השינוי האמיתי והתנצלות כנה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום אדום

השינוי האמיתי והתנצלות כנה

שליחה על ידי אדום אדום »

מודה צעקתי קיללתי אמרתי שלחתי אבל היום אני קם ואומר סליחה ! השינוי האמיתי בקבוצה הגיעכשחזרת. מודה לא האמנתי שכך יהיה ואף הבעתי את דעתי בפני הרבה מאוד אוהדים.ראיתי את השער שלך אתמול בנצרת שער ענק של שחקן גדול.אופיר חיים קח קרדיט ענק לעלייה של הקבוצה לליגת העל. מגיע לך בקדנציה הקודמת קראתי לך מלך היום אני אומר מלך אמיתי . חג שמח לכל אוהדי הקבוצה. אגב זאת פעם ראשונה פה למרות שהייתי קורא תגובות אבל לא מגיב.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: השינוי האמיתי והתנצלות כנה

שליחה על ידי הראל »

אופיר חיים הוא לא רק בן אדם ענק אלה גם שחקן ענק , כשאסי יפרוש בתום העונה אפשר להכניס את אופיר חיים לרוטצית סרט הקפטן כי מגיע פשוט מגיע לו רק חבל שהוא כבר לא ילד והוא מתקדם לגיל הפרישה ולא נוכל להנות ממנו עוד הרבה שנים רק נשאר להלחם עליו שהוא ישאר איתנו גם בעונה הבאה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

זכורה לי היטב על המלחמה להשאיר את אופיר אצלנו ובסוף הצלחנו ובגדול גם הפעם אני אישית לא אוותר שחקן כזה מנהיג ווינר חייב להיות איתנו ולכן אלונה ההלכה חייבת להשאיר את המלך

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

הראל כתב:אופיר חיים הוא לא רק בן אדם ענק אלה גם שחקן ענק , רק נשאר להלחם עליו שהוא ישאר איתנו גם בעונה הבאה.
י

לפני שמדברים על סרט הקפטן, צריך לתמוך בו ולדאוג שגם אלונה וגם המאמן הבא יבינו ויעריכו את התרומה שלו ואת החשיבות שלו לקבוצה, למרקם הקבוצתי ותרומתו כמנהיג על הדשא. צריך שחקן מנוסה שיעזור לשחקנים הצעירים, ויהיה הדבק שמחבר בין החדשים שיגיעו למקומיים הצעירים, במיוחד כשאסי לא יהיה בסביבה (לא על הדשא בכל אופן) כדי לעשות זאת.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אופיר הוא נכס לכל קבוצה ובמיוחד כאן בב"ש ששחקנים עם אופי כמו שלו חסרים מאוד.
גם אם הוא לא בכושר שיא וגם אם הוא יהיה בספסל האופי והנוכחות שלו מספיקים.

אופיר אתה מלך!!!!!
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

אפילו רדיו דרום פירגן לו היום...

סמל אישי של משתמש
נמרוד ברדה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נמרוד ברדה »

כל מי שהספיד אותו בעבר - הוכח כלא מבין כלום בכדורגל

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

נמרוד ברדה כתב:כל מי שהספיד אותו בעבר - הוכח כלא מבין כלום בכדורגל
נמרוד חובת ההוכחה חלה על אופיר. אף אחד לא הספיד אותו אז בבקשה אל תארוז את הבקורת
שהופנתה לעברו שהייתה הכי לגטימית.ותנסה לעקוץ אוהדים איתה כי אתה הופך להיות הלא מבין בהסופו של דבר.
אני לא שוכח עדיין את סירובו לקיצוץ. עדיין לא שוכח שהוא הגיע אלינו פצוע.
אז תסביר לי ותחכים אותי מי לא מבין? לא מבין שהוא היה פצוע? או לא מבין למה הוא סירב לקצץ?
יאללה נמרוד תסביר לי

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

ח'ברה ח'ברה דייי!

חג, ניצחנו, שמנו 3 ברשת במשחק חוץ, לא היתה מחצית ראשונה חשוכה, חג... עזבו אתכם מחיכוכים אישיים, תהנו, תשמחו, תאהבו, תסלחו (למרות שזה לא כיפור), תחגגו בחיק המשפחה....

עזבו וויכוחים, עזבו חילוקי דעות, עזבו עקיצות ועזבו הסברים. חג... ניצחנו... עלינו ליגה... תעשו לעצמכם טובה: תנשמו עמוק ותהנו מהרגע הנפלא באווירת חג נפלאה.

