תחי קדנציית הפטרייהשמעון א כתב: כדי שהקדציה של אלי גוטמן תסתיים כבר.
אל אל ישראל
Re: אל אל ישראל
- ForeverRed
1. בזמן שהשחקנים הבודדים מחיפה והפועל ואלו ממכבי פותחים בהרכב, שלך בקושי מחממים את הספסל.אדום בלב בנשמהההה כתב:דור - האהדה שלי לקבוצה היא מעל לנבחרת, אבל לא בכל כך הרבה. מבחינתי כל מה שאמרת בשורות הראשונות שלך תקף גם לגבי הנבחרת. זה הדגל שלי, הצבעים של המדינה שלי, ההמנון שלי שמתנגן לפני כל משחק. השחקנים שדוברים את השפה שלי, ואלה שמייצגים את הנבחרת שלי. אז מה? קצת קשה אז זהו? מקווים שייחטפו 5? ותסלח לי דור, זה לא אישי נגדך פשוט אתה הגבת את התגובה הזו כרגע, אבל אני בטוח ב10000% שכל הדיבורים שלך על זהות ועצבים שווים לתחת, כי אני בטוח שאחרי הניצחון מול בוסניה לא הפסקת לחייך וכמו כולם - חיכית וספרת את הדקות למשחקים מול בלגיה ו-וולס. אז עשו 0 מ6, פתאום עולים לעוד משחק של בעיטה בדלי? הא, אמרת משחק של בעיטה בדלי גם שהוצאנו 9 מ9 בתחילת הקמפיין?
דרדסמיילי - שחקן אחד של מכבי חיפה נמצצא כעת בסרביה ואחד של הפועל ת"א (וגם זה הרוש שרק עכשיו חתם בקבוצה) מכבי? מה לעשות שהיא הקבוצה הטובה במדינה? מה חשבת, שלא יהיה ייצוג גבוה שלה?
לשם השוואה - הקבוצה שלנו שלחה 3 נציגים לנבחרת. אז בעצם לאוהדי מכבי חיפה והפועל ת"א מותר לשנוא את הנבחרת כי היא של הפועל באר שבע?
2. כשיש לך מאמן כל כך פתטי, כל כך מקובע, כל כך פחדן, חסר דרך, שסוגר חשבונות אישיים עם שחקנים, מגיע עם הרכב מהבית, ששולח מסרים ומכתים שחקנים דרך כתבי חצר בתקשורת ומשדר חוסר אמינות וחוסר נוחות בכל פעם שהוא פותח את הפה, שכל כך מתעסק ביריבות עד שהוא שוכח להתעסק בקבוצה שלו עצמו, אז כן, קצת קשה לי לפרגן לו.
אני בז לאיש הזה. לא רוצה שיירשם על שמו טורניר גדול. לא מגיע לו להצליח.
שני ניצחונות על נמושות בתחילת הקמפיין אולי הצליחו להשכיח ממכם את הקמפיין הקודם שהיה אחד העלובים בתולדות המדינה אבל אני זוכר טוב מאוד. בסוף הבלוף מתגלה.
3. אני בטוח שכל אלו שהגיבו כאן נגד הנבחרת הרגישו את זה גם בנצחונות. גם אם רצינו באופן טבעי בהצלחת הנבחרת, זה לא היה בלב שלם.
בנימה אישית יותר, תמיד אהבתי את הנבחרת, תמיד רציתי בהצלחתה. מעולם לא חשתי תיעוב גדול יותר כלפיה וכמוני עוד הרבה.
אם הפסד יגרום למצב הזה להשתנות אז הרווחנו (עדיין מוכן להתפשר על הצגה של שחקני מכבי).
אבל עזוב שטויות, באר שבע מעל הכל. מבחינתי אין מקום להשוואה בכלל.
- The red one
1. השחקן הבודד מהפועל תל אביב לא פותח בהרכב.
2. שוב, לי לא אכפת מי מאמן ומי השחקנים. זו הנבחרת שלי בדיוק כמו שהפועל הקבוצה שלי ולא אכפת לי מי מאמן אותה ומי משחק בה. רק במקרים מאוד חריגים, ששחקני נבחרת ישתלחו במדינה או שחקני הפועל ישתלחו בקבוצה, זה יוצא צדדים אחרים, אבל זה לא המקרה. ובסדר, הבנתי שאין מקום להשאווה מבחינתך.
