר נכון לא רוצה להאמין) שאם גיא ירצה ללכת, אלונה לא תעמוד בדרכו ובטח שלא תשתמש בסנקציות משפטיות כנגדו והצדדים יפרדו כידידים.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Amit M כתב:לגיא יש חוזה לשלוש שנים, כאשר אחד מהסעיפים בחוזה אומר שלמועדון יש את אפשרות לבטל את ההסכם בין הצדדדים לאחר עונה מבלי לשלם פיצויים.
Amit M כתב:לא.
אם וכאשר הוא ירצה לעזוב הוא יצטרך לקבל את השחרור מב"ש.
בדיוק.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב:אני מאמין (יותר נכון לא רוצה להאמין) שאם גיא ירצה ללכת, אלונה לא תעמוד בדרכו ובטח שלא תשתמש בסנקציות משפטיות כנגדו והצדדים יפרדו כידידים.
מאוד תמוה בעיני שכך אתה חושב.
לא תעמוד בדרכו, כי להשאיר מאמן בכח זה גול עצמי למועדון ואולי אפילו לא תשתמש בסנקציות משפטיות כי יש בה אצילות נפש, אבל יפרדו כידידים? אחרי הסטירת לחי שאם וכאשר תקבל ממנו, לאחר שקמבקה את קריירת האימון שלו, שכבה למענו על הגדר, עשתה בשבילו הכל, העיפה שני פיגורות מהמועדון למענו (סתיו ואייל חטאב), גם במחיר של צבירת נק' שליליות בדעת הקהל, בקיצור נתנה לו את נשמתה והכל בשם העבודה לטווח ארוך. אז למה מה קרה שיפרדו כידידים?! אלונה בטוח לא סמרטוט, וגם לה יש את הכבוד העצמי שלה.
מילא, אם לא היתה לבחור מחויבות משפטית, עוד ניחא, אבל הפרת אותה מחויבות נותת משנה תוקף להפרת המחויבות המוסרית שלו לאלונה. אני בורר בזהירות את מילותי, כי יתכן וכל השמועות בגדר עורבא פרח, אבל אם וכאשר, וחוזר ומדגיש אם וכאשר, יתברר שיש דברים בגו, זו תהיה אות קין נצחית על מצחו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר