אל אל ישראל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: אל אל ישראל

שליחה על ידי delta7 »

שיש כתב: אני ישראלי ובנבחרת משחקים ישראלים, אז היא שלי
+1

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ומכבי אלקטרה היא הקבוצה של המדינה...

שאראס
בורשטיין
פארקר
באסטון
וויציץ

פה חשדתי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:ומכבי אלקטרה היא הקבוצה של המדינה...

שאראס
בורשטיין
פארקר
באסטון
וויציץ

פה חשדתי
לא נראה לי שהכינוי "הקבוצה של המדינה" מתאים, אבל החבורה הזו הביאה הרבה דקות של הנאה צרופה לאנשים רבים מאוד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

delta7 כתב: לא נראה לי שהכינוי "הקבוצה של המדינה" מתאים, אבל החבורה הזו הביאה הרבה דקות של הנאה צרופה לאנשים רבים מאוד.
על זה אין ויכוח.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

delta7 כתב: לא נראה לי שהכינוי "הקבוצה של המדינה" מתאים, אבל החבורה הזו הביאה הרבה דקות של הנאה צרופה לאנשים רבים מאוד.
אתה צודק בהחלט אבל 90% מהאנשים שאני מכיר רוצים בהצלחתה של מכבי כדורסל כי לטענתם זה ״ישראל״ מה שממש ממש לא נכון. רחוק מהאמת

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב: אתה צודק בהחלט אבל 90% מהאנשים שאני מכיר רוצים בהצלחתה של מכבי כדורסל כי לטענתם זה ״ישראל״ מה שממש ממש לא נכון. רחוק מהאמת
זו בהחלט לא הקבוצה של המדינה, אבל במשך שנים רבות מאוד הצפיה במשחקי מכבי בכדורסל ביום ה' בערב היתה בהחלט חלק מה"ישראליות".

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

delta7 כתב: זו בהחלט לא הקבוצה של המדינה, אבל במשך שנים רבות מאוד הצפיה במשחקי מכבי בכדורסל ביום ה' בערב היתה בהחלט חלק מה"ישראליות".
אז זו לדעתי התפיסה שמעוותת את המציאות.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב: אז זו לדעתי התפיסה שמעוותת את המציאות.
דור, אני מתכוון לשנות השבעים, שמונים של המאה הקודמת. מעוות, לא מעוות, זו עובדה, זה היה חלק מהישראליות, כמו ליסוע בסובארו, כמו לנגב חומוס אצל ההוא בעיר העתיקה (ששכחתי את שמו), כמו לצפות באירוויזיון וכמו תופעות נוספות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

delta7 כתב: דור, אני מתכוון לשנות השבעים, שמונים של המאה הקודמת. מעוות, לא מעוות, זו עובדה, זה היה חלק מהישראליות, כמו ליסוע בסובארו, כמו לנגב חומוס אצל ההוא בעיר העתיקה (ששכחתי את שמו), כמו לצפות באירוויזיון וכמו תופעות נוספות.
אז גם היו שם שחקנים ישראליים דומיננטיים.

ארואסטי, ברקוביץ, אלישע בן אברהם..

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

delta7 כתב: דור, אני מתכוון לשנות השבעים, שמונים של המאה הקודמת. מעוות, לא מעוות, זו עובדה, זה היה חלק מהישראליות, כמו ליסוע בסובארו, כמו לנגב חומוס אצל ההוא בעיר העתיקה (ששכחתי את שמו), כמו לצפות באירוויזיון וכמו תופעות נוספות.
כשהיו שם שחקנים ישראלים והם שיחקו בכל הרצינות בליגה הישראלית אתה צןדק.
היום מכבי אלקטרה היא אחד הדברים הגרועים לספורט הישראלי. רוח הספורטיביות מהם והלאה. הישראליות לא קיימת. והם גורמים למנהלת הליגה לחוקק חוקים טיפשיים רק כדי לייצר ספורטיביות מלאכותית. האחות הקטנה מהכדורגל מנסה להפוך אליהם בכל הכוח. גוטמן היום מיישר איתם קו.
לא מכבי אלקטרה ולא נבחרת-מכבי-גוטמן-ישראל מייצגות אותי.
בעוד שלנבחרת ישראל נותר בי סנטימנט כלשהו בעיקר בגלל מה שהמדים שלהם מיצגים. הייתי מאוד מאוד מאוד שמח אם מחר בבוקר מכבי אלקטרה תודיע על פירוק.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