מה היה כל כך גרוע בקמפיין הקודם? 2 תוצאות תיקו מול אז'רבייג'ן? אז איזנת עם 2 תוצאות תיקו מול פורטוגל! מישהו חשב שנוציא מהם נקודה? לא. למקום שלישי במוקדמות מונדיאל בבית עם פורטוגל ורוסיה אתה קורא אחד העלובים בתולדות המדינה? אז הסטנדרטים שלך מאוד גבוהים.
לגבי ההמשך אין לי מה להגיב. לא יודע מה כולם הרגישו, אני , לעומתך, בטוח שכולם שמחו ב0-3 על בוסניה והתלהבו ודיברו אחר כך בעבודה "אנחנו זיינו את בוסניה" ו"איזה טובים היינו" ופתאום אחרי ה0 מ6 במרץ זה הפך להיות "חבורה של זבלים". חביתות, זה תקף על כל הדינה, לא רק על אוהדי הפועל באר שבע.
וברור לי שהיו בודדים שמלכתחילה לא התלהבו מהניצחון מול בוסניה, אבל אלה בודדים.
2. שוב, לי לא אכפת מי מאמן ומי השחקנים. זו הנבחרת שלי בדיוק כמו שהפועל הקבוצה שלי ולא אכפת לי מי מאמן אותה ומי משחק בה. רק במקרים מאוד חריגים, ששחקני נבחרת ישתלחו במדינה או שחקני הפועל ישתלחו בקבוצה, זה יוצא צדדים אחרים, אבל זה לא המקרה. ובסדר, הבנתי שאין מקום להשאווה מבחינתך.
מה היה כל כך גרוע בקמפיין הקודם? 2 תוצאות תיקו מול אז'רבייג'ן? אז איזנת עם 2 תוצאות תיקו מול פורטוגל! מישהו חשב שנוציא מהם נקודה? לא. למקום שלישי במוקדמות מונדיאל בבית עם פורטוגל ורוסיה אתה קורא אחד העלובים בתולדות המדינה? אז הסטנדרטים שלך מאוד גבוהים.
לגבי ההמשך אין לי מה להגיב. לא יודע מה כולם הרגישו, אני , לעומתך, בטוח שכולם שמחו ב0-3 על בוסניה והתלהבו ודיברו אחר כך בעבודה "אנחנו זיינו את בוסניה" ו"איזה טובים היינו" ופתאום אחרי ה0 מ6 במרץ זה הפך להיות "חבורה של זבלים". חביתות, זה תקף על כל הדינה, לא רק על אוהדי הפועל באר שבע.
- ForeverRed
1. הוא היה מועמד לפתוח, שזה כבר יותר ממה שהשחקנים שלך קיבלו במהלך כל הקמפיין.אדום בלב בנשמהההה כתב:1. השחקן הבודד מהפועל תל אביב לא פותח בהרכב.
לגבי ההמשך אין לי מה להגיב. לא יודע מה כולם הרגישו, אני , לעומתך, בטוח שכולם שמחו ב0-3 על בוסניה והתלהבו ודיברו אחר כך בעבודה "אנחנו זיינו את בוסניה" ו"איזה טובים היינו" ופתאום אחרי ה0 מ6 במרץ זה הפך להיות "חבורה של ***ים". חביתות, זה תקף על כל הדינה, לא רק על אוהדי הפועל באר שבע.
2. הקמפיין הקודם היה גרוע כי זה היה הכל חוץ מכדורגל. שיחקנו בצורה מבישה וכרגיל בעטנו בדלי.
אתה יכול לגנוב דעת כמו אלישע ולהסתכל רק על התוצאות הסופיות (גם שם נכשלנו), ואתה יכול להסתכל על הדרך והיכולת שהיו מהגרועות שזכורות לי מאז היותי אוהד כדורגל.
המשחק נגד פורטוגל אולי הפתיע אותך, אותי ממש לא. אמרתי גם לפני וגם אחרי, פורטוגל נבחרת בינונית שמורכבת משמות גדולים.
אין יותר מידיי ממה להתלהב, ועובדה שהם איבדו נקודות גם נגד נבחרות חלשות מישראל.
3. לא יודע מה אחרים אמרו וחשבו, יכול להעיד על עצמי.
בזמן שכולם יצאו מגדרם היה לי ברור שקיבלנו כאן נבחרת בוסניה מפורקת, שיותר הפסידה את המשחק מאשר אנחנו ניצחנו אותו. ככה זה כשמתייחסים שוב רק לתוצאה הסופית ומתעלמים מכל שאר הפרמטרים.
