יהיה שידור ברדיו?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
סתיו

יהיה שידור ברדיו?

שליחה על ידי סתיו »

אני לא יכול להגיע למשחק ואני רוצה לדעת אם יש שידור ברדיו דרום או משהו.

תודה למגיבים.

סמל אישי של משתמש
ארז3333

Re: יהיה שידור ברדיו?

שליחה על ידי ארז3333 »

יהיה. רדיו דרום.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ארז3333 כתב:יהיה. רדיו דרום.

חבל על העצבים שלו. עדיף כבר להתעדכן בלייבגיימס..

מעדיף לשמוע את קול פלסטין מאשר את הרדיו הזה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

איזה היסחפות

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

חח באמת נסחפת,
בכל זאת, רוצים לדעת המ בדיוק קורה חוץ מאחד אפס וכאלה ..
נתעלם מהפרשנויות, אנחנו כר יודעים שזה חארטה (:
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אתם יודעים מה מעצבן אותי ברדיו דרום?
זה שהם לוקחים למשחקי החוץ בצפון מישהו צפוני שאוהב את הקבוצה משם כדי עלק להיות אובייקטיביים!
אתם רדיו דרום! אתם לא אמורים בכלל להיות אובייקטיביים!
ותפסיקו לשאוג משמחה שב"ש מקבלת גול! כאילו שידרו את בניון כובש בברנבאו!
הם משדרים שערים שב"ש סופגת או התקפות נגדינו כאילו שהם משדרים משחק לכל עם ישראל וצריכים להיות אובייקטיביים.. הם חייבים להבין שהקהל שלהם הם אוהדי הפועל באר-שבע שגם ככה לא שלווים במהלך המשחק אז למה להדליק אותם גם על הרדיו?

למרות הכל אני מודה להם שהם משדרים אותנו היום אבל הם חייבים לטפל במה שציינתי מקודם

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

clark kent כתב:אתם יודעים מה מעצבן אותי ברדיו דרום?
זה שהם לוקחים למשחקי החוץ בצפון מישהו צפוני שאוהב את הקבוצה משם כדי עלק להיות אובייקטיביים!
אתם רדיו דרום! אתם לא אמורים בכלל להיות אובייקטיביים!
ותפסיקו לשאוג משמחה שב"ש מקבלת גול! כאילו שידרו את בניון כובש בברנבאו!
הם משדרים שערים שב"ש סופגת או התקפות נגדינו כאילו שהם משדרים משחק לכל עם ישראל וצריכים להיות אובייקטיביים.. הם חייבים להבין שהקהל שלהם הם אוהדי הפועל באר-שבע שגם ככה לא שלווים במהלך המשחק אז למה להדליק אותם גם על הרדיו?

למרות הכל אני מודה להם שהם משדרים אותנו היום אבל הם חייבים לטפל במה שציינתי מקודם
מילא זה, גם רוב "הפרשנים המקומיים" שלנו רוצים שנפסיד ולא מצליחים להסתיר את זה...בדיוק כמו אותם "פרשני נבחרת".

אורי? רדיו פלשתין? באמת נסחפת...אם כבר לא נוסעים אז אנשים מוכנים להשמיע גם שידור אנטי מובהק, להתעצבן אבל העיקר לדעת מה קורה עם הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

לא יודעת מה אתם רוצים עם ה"אנטי מובהק"
אני לא הרגשתי שהם אנטי הפועל בשידור (אבל זה אני,אולי הייתי חירשת)
הטענה היחידה שהיתה לי היום היא לזיו: יקירי, כמה ליכלוכים על אופיר, כמה שליליות על שחקן אחד, רק חיכיתי שהוא יבקיע ויסתום לך את הפה. וזה אכן קרה! אל תמהר לקבור שחקן כי כדורגל משחקים 90 דקות.

מעבר לזה, היה שידור סבבה, הדבר היחיד שמעצבן זה ההיעלמות ל7 דקות פרסומות כל פעם במהלך השידור אבל זה כבר לא תלוי בשדרנים.