delta7 כתב: ואז עוד נקבל שם את אלישע...
נו סבבה.
מגיע לו צ׳אנס.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

dardasmiley כתב:
כשהיו שם שחקנים ישראלים והם שיחקו בכל הרצינות בליגה הישראלית אתה צןדק.
היום מכבי אלקטרה היא אחד הדברים הגרועים לספורט הישראלי. רוח הספורטיביות מהם והלאה. הישראליות לא קיימת. והם גורמים למנהלת הליגה לחוקק חוקים טיפשיים רק כדי לייצר ספורטיביות מלאכותית. האחות הקטנה מהכדורגל מנסה להפוך אליהם בכל הכוח. גוטמן היום מיישר איתם קו.
לא מכבי אלקטרה ולא נבחרת-מכבי-גוטמן-ישראל מייצגות אותי.
בעוד שלנבחרת ישראל נותר בי סנטימנט כלשהו בעיקר בגלל מה שהמדים שלהם מיצגים. הייתי מאוד מאוד מאוד שמח אם מחר בבוקר מכבי אלקטרה תודיע על פירוק.
רוני (לא טעיתי כן?) רציתי להגיב לך אחי אבל דרדסמיילי פה נתן בדיוק את התגובה שרציתי (למרות שלגבי הנבחרת זה לא מדוייק גם לגביי)

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב: רוני (לא טעיתי כן?) רציתי להגיב לך אחי אבל דרדסמיילי פה נתן בדיוק את התגובה שרציתי (למרות שלגבי הנבחרת זה לא מדוייק גם לגביי)
דרדס, דור (רוני זה השם, כן), לא נכנס איתכם לויכוח הזה. יש הרבה מן הצדק בטענות שלכם. דרדס מדבר על היום, אני דיברתי על שנות השבעים והשמונים של המאה הקודמת (למרות שחלק מהשורשים של הדברים שהוזכרו נובעים מהתקופה האמורה), פשוט ציינתי עובדה שלא ניתן להתכחש אליה. באותן שנים מכבי כדורסל היתה קונצנזוס, חלק ממה שניתן לקרוא (כמו גם דברים אחרים שאת חלקם מניתי) "ישראליות".
לגבי הנבחרת: אני איתם, מקווה שיוציאו תוצאה טובה היום. תמיד הייתי, תמיד אהיה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

delta7 כתב: דרדס, דור (רוני זה השם, כן), לא נכנס איתכם לויכוח הזה. יש הרבה מן הצדק בטענות שלכם. דרדס מדבר על היום, אני דיברתי על שנות השבעים והשמונים של המאה הקודמת (למרות שחלק מהשורשים של הדברים שהוזכרו נובעים מהתקופה האמורה), פשוט ציינתי עובדה שלא ניתן להתכחש אליה. באותן שנים מכבי כדורסל היתה קונצנזוס, חלק ממה שניתן לקרוא (כמו גם דברים אחרים שאת חלקם מניתי) "ישראליות".
לגבי הנבחרת: אני איתם, מקווה שיוציאו תוצאה טובה היום. תמיד הייתי, תמיד אהיה.
אני מקווה שברור שכל מה שאני אומר על מכבי כדורסל מתייחס למה שהם היום ולא לפעם וברור שלמרות שאני מרגיש תחושת ניכור לנבחרת אני ארצה בהצלחתה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הצלה ענקית של מרציאנו.
המחיר קופץ (-;

שלח תגובה