אל אל ישראל
Re: אל אל ישראל
אפילו אמיר שלח...galaaa כתב: אפילו טיבי ? בלם מצוין
ברור שטיבי טוב יותר
- The red one
טב"ח הבלם עם 5 עונות כבלם פריימר ליג ועוד אחת בצ'מפיונשיפ שבכל עונה בנפרד יש לו יותר מ20 הופעות בקבוצה..אז להגיד עליו שהוא לא היה בלם ברמה זה קצת יומרני, לא ככה שמעון ?שמעון א כתב:לא מצליח להבין מה מוצאים בבן הרוש ודגני.
טב"ח הבלם בחיים לא היה ולא יהיה בלם ברמה. אולי לליגה שלנו. בנאדו, טיבי, שמעון גרשון, ואפילו אמיר שלח טובים ממנו בהרבה.
גם בן ביטון צריך לקבל זימון.
ממש לא יומרני,בוא רק תגיד לי איפה הוא הצליח מכל ה5000 קבוצות שהוא עבר.אדום בלב בנשמהההה כתב: טב"ח הבלם עם 5 עונות כבלם פריימר ליג ועוד אחת בצ'מפיונשיפ שבכל עונה בנפרד יש לו יותר מ20 הופעות בקבוצה..אז להגיד עליו שהוא לא היה בלם ברמה זה קצת יומרני, לא ככה שמעון ?
- The red one
אמרתי לך, 5 עונות פריימר ליג ועוד עונה בצ'מפיונשיפ שבכל עונה בנפרד הוא רשם יותר מ20 הופעות בקבוצה. יש עונות עם 30+ הופעות, יש עונות עם 20+ הופעות.אדום זקן כתב: ממש לא יומרני,בוא רק תגיד לי איפה הוא הצליח מכל ה5000 קבוצות שהוא עבר.
בפריימר ליג! אז....ברמה הוא בטוח כן...
9 שנים בחו"ל עבר כבר 40 קבוצות.אדום בלב בנשמהההה כתב: טב"ח הבלם עם 5 עונות כבלם פריימר ליג ועוד אחת בצ'מפיונשיפ שבכל עונה בנפרד יש לו יותר מ20 הופעות בקבוצה..אז להגיד עליו שהוא לא היה בלם ברמה זה קצת יומרני, לא ככה שמעון ?
אם פיני זהבי היה הסוכן שלי, הייתי משחק בארסנל. ואני הכי עגלה בעולם.
אין לי שום דבר נגדו. באמת. פשוט חושב שהוא בלם בינוני שהיה לו הרבה מזל. אבל לליגה שלנו זה כנראה יספיק.
- The red one
אחלה. רק מציין שהוא לא שיחק בקבוצה אחת או שתיים, אלא יותר..אבל לא משנה...שמעון א כתב: 9 שנים בחו"ל עבר כבר 40 קבוצות.
אם פיני זהבי היה הסוכן שלי, הייתי משחק בארסנל. ואני הכי עגלה בעולם.
אין לי שום דבר נגדו. באמת. פשוט חושב שהוא בלם בינוני שהיה לו הרבה מזל. אבל לליגה שלנו זה כנראה יספיק.
לליגה שלנו זה בוודאי יספיק..גרזן אמיתי..שחקן שובר שיוויון בימים אלה.
- ForeverRed
תודה רבה.אדום זקן כתב:שמעו האמת,אם כמה שזה כואב,מגיע לנו.
וכמו שאמר FR האגדי,לא מגיע לגוטמן להיות ביורו.
זה מה שקורה שמגיעים עם הרכב מהבית,זימונים מהבית,מבלבלים תשכל על ציונות ומלחמה.
בסוף לא שווים שקל.
כאן הסתיימו שידורינו.
סבבהאדום בלב בנשמהההה כתב: אמרתי לך, 5 עונות פריימר ליג ועוד עונה בצ'מפיונשיפ שבכל עונה בנפרד הוא רשם יותר מ20 הופעות בקבוצה. יש עונות עם 30+ הופעות, יש עונות עם 20+ הופעות.
בפריימר ליג! אז....ברמה הוא בטוח כן...
גם לחמן מאמן מצויין ולגיטימי אתה מסכים איתי?
אז למה הוא עבר 20 קבוצות?
- The red one
תסכים איתי שיש הבדל בין רזומה של מאמן לרזומה של שחקן ..אדום זקן כתב: סבבה
גם לחמן מאמן מצויין ולגיטימי אתה מסכים איתי?
אז למה הוא עבר 20 קבוצות?
אני לא רציתי להמשיך את הדיון הזה עם שמעון, אבל אגיד לך בקצרה - אם טב"ח לא היה ברמה של הפריימר ליג הוא לא היה מבלה שם כל כך הרבה שנים וגם משחק בקבוצות האלה. הוא מקסימום היה עושה 2-3 עונות, משחק בקבוצה אחת, ואחרי 4-5 שנים אנשים היו מבינים את הבלוף.
זה כדורגל חביבי לא צבא כמה אפשר לכסת"ח? אם אתה לא טוב, אתה לא טוב.
למה הוא עבר? לא יודע ולא מעניין, אבל עצם זה שהיו לו כמה שנים רצופות של משחקים קבועים בפריימר ליג וגם לפני 2 עונות ו4 עונות שיחק בפורסמות', זה כנראה אומר משהו.
ולעניינו - וולס מנצחת את בלגיה, וזה נורא ואיום לנו. עכשיו המאבק המשולש (אם אתם מתעקשים להאמין שקיים) הופך להיות בוסניה-בלגיה-ישראל, וזה גרוע לנו. אגב, אם לא ראיתם את הגול של בייל, תצפו, גול מצחיק בהחלט, מתנה מההגנה הבלגית.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 12 יוני 2015, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
בגלל שהוא לא שיחק בקבוצה או שתיים. אף מקום לא השאיר אותו הרבה זמן כי לא רצו אותו!אדום בלב בנשמהההה כתב: אחלה. רק מציין שהוא לא שיחק בקבוצה אחת או שתיים, אלא יותר..אבל לא משנה...
לליגה שלנו זה בוודאי יספיק..גרזן אמיתי..שחקן שובר שיוויון בימים אלה.
נ.ב.
מכבי לא צריכה שובר שיוויון. הם 2 רמות מעל הליגה. הוא יהיה עוד בלם שיהיה ברוטציה עם טיבי גרסיה ופרץ.
- The red one
ערכתיgalaaa כתב:שורה אחת ?
מגילת אסתר כתבת

לא מאמין שבן חיים יהיה ברוטציה...אבל עוד םפעם...חלאס לדבר עליו..יהיה לנו עוד הרבה זמן לעשות את זה בעונה הקרובה...