כל השאר יכול לחכות לשבוע הבא

חג שמח נמרוד ומישל,
חג שמח למשפחת הפועל
חג שמח לכל עם ישראל

סמל אישי של משתמש
נמרוד ברדה

שליחה על ידי נמרוד ברדה »

הסניגור האדום כתב: נמרוד חובת ההוכחה חלה על אופיר. אף אחד לא הספיד אותו אז בבקשה אל תארוז את הבקורת
שהופנתה לעברו שהייתה הכי לגטימית.ותנסה לעקוץ אוהדים איתה כי אתה הופך להיות הלא מבין בהסופו של דבר.
אני לא שוכח עדיין את סירובו לקיצוץ. עדיין לא שוכח שהוא הגיע אלינו פצוע.
אז תסביר לי ותחכים אותי מי לא מבין? לא מבין שהוא היה פצוע? או לא מבין למה הוא סירב לקצץ?
יאללה נמרוד תסביר לי
איזה ביקורת לגיטימית? היא מעולם לא היתה לגיטימית!
הבנאדם בא לפה ממקום בהרכב נתניה ששיחקה בגביע אופ"א, היה לו חוזה מפוצץ שם...ואם כל מה שקיבל פה הוא עוד ירד בשכר.
לגבי פציעה- אתה הרי מבין שזו בדיחה כי איך שהוא עבר בבקרה (אחרי המשחק שהוא ירד אלינו בג'ינס מיציע הכבוד) הוא שיחק, ולהזכירך המשיך כמעט עד סוף העונה כאשר ידע שהוא מסכן עצמו.
מעבר לכך בוא, ואלך איתך- הוא בא פצוע... מה זה אומר על התנהלות המועדון, מחתימים שחקן יקר מאד לכל הדעות ולא בודקים, או שמא אולי גם רופא הקבוצה משקר.

הוא סירב לקצץ כמו כל שחקן אחר שסירב או שהיה מסרב- כמו שאני ואתה במקום עבודותינו לא נסכים לקצץ. תעשה לי טובה עם כל ההתיפיפות שלך!
וכן שוב אומר, כל מי שהספיד את השחקן, שלהזכירך מאז וחזר הקבוצה רק פורחת, לא מבין בכדורגל!

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

שחקן נשממה, פשוט כייף לראות אותו ולשמוע את הפרגון הענקי שהוא נותן לשאר חבריו לקבוצה .
הוא חייב להשאר, אחרי שאסי פורש לא נשארו כאן הרבה נשמות ..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אני חייב לשבח אותך על ההודאה והכנות ,אבל זו גם תעודת עניות כלפיך וכלפי כל שאר האוהדים חמומי הדעת שהעכירו את האווירה הכללית ועשו רושם כאילו כל הקהל של הפועל ב"ש בפה אחד נגד גיא לוי.
הגיע הזמן שתלמדו לתת זמן וכבוד לאנשים ובפרט לכאלו שמגיעים מבחוץ עם מוניטין וכבוד כמו גיא לוי.
אני בטוח שגיא לוי עוד לא מיצה אפילו שליש מהפועל ב"ש ושהדרך איתו עוד ארוכה-עוד נאכל הרבה חרא אבל יש לנו מאמן אדיר,תנו לו כבוד.

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

ליצן אתה תאמין לי איך הגיע אלינו פצוע אם חודש לפני כן העלה את נתניה לאופא הרי נתניה סרבו לשחרר אותו כמדומני אז מה אתה רוצה להגיד שנתניה ברבו לשחרר שחקן פצוע שיושב להם כבד על התקציב ??? הרי זאת בדיחה אני זה שקיללתי אותו היום מוריד את הכובע בפניו אין שחקנים כאלה בבאר שבע מהיום שהוא חזר תסתכל את צבירת הנקודות של הקבוצה אם אני מודה כולם יכולים חג שמח !!!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אדום אדום כתב:ליצן אתה תאמין לי איך הגיע אלינו פצוע אם חודש לפני כן העלה את נתניה לאופא הרי נתניה סרבו לשחרר אותו כמדומני אז מה אתה רוצה להגיד שנתניה ברבו לשחרר שחקן פצוע שיושב להם כבד על התקציב ??? הרי זאת בדיחה אני זה שקיללתי אותו היום מוריד את הכובע בפניו אין שחקנים כאלה בבאר שבע מהיום שהוא חזר תסתכל את צבירת הנקודות של הקבוצה אם אני מודה כולם יכולים חג שמח !!!
אני בכלל התבלבלתי באשכול נראה לי.
במקור התייחסתי לאשכול של שי ובפרט דיברתי על גיא לוי ולא על אופיר חיים.
איתך הסליחה

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

לא מיועד אלייך אחי אלא לסניגור האדום שיהיה חג שמח אתם יודעים כולם מפרגנים לגיא לוי אבל שוכחים שרק מאז שהוא החזיר את שחקני הנערים לסגל הקבוצה התייצבה וכשאופיר חיים חזר לכושר הקבוצה פורצת כל הכבוד!!!

שלח תגובה