אין פה עניין של להיות אוהד הנבחרת.אדום בלב בנשמהההה כתב:1. השחקן הבודד מהפועל תל אביב לא פותח בהרכב.
לגבי ההמשך אין לי מה להגיב. לא יודע מה כולם הרגישו, אני , לעומתך, בטוח שכולם שמחו ב0-3 על בוסניה והתלהבו ודיברו אחר כך בעבודה "אנחנו זיינו את בוסניה" ו"איזה טובים היינו" ופתאום אחרי ה0 מ6 במרץ זה הפך להיות "חבורה של ***ים". חביתות, זה תקף על כל הדינה, לא רק על אוהדי הפועל באר שבע.
ברור שכולם אוהדים אותה ורוצים בהצלחתה,גם אילו שמייחלים כביכול שתפסיד.
יש כאן עניין של מאמן שאשכרה מכין את הג'וב הבא שלו על הגב של הנבחרת.
בוא תסביר לי למה טוטו תמוז לא מוזמן?,או אתה יודע מה? איך יכול להיות שהוא לא פותח עם החלוץ הטוב ביותר שלו במקרה הזה חמד?
איך בוזגלו השחקן השני בטיבו בארץ לא רואה דקה?
אתה בטוח שטיבי יותר טוב מצדק? אני לא.
או למשל שטב"ז מקבל מקום בהרכב על חשבון שחקנים טובים יותר לצורך העניין רפאלוב,למרות שהמשחק הזה הוא מורחק.
לא נראה לך משונה שפתאום הוא מאמץ את שיטת החלוץ המדומה עלק.
או ששחקני מכבי מתלוננים על עייפות אז משחררים אותם?
אלי גוטמן לאורך ההיסטוריה תמיד קודם כל דאג לתחת שלו,אז שיזדיין לנו כבר מהעיניים למה זה נהיה מגעיל תחת.
המשחק היום עם משמעות אדירה לעתיד ולא רק לגבי מצב הנבחרת בבית הנוכחי אלה יש חשיבות גם להגרלת המוק' הבאות למונדיאל שיתקיימו עוד כחודש וחצי.
כרגע ישראל ממש בתחתית דרג 3.
הפסד ישלח אותנו להיות דרג 4 וניצחון מדרג 2.
Defeat vs. Bosnia-Herzegovina - Pot 4: 100%;
Draw vs. Bosnia-Herzegovina - Pot 3: 91.3%; Pot 4: 8.7%;
Win vs. Bosnia-Herzegovina - Pot 2: 91.3%; Pot 3: 8.7%;
כרגע ישראל ממש בתחתית דרג 3.
הפסד ישלח אותנו להיות דרג 4 וניצחון מדרג 2.
Defeat vs. Bosnia-Herzegovina - Pot 4: 100%;
Draw vs. Bosnia-Herzegovina - Pot 3: 91.3%; Pot 4: 8.7%;
Win vs. Bosnia-Herzegovina - Pot 2: 91.3%; Pot 3: 8.7%;
ואז עוד נקבל שם את אלישע...שמעון א כתב: כדי שהקדציה של אלי גוטמן תסתיים כבר.
צחק צחק אבל זה בדיוק מה שצריכה הנבחרת.delta7 כתב: ואז עוד נקבל שם את אלישע...
סגנון משחק של אנדרדוג מובהק וניצול של האגפים המהירים שלנו.
אתה אמור כבר לדעת שאני לא מושפע מתוצאה כזו או אחרת אחי. אני כבר כמה שנים מרגיש לא מחובר לנבחרת בכלל (וזה לא אומר שלא שמחתי שניצחנו את בוסניה). נבחרת ישראל אלופה בלייצר לעצמה ציפיות בהתחלה ולרסק אותן בהמשך ובגלל התופעה הזאת שחוזרת על עצמה שוב ושוב אני מרגיש שזה לא יביא אותנו לכלום וסתם מעכב אותי שבוע נוסף מלראות את הקבוצה שלי כשזה באמצע העונה.אדום בלב בנשמהההה כתב:דור - האהדה שלי לקבוצה היא מעל לנבחרת, אבל לא בכל כך הרבה. מבחינתי כל מה שאמרת בשורות הראשונות שלך תקף גם לגבי הנבחרת. זה הדגל שלי, הצבעים של המדינה שלי, ההמנון שלי שמתנגן לפני כל משחק. השחקנים שדוברים את השפה שלי, ואלה שמייצגים את הנבחרת שלי. אז מה? קצת קשה אז זהו? מקווים שייחטפו 5? ותסלח לי דור, זה לא אישי נגדך פשוט אתה הגבת את התגובה הזו כרגע, אבל אני בטוח ב10000% שכל הדיבורים שלך על זהות ועצבים שווים לתחת, כי אני בטוח שאחרי הניצחון מול בוסניה לא הפסקת לחייך וכמו כולם - חיכית וספרת את הדקות למשחקים מול בלגיה ו-וולס. אז עשו 0 מ6, פתאום עולים לעוד משחק של בעיטה בדלי? הא, אמרת משחק של בעיטה בדלי גם שהוצאנו 9 מ9 בתחילת הקמפיין?
דרדסמיילי - שחקן אחד של מכבי חיפה נמצצא כעת בסרביה ואחד של הפועל ת"א (וגם זה הרוש שרק עכשיו חתם בקבוצה) מכבי? מה לעשות שהיא הקבוצה הטובה במדינה? מה חשבת, שלא יהיה ייצוג גבוה שלה?
לשם השוואה - הקבוצה שלנו שלחה 3 נציגים לנבחרת. אז בעצם לאוהדי מכבי חיפה והפועל ת"א מותר לשנוא את הנבחרת כי היא של הפועל באר שבע?
ואם מישהו הבין אותי לא נכון- הלוואי שנצליח. פשוט קשה לי להאמין
בהחלט הייתי נותן לאלישע לאמן את הנבחרת. שונה לחלוטין מאימון קבוצהdelta7 כתב: ואז עוד נקבל שם את אלישע...
האמנים?dor69 כתב: בהחלט הייתי נותן לאלישע לאמן את הנבחרת. שונה לחלוטין מאימון קבוצה
עבאס סואן משחק שם, הוא היה הקפטן שלו
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 12 יוני 2015, 14:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טענו מעלי שגוטמן מקובע, יש לו שחקנים שלו שהוא הולך איתם בלי קשר ליכולת וכיו"ב, זה נשמע בדיוק אותן טענות שנשמעו כלפי אלישע כך שמי שמסכים עם טענות אלו ומעוניין שגוטמן ילך, למעשה (באם אלישע יחליפו) יפול מן הפח אל הפחת.אדום זקן כתב: צחק צחק אבל זה בדיוק מה שצריכה הנבחרת.
סגנון משחק של אנדרדוג מובהק וניצול של האגפים המהירים שלנו.
אני באופן אישי למרות שאני חושב שגוטמן טועה לא מעט, לא יכול ליחל בשום תנאי להפסד של הנבחרת.
עכשיו ברצינות אחי. ניסו פה הכל כולל מאמני הליגה הטובים ביותר שהיו פה והם לא הצליחו. יותר מזה, מי שהיה הכי קרוב להצלחה היה שלמה שרף! לא גוטמן, לא גרנט ולא קשטן. שרף!!Totti כתב: האמנים?
עבאס סואן משחק שם, הוא היה הקפטן שלו
באלישע יש שתי יתרונות:
1. חדר ההלבשה שלך יהיה שקט ולא תראה אותו רב עם שחקנים
2. כמו שאמרו יש לו סגנון משחק של אנדרדוג. זה לא התאים לנו אבל הנבחרת זה האמא של האנדרדוגים
עזוב אותך דור. אתה רוצה לנסות משהו "חדש", תן את הנבחרת לכדורגלן עבר בלי קשר לניסיון שלו, בניון/ברקו, כמו שעשו עם ואן בסטן.dor69 כתב: עכשיו ברצינות אחי. ניסו פה הכל כולל מאמני הליגה הטובים ביותר שהיו פה והם לא הצליחו. יותר מזה, מי שהיה הכי קרוב להצלחה היה שלמה שרף! לא גוטמן, לא גרנט ולא קשטן. שרף!!
באלישע יש שתי יתרונות:
1. חדר ההלבשה שלך יהיה שקט ולא תראה אותו רב עם שחקנים
2. כמו שאמרו יש לו סגנון משחק של אנדרדוג. זה לא התאים לנו אבל הנבחרת זה האמא של האנדרדוגים
אם לא זה, אז שום דבר לא חדש. הכל ניסו. והכל נכשל ומאמנים זרים מהלבל הראשון לא יגיעו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני ישראלי ובנבחרת משחקים ישראלים, אז היא שליForeverRed כתב: לא יודע אם שמת לב, אבל זאת כבר ממש לא הנבחרת שלך.