ח'ברה בואו נהיה כנים: רובנו הגדול לא נסע למשחק, רובנו הגדול נצמד לרדיו דרום מ6 ועשרים עד תום השידור, כי לא היתה שום אופציה אחרת לדעת מה קורה במהלך המשחק (מלבד להשאר על הקוו בטלפון עם מישהו מהמגרש שזו גם אופציה, פשוט יקרה מאוד ולא הכי נוחה), אז תפרגנו קצת, מה יקרה? לא רוצים לפרגן? סבבה, אבל תורידו קצת מהאנטי
(עכשיו יגידו פה שאני גם "ידידה" של כל הרדיו נכון?)

שבוע טוב וחג שמח

סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי המאירי »

אדומה דרומית כתב:לא יודעת מה אתם רוצים עם ה"אנטי מובהק"
הטענה היחידה שהיתה לי היום היא לזיו: יקירי, כמה ליכלוכים על אופיר, כמה שליליות על שחקן אחד, רק חיכיתי שהוא יבקיע ויסתום לך את הפה. וזה אכן קרה! אל תמהר לקבור שחקן כי כדורגל משחקים 90 דקות.

מעבר לזה, היה שידור סבבה, הדבר היחיד שמעצבן זה ההיעלמות ל7 דקות פרסומות כל פעם במהלך השידור אבל זה כבר לא תלוי בשדרנים.

ח'ברה בואו נהיה כנים: רובנו הגדול לא נסע למשחק, רובנו הגדול נצמד לרדיו דרום מ6 ועשרים עד תום השידור, כי לא היתה שום אופציה אחרת לדעת מה קורה במהלך המשחק (מלבד להשאר על הקוו בטלפון עם מישהו מהמגרש שזו גם אופציה, פשוט יקרה מאוד ולא הכי נוחה), אז תפרגנו קצת, מה יקרה? לא רוצים לפרגן? סבבה, אבל תורידו קצת מהאנטי

שבוע טוב וחג שמח
למרות שזה לא היה ממשחקיו הגדולים של אופיר[המלך] חיים הוא פיצה אותנו בגול אדיר ונדיר ואפילו בשריקת הסיום קפץ מעל הגדרות ונכנס לתוך הקהל הבארשבעי ורקד איתנו בשירה אדירה, אפילו הקהל של נצרת עודד את הבארשבעים העליזים.
היו רגעים שלאור העידוד [בעיקר בשיר בליגה על כולם רועדים...] אוהדי נצרת עמדו בגדרות מול הקהל שלנו והקשיבו למקהלה האדירה שלנו, והיינו לא יותר ממאה אוהדים.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אדומה דרומית כתב:לא יודעת מה אתם רוצים עם ה"אנטי מובהק"

שבוע טוב וחג שמח
עדי אתמול היה שידור יחסית טוב.
שמעתי שידורים וגם שידורים חוזרים של משחקים והם כל הזמן ליכלכו, אבל בהחלט שהם הפתיעו אותי לטובה במשחק הזה... חג שמחחחחח :צעיף:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

המאירי כתב:למרות שזה לא היה ממשחקיו הגדולים של אופיר[המלך] חיים הוא פיצה אותנו בגול אדיר ונדיר ואפילו בשריקת הסיום קפץ מעל הגדרות ונכנס לתוך הקהל הבארשבעי ורקד איתנו בשירה אדירה, אפילו הקהל של נצרת עודד את הבארשבעים העליזים.
היו רגעים שלאור העידוד [בעיקר בשיר בליגה על כולם רועדים...] אוהדי נצרת עמדו בגדרות מול הקהל שלנו והקשיבו למקהלה האדירה שלנו, והיינו לא יותר ממאה אוהדים.
איזה הד היה מההרים שם כששרנו את כל "היציע עכשיו משתולל" (בגרסא המלאה שלו)... ניראה לי ששמעו אותנו בכל הכפרים בגליל...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אליק כתב:אורי? רדיו פלשתין? באמת נסחפת...אם כבר לא נוסעים אז אנשים מוכנים להשמיע גם שידור אנטי מובהק, להתעצבן אבל העיקר לדעת מה קורה עם הקבוצה.

הקצנתי קמעא, כדי להמחיש את הסלידה מהרדיו הביזיוני הזה.

הספיקו לי שני שידורים העונה להם האזנתי...מזל שכדורגל משחקים רק 90 דקות, כי עוד קצת והמערכת לא היתה שורדת... :בוער מעצבים